Forum » Omrežja in internet » 1komp ne najde serverja
1komp ne najde serverja
vres.ales ::
imam net gear router
en prenosnik je preko utp-ja priklopljen na router, en je brezžično in še pc je preko kabla
v F1 2002:
ko naredim server na tistem prenosniku, ko je priklopljen preko kabla mi ostala dva rač. ne najdeta serverja
če naredim na pc-ju server mi najde samo tisti, ko je brezžično gor
če pa na brezžičnem naredim pa mi vsi najdejo
v Project IGI
oba najdeta server vendar mi pusti, da lahko igram gor samo še z enim kompom, drugega pa mi dol vrže
en prenosnik je preko utp-ja priklopljen na router, en je brezžično in še pc je preko kabla
v F1 2002:
ko naredim server na tistem prenosniku, ko je priklopljen preko kabla mi ostala dva rač. ne najdeta serverja
če naredim na pc-ju server mi najde samo tisti, ko je brezžično gor
če pa na brezžičnem naredim pa mi vsi najdejo
v Project IGI
oba najdeta server vendar mi pusti, da lahko igram gor samo še z enim kompom, drugega pa mi dol vrže
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569605 (6434) | c23po |
» | Postavitev LAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1825 (1614) | konspirator |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1844) | ...:TOMI:... |
» | Pomagajte! Nevem kako ustimat printer preko LAN-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1588) | steev |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3216 (3056) | MitkoVIP |