Forum » Pomoč in nasveti » Brskalnik ne odpira strani,email,emule in vsi drugi programi delajo.
Brskalnik ne odpira strani,email,emule in vsi drugi programi delajo.
bf4ed ::
Problem je v tem da niti en brskalnik ne odpira strani, a vsi drugi programi ki dostopajo do neta pa delujejo.
1.Pred tem je bil kao firefox updatan, po tistem pa je nahalo delat.
2.Isto dela ko je prek brezžične povezavea ali žične.
3.Mogoče je kak protokol al nekaj zjebano?
1.Pred tem je bil kao firefox updatan, po tistem pa je nahalo delat.
2.Isto dela ko je prek brezžične povezavea ali žične.
3.Mogoče je kak protokol al nekaj zjebano?
Azrael ::
Je mogoče port 80 (http) blokiran v FW?
Za protokole poskusi z ukazom ping neka spletna stran (npr: ping www.google.com). Če bo ukaz delal in ne bodo paketki izgubljeni je TCP/IP protokol v redu.
Za protokole poskusi z ukazom ping neka spletna stran (npr: ping www.google.com). Če bo ukaz delal in ne bodo paketki izgubljeni je TCP/IP protokol v redu.
Nekoč je bil Slo-tech.
firewall sem že takoj izklopil sem to sumil pa vseeno ne dela.
Ko pingam pa izpiše ip od www naslova ampak se izteče časovna omejitev. 100% izguba
Ne da se mi formatirat zaradi tega....kaj bi še lahko blo?
Ko pingam pa izpiše ip od www naslova ampak se izteče časovna omejitev. 100% izguba
Ne da se mi formatirat zaradi tega....kaj bi še lahko blo?
Azrael ::
Verjetno je brca v temo...
Mogoče, ne vem, če bo delalo, odstrani gonilnike od mrežne kartice in jih ponovno namesti.
p.s.
Aja še to kater Windows uporabljaš? Zdi se mi, da za XP obstaja nek popravek, ki obnovi nastavitve za mrežno opremo, če jih kakšen program zbrklja. Mislim, da je bila o tem pred kratkim tema na S-T.
Mogoče, ne vem, če bo delalo, odstrani gonilnike od mrežne kartice in jih ponovno namesti.
p.s.
Aja še to kater Windows uporabljaš? Zdi se mi, da za XP obstaja nek popravek, ki obnovi nastavitve za mrežno opremo, če jih kakšen program zbrklja. Mislim, da je bila o tem pred kratkim tema na S-T.
Nekoč je bil Slo-tech.
michel ::
Isti problem sem mel. Pri meni je biu problem novi eMule 0.48a .
Vse je blo kul samo internetnih strani ni odpiralo. Sem inštaliral tut Firefox in Opero in nič.
Stvar sem rešil tako da sem zbrisal novi eMule 0.48a in naložu starega 0.47c.
Zdej šiba tko kot mora .
Vse je blo kul samo internetnih strani ni odpiralo. Sem inštaliral tut Firefox in Opero in nič.
Stvar sem rešil tako da sem zbrisal novi eMule 0.48a in naložu starega 0.47c.
Zdej šiba tko kot mora .
Hvala za pomoč, problem rešen.
Firewal je zabluzil.Bilo je kao omogočen promet pa tudi če si ga izklopil ni pomagalo.
Potem sem ga pa uninštal pa je vse ok.
Nevem kak je to kolegu uspelo zjebat ampak jebiga....zdaj dela.
Firewal je zabluzil.Bilo je kao omogočen promet pa tudi če si ga izklopil ni pomagalo.
Potem sem ga pa uninštal pa je vse ok.
Nevem kak je to kolegu uspelo zjebat ampak jebiga....zdaj dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426139 (9423) | Freakylion |
⊘ | eMule PRO ultra3 v0.48vOddelek: Omrežja in internet | 2052 (2052) | jvolk |
» | blackleOddelek: Loža | 2424 (2013) | LjubimPeezde |
» | Low ID eMule na WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 1792 (1609) | Luiggy |
» | VLC+eMule+Sophos=pocaaaaasnoOddelek: Programska oprema | 1145 (1097) | pow |