» »

Send/Receive, napaka 0x8004210B

Send/Receive, napaka 0x8004210B

Mpetko ::

Doma imam 2 računalnika; 1 stacionarni in laptop. V laptop sem vnesel identične nastavitve ( Outlook ) kot jih imam na stacionarnem PC. Ko skušam poslati ali prejeti mail, začne send/receive mleti in mi izpiše tole

Opravilo »mpetko - Sending and Receiving« je sporočilo napako (0x8004210B): »The operation timed out waiting for a response from the sending (SMTP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).«

Ima kdo kako idejo kako naj bi tole rešil?

Hvala

LP
mpetko

Matek ::

Internetna povezava sicer dela brez težav? Imaš kak firewall?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Imam general firewall v windowsih XP, ki je na O, vendar imam tako nastavitev tudi na stacionarcu.

Na ON

Kako imas urejeno internetno povezavo? Lahko da ti firewall blokira dostop, kljub temu, da sta v obeh primerih na ON, ker se lahko potem pravila za dostop posameznih programov do povezave razlikujejo. Poskusi za trenutek izklopiti in preveri, če se težava ponovi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

Sem izklopil pa mi enako napiše. Ni razlike. Ne vem kaj bi lahko bilo narobe. Hmmm

Še tretjič vprašam - kako imaš urejen internet? Kako delajo ostale zadeve, ki ga rabijo?

Internet in ostale zadeve delajo uredu. Brez problema. Imam router in dela brez težav.

Problem je v tem, da imam account Telamch, ki dela OK, account gmail.com pa ne dela, kljub temu, da imamvse lepo nastavljeno kot je predvideno v navodili za gmail/forwarding and pop.

Mi kdo lahko da akšen nasvet??

Baje je lahko težava v rooterju in s porti, ki blokirajo mail na google accountih????

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569038 (5867) c23po
»

V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
545323 (4384) Brane22
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11952149 (23899) simone
»

sinope568+in linksys WRT54GL

175934 (5624) dreamtheater
»

Na znam več splesti mreže