Forum » Kaj kupiti » pc nov ali po delih??
pc nov ali po delih??
pikam ::
http://www.sestavi.si/item.php?id=354&t...
samo problem je ki mam 340W za tega pa rabis najmanj 450..
kaj pa ta crossfire to je kaka lucka
kdo js??
samo problem je ki mam 340W za tega pa rabis najmanj 450..
kaj pa ta crossfire to je kaka lucka
kdo js??
StandAgainst ::
Zram še kup en 500W napajalnik, da ne tvegaš po nepotrebnem. Crossfire pa je vezava dveh grafičnih kartic, to je pa razvidno že iz enega mojih prejšnih postov. Pa prosim vsaj preberi kar smo prej napisali, preden še kaj vprašaš. Pa ni ti treba pri vsakem postu link od one grafe poleg limat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StandAgainst ()
jz bi rabu enga brez cross fire cepraw bi mi lahko ksen krat prsu upostev..
pa z nekje 512 mb ...pa da deluje na 340w
pa z nekje 512 mb ...pa da deluje na 340w
Vuli ::
, pejd jebat folk kam drugam, ker normalno ne moreš pisat tako glupih.
Sorry, samo tako je!
Sorry, samo tako je!
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Ti nimaŠ crossfire (niti ga ne morŠ met), pa za vse novejŠe kartice boŠ potreboval malo močnejŠi napajalnik. Pa reko sn ti da ne piŠi dvojnih postov.
P. S. Oprostite za velike črke, vem da pomenijo kričanje, ampak nisem si mogel pomagati.
P. S. Oprostite za velike črke, vem da pomenijo kričanje, ampak nisem si mogel pomagati.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
ja itq sm vedu da boste vsi reagirali tko..sm sele zacetnik..tui na vas je nekdaj nekdo krical...
Ja ni problema če si začetnik, tudi mi smo enkart bili, ampak vse kar si vprašal v zadnjih postih smo ti že prej odgovorili, ali pa vprašanje sploh ni imelo smisla.
pa za cross fire sory ce nism razumeu prau..razumeu sm pac da ima graficna gor crossfire in da na to kartico lahko vezes se ksno drugo..
Dangsteer ::
hmmm,...ok,...poglej, tako je,..nihce od nas se ni pameten rodil,..dejstvo,...
ampak VEM, da vsak ki na tem forumu odpre kaksno temo, se o tisti zadevi ki ga zanima vsaj malo pozanima,...sploh pa glede racunalnistva najdes na NETU vse kar je mozno,..
brez zamere pa lp
ampak VEM, da vsak ki na tem forumu odpre kaksno temo, se o tisti zadevi ki ga zanima vsaj malo pozanima,...sploh pa glede racunalnistva najdes na NETU vse kar je mozno,..
brez zamere pa lp
Ne da se mi več pisat kakšno mašino imam :)
demon#666 ::
@PINki
Tudi ta ni nč boljša
Ta tema bi se lahk tudi mal premaknila... hehe
joke.
Dangsteer ima čisto prav! Jst tudi nevem kj preveč ampak tisto kar me zanima oz. kar nevem se obrnem na strica google-a.
LP
Tudi ta ni nč boljša
Ta tema bi se lahk tudi mal premaknila... hehe
joke.
Dangsteer ima čisto prav! Jst tudi nevem kj preveč ampak tisto kar me zanima oz. kar nevem se obrnem na strica google-a.
LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
Planetarium ::
Šimpanz ::
Kolk ste vsi pametni. Človelu ki nima pojma o hardveru predlagate da kupuje računalnik po komponentah, pa po možnosti naj ga še sestavi. Raje pojdi v trgovino in kupi že sestavljen računalnik z opercijskim sistemom, naloženimi gonilniki itd.
Vzameš ven staro, v režo vtakneš novo in še priklopiš dodatno napajanje če je to potrebno. Seveda pa je potrebno namestiti še nove gonilnike (driverje) za to grafično kartico, stare pa odstraniti.
mihajlo carr ::
stare je treba prej odstraniti
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
mihajlo carr ::
za to obstaja druga tema z naslovom ''kok ste stari?''
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
Planetarium ::
Glej tukej boš težko pršu do informacij na tak način da jih boš zastopu. Jest ti predlagam da greš v najbližjo štacuno s kompi neseš kišto s sabo in jim poveš kakšne budget maš ter za kaj ga boš rabu. Zraven dodej da ne znaš driverjev instalirat če ti to lahko oni nardijo pa je. Če te pa res več zanima o računalništvu sta pa stric gugl pa večina postov na tem forumu tvoja prjatla.
ja ma ce bo samo tam nesu pa se ne bom nic naucu..na googlu pa sm gledau p anc ne pise kko in kaj..ce kdo ve naj pove postopek..in ce je to zahtevno instalacija teh driverjov??
PINki ::
A MSN si znal inštalirat? Če tvoji možgani premorejo toliko celic boš pa ja znal driverje namestit! Koliko časa maš že ta tvoj PC in kaj sploh delaš z njem? Dobro da ga znaš prižgat in še večji uspeh je bil, ko si se registriral na ta forum, da kaj vprašaš. Čestitke!
hehe
Ne bit taki! Človek neve nič kar se tiče tega.
Mal sm uprašu strička:
wiki
neki o naših mrcinah neki o hardwarju
Če pa res nimaš pojma:
knjigice pomagajo
LP
Ne bit taki! Človek neve nič kar se tiče tega.
Mal sm uprašu strička:
wiki
neki o naših mrcinah neki o hardwarju
Če pa res nimaš pojma:
knjigice pomagajo
LP
PINki ::
1. link bo pretežek zanga. Ta 2. je pa glih taprav pomoje. SLI - Crossfire to mu ne gre. Hah
Wiki :D - nalašč hehe
Meizu ::
pikam - tebi bi še najbolj pomagalo, če bi v google vtipkal "computer components" al pa kej podobnega. Šele ko se boš podučil kaj služi čemu, boš lahko karkoli razumel tukaj.
Aja, pa Crossfire napajalnik z 512 rama in 340 vati ne obstaja hehe :D Ta je res dobra ^^
Aja, pa Crossfire napajalnik z 512 rama in 340 vati ne obstaja hehe :D Ta je res dobra ^^
NO bom še mal pomagau, ker se spomnem, da sem tudi sam imel veliko težav (še jih mam )......
link
word 1
word 2
word 3
word 4
Maš tudi ponem gonilikov in kaj so si mi zdi ma nisem glih usega brau...
Ps: To lahko KDORKOLI najde...
LP oz. lepo branje
link
word 1
word 2
word 3
word 4
Maš tudi ponem gonilikov in kaj so si mi zdi ma nisem glih usega brau...
Ps: To lahko KDORKOLI najde...
LP oz. lepo branje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1497 (1232) | jest10 |
» | Kaj menite o tej konfiguraciji?Oddelek: Kaj kupiti | 801 (801) | AngelOfDeath |
» | moja konfeguracija!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1521 (1521) | pozitron |
» | Nakup namiznega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2008 (1696) | Lynx |
» | Smisel nakupa in novostiOddelek: Kaj kupiti | 1565 (1208) | Tonći |