» »

Dolg zavarovalnici

Dolg zavarovalnici

lonz ::

Da ne dolgovezim... Zalomilo se mi je pri plačilu obroka za zavarovanje avta in to cca 7 let nazaj. Ker ne živim na uradnem naslovu je pošta padala mimo mene ves ta čas. To sedaj sploh ni point. Se zavedam da sem smotan in da sem si čist sam kriv in da je dolg iz 50 EUR narastel na 450 EUR z obrestmi po lastni neumnosti.
Finta je v tem da sem nekje preslišal, da se da z določenimi zavarovalnicami "pogajat"; da lahko zbijejo obresti ali pa jih celo zanemarijo. Se mi splača sploh gnjavit, ma kdo izkušnje s podobno kalvarijo, al lahk mirno odštejem od badžeta. Sprašujem tukaj zato, ker vidim da ma dost ljudi pravno podlago take in drugačne sorte.
...arrrrrr, shiver me timbers...

aljazh ::

Splača se poskusiti. Poznam primere, ko so se ljudje tudi po izgubljeni tožbi uspeli z zavarovalnico (konkretno: AS) dogovoriti za znižanje višine zamudnih obresti. Vendar pa za to raje stopi (ali napiši vljudno pismo) do vodje oddelka izterjav, pri agentih za okenci ne boš mogel nič doseči.

jperc21 ::

Se strinjam z aljazh-om. Poskusi - nimaš kaj izgubit, samo pridobiš lahko.

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!

clothes ::

Poizkusi, te nič ne stane.

A naj ti povem, da sem sam v podobnem primeru morel plačati dolg in obresti do zadnjega centa(pri Triglavu), kljub temu da sem njihov zavarovanec in sem jih lepo lepo prosil za odpis obesti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavarovanje z varčevanjem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7514864 (8255) energetik
»

Znižanje limita (-) na banki (strani: 1 2 )

5319726 (14357) GrimReaper
»

Kam vložiti 1.000 - 1.500 EUR mesečno naslednjih 10 let (strani: 1 2 3 )

10518363 (11665) d0rK
»

Plačilo dohodnine (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25418554 (13554) monster-x
»

Odškodnina za poškodovan paket

163007 (2092) nokia6310

Več podobnih tem