Forum » Pomoč in nasveti » Dve grafični v enem računalniku
Dve grafični v enem računalniku
X-Men ::
Ali je možno, da imam dve grafični kartici na enem računalnik?
Matična plošča: Msi K9N NEO-F
Grafična, ki jo želim dati noter: nVidia GeForce 6200TD 128 MB AGP
Matična plošča: Msi K9N NEO-F
Grafična, ki jo želim dati noter: nVidia GeForce 6200TD 128 MB AGP
Tilen ::
Ali je možno, da imam dve grafični kartici na enem računalnik?
Lahko, vendar AGP bolj težko v tvojem primeru. Lahko pa komot kakšno PCI varjanto...
Za kaj pa sploh rabiš 2 ?
Lahko, vendar AGP bolj težko v tvojem primeru. Lahko pa komot kakšno PCI varjanto...
Za kaj pa sploh rabiš 2 ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Keyser Soze ::
Tudi več kot dve se mi zdi. Kombinacija AGP+PCI ni bila redka. Kako je pa sedaj pa ne vem. Verjetno bi PCE + PCI morala delovati.
OM, F, G!
m.i.h.a. ::
jao jao....kaj zdej motovilite še z nekimi PCI grafami?
Preberte si še drugi del sporočila, torej kako spariti tole plato in grafo.....ni šans....end of story. Poleg tga tudi dveh pcie noter ne spravi, razen če kje stakne 2 × voodoo2 na pci in jih poveže med sabo.
Kako bi po vaši logiki delovala ena grafa na pci in druga na pcie oz agp mi pa prosim razložte.......posamično ja, hkrati pa no way....kako se potem scena sploh renderira....dvomim da gre za split oz altrenate rendering.......razen, če imate v mislih dual monitor
aja....pomoje njega bolj zanima za sli/crossfire kot pa neke custom izvedbe....ali pa se motim
Preberte si še drugi del sporočila, torej kako spariti tole plato in grafo.....ni šans....end of story. Poleg tga tudi dveh pcie noter ne spravi, razen če kje stakne 2 × voodoo2 na pci in jih poveže med sabo.
Kako bi po vaši logiki delovala ena grafa na pci in druga na pcie oz agp mi pa prosim razložte.......posamično ja, hkrati pa no way....kako se potem scena sploh renderira....dvomim da gre za split oz altrenate rendering.......razen, če imate v mislih dual monitor
aja....pomoje njega bolj zanima za sli/crossfire kot pa neke custom izvedbe....ali pa se motim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Tilen ::
Dual monitor seveda, kaj pa druga.
m.i.h.a, nismo mi krivi če avtor problema v prvem topicu jasno predstavi. Na prvo vprašanje mu lahko odgovorimo pritrdilno, na drugo pa, glede na opisane okoliščine pač ne.
m.i.h.a, nismo mi krivi če avtor problema v prvem topicu jasno predstavi. Na prvo vprašanje mu lahko odgovorimo pritrdilno, na drugo pa, glede na opisane okoliščine pač ne.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | SLi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 359097 (161818) | SureNot |
» | 4 LCD-ji na 1 PCOddelek: Zvok in slika | 2706 (1650) | bluefish |
» | pc nov ali po delih?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4397 (3405) | demon#666 |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18961 (12477) | Ursus |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2957 (2323) | kunigunda |