Forum » Strojna oprema » Geforce 6600 GT
Geforce 6600 GT
Yunai ::
Pri GTA San Andreas in Second Life ipd. igrah mi sredi špila začnejo po ekranu skakat nekakšni kvadratki/trikotniki in določeni detalji v špilu začnejo utripati. Nato mi slika zamrzne in računalnik se mi restarta. Ne vem ali je vzrok v grafični ali čem drugem in kako to odpraviti.
Hvala
Hvala
karafeka ::
Pregrevanje grafične kartice. Preveri, če ventilator na grafični dela. Če ne, ga zamenji. Če je ventilator vredu, potem moraš bolje prezračiti ohišje. Preveri pa tudi hlajenje samega procesorja.
A obstajajo kje kakšne nastavitve kdaj se komp resetira? Ob kateri temperaturi al kako to preverja...
A lahko sama brez problema zamenjam ventilator, ali bi blo bolj pametno nest na servis?
A lahko sama brez problema zamenjam ventilator, ali bi blo bolj pametno nest na servis?
bluefish ::
lahko zamenjaš ventilator. Pri njegovi namestitvi naj ne bi bilo težav, saj so ponavadi zraven priložena dobra navodila.
Mirč ::
¸men pa 6600gt agp nonstop kaže popačeno sliko že v startu računalniku,se jo da kako poravit recimo izklopit kake shederenote
hvala
lp
hvala
lp
A je 60°C normalna temperatura za chipset? K to se mi edin lah pregreva... A je to grafična al kej druzga? Temperaturo mi mer za: CPU, PWM IC in Chipset.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj je narobe- občasni black screen-->SPET!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6086 (4510) | Rainbow Dash |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3627 (2694) | Bostjan99 |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2224 (1803) | teddy81 |
» | AMD 3000 Box- 6000 RPM?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1586 (1267) | BogyX |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33186 (20013) | OwcA |