Forum » Omrežja in internet » FTP - no such file directory
FTP - no such file directory
nejcek74 ::
Uporabljam FTP, ki mi je prirpadel skupaj z AMIS adsl-om. Vsake toliko časa se mi zgodi da kakšne datoteke ali mape ne morem zbrisati. Filezilla takrat javi:
za datoteke:
Response: 550 /izbrisi/teksti/Arhiv teksti/PSP tekst.doc: No such file or directory.
za mape:
Response: 550 NOVO: No such file or directory.
Error: Could not retrieve directory listing
Poskusil sem že spremeniti transer mode: default/passive/active pa ni nič pomagalo.
Prav tako ne pomaga če poskušam zbrisati iz TotalCommanderja ali IE-ja.
Edino kar je skupno za vse te datoteke/mape je to da jih nisem naložil jaz, ampak fotr s svojega domačega računalnika. Čeprav so tudi druge, ki jih je ustvaril on, pa jih lahko pobrišem.
Sem že googlal, pregledal prvih 100 postov in nisem našel nič /zame) uporabnega.
Torej, ima kdo kakšno idejo, ker se mi ne da stalno težit amisovcem, da mi brišejo datoteke?
za datoteke:
Response: 550 /izbrisi/teksti/Arhiv teksti/PSP tekst.doc: No such file or directory.
za mape:
Response: 550 NOVO: No such file or directory.
Error: Could not retrieve directory listing
Poskusil sem že spremeniti transer mode: default/passive/active pa ni nič pomagalo.
Prav tako ne pomaga če poskušam zbrisati iz TotalCommanderja ali IE-ja.
Edino kar je skupno za vse te datoteke/mape je to da jih nisem naložil jaz, ampak fotr s svojega domačega računalnika. Čeprav so tudi druge, ki jih je ustvaril on, pa jih lahko pobrišem.
Sem že googlal, pregledal prvih 100 postov in nisem našel nič /zame) uporabnega.
Torej, ima kdo kakšno idejo, ker se mi ne da stalno težit amisovcem, da mi brišejo datoteke?
Preseren ::
jah datoteke imajo pač drugega lastnika, in jih tebi ne dovoli brisat.
Sam imam podobne težave, in se še nisem najboljše odločil, kako to urediti. Pred časom sem nekje na netu našel ftp komando, ki si jo ročno vpisal noter (uporabljam cuteftp in filezillo) in potem je stvar šla, seveda sem potem pozabil, kaj je to bilo.
Filezilla včasih malo pomaga in pobriše kaj več kot cute, vendar tisto, kar skripta (joomla v mojem primeru) da gor, ne morem jaz spreminjat.
Sam imam podobne težave, in se še nisem najboljše odločil, kako to urediti. Pred časom sem nekje na netu našel ftp komando, ki si jo ročno vpisal noter (uporabljam cuteftp in filezillo) in potem je stvar šla, seveda sem potem pozabil, kaj je to bilo.
Filezilla včasih malo pomaga in pobriše kaj več kot cute, vendar tisto, kar skripta (joomla v mojem primeru) da gor, ne morem jaz spreminjat.
SEO na https://www.seos.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Debian] Po dveh dneh uporabe sem ga sesul :SOddelek: Operacijski sistemi | 1977 (1724) | Ice-Heki |
» | Poizkus vdora v FTP?Oddelek: Omrežja in internet | 1231 (1041) | Cinderela |
» | GCC 4.0!Oddelek: Programiranje | 2530 (1774) | 64202 |
» | EZ portal problem!Oddelek: Izdelava spletišč | 1348 (1268) | roli |
» | Kako inštalirati program v linuxih ??Oddelek: Programska oprema | 1512 (1378) | Gandalfar |