Forum » Pomoč in nasveti » Send/Receive, napaka 0x8004210B
Send/Receive, napaka 0x8004210B
Mpetko ::
Doma imam 2 računalnika; 1 stacionarni in laptop. V laptop sem vnesel identične nastavitve ( Outlook ) kot jih imam na stacionarnem PC. Ko skušam poslati ali prejeti mail, začne send/receive mleti in mi izpiše tole
Opravilo »mpetko - Sending and Receiving« je sporočilo napako (0x8004210B): »The operation timed out waiting for a response from the sending (SMTP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).«
Ima kdo kako idejo kako naj bi tole rešil?
Hvala
LP
mpetko
Opravilo »mpetko - Sending and Receiving« je sporočilo napako (0x8004210B): »The operation timed out waiting for a response from the sending (SMTP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).«
Ima kdo kako idejo kako naj bi tole rešil?
Hvala
LP
mpetko
Matek ::
Internetna povezava sicer dela brez težav? Imaš kak firewall?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Imam general firewall v windowsih XP, ki je na O, vendar imam tako nastavitev tudi na stacionarcu.
Kako imas urejeno internetno povezavo? Lahko da ti firewall blokira dostop, kljub temu, da sta v obeh primerih na ON, ker se lahko potem pravila za dostop posameznih programov do povezave razlikujejo. Poskusi za trenutek izklopiti in preveri, če se težava ponovi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Še tretjič vprašam - kako imaš urejen internet? Kako delajo ostale zadeve, ki ga rabijo?
Problem je v tem, da imam account Telamch, ki dela OK, account gmail.com pa ne dela, kljub temu, da imamvse lepo nastavljeno kot je predvideno v navodili za gmail/forwarding and pop.
Mi kdo lahko da akšen nasvet??
Mi kdo lahko da akšen nasvet??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569038 (5867) | c23po |
» | V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5323 (4384) | Brane22 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52149 (23899) | simone |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5934 (5624) | dreamtheater |
» | Na znam več splesti mrežeOddelek: Omrežja in internet | 1773 (1447) | Damjan Jagar |