» »

Dva sistema in moji dokumenti

Dva sistema in moji dokumenti

Border ::

LP

na C: so se mi podrli windowsi... sel sem s pomocjo repear CD XP pa mi noce popravit... sedaj pa sem instaliral se en OS XP pro v drugo mapo WINXP... ko se mi dvignejo novi windowsi, pa ne morm dostopat do Mojih dokumentov starih windowsov, saj je dostop zavrnejen.

Je kaksen nacin, da bi dostopu notr... nekak bom mogu, k mam notr pomembne datoteke.

hvala
  • spremenil: Border ()

bluefish ::

vrzi dol drugo instalacijo XP-jev in uporabi linux.
Sicer pa lahko tudi opišeš, kako so se ti "podrli" Win (Windowsi niso 6-nadstropni trgovski center na Kitajskem) in kaj si uporabil, ko si poskušal popraviti zadevo s CD-jem.

Prilicno se mi niso cist podrli, ampak mi nekaj ni delalo, kao da manjkajo sistemske dadoteke. Pa sem se jaz butl odlocu kr za repear.

TKole je blo... sel sem "porpavljat" win z install CDjem. Vse ok... potem pa mi obstane nekje 60% namescanja programske opreme in ne gre naprej. Sedaj sem pa instaliral nove windowse v drugo mapo, samo zato, da bi resu dokumente... pol bom tko naredu format C:... ampak imam dostop zavrnejen do mape Moji dokumenti, kar je logicno, saj ni isti sistem.

Kaj storiti.

dronyx ::

Mislim da je težava rešljiva tako, da zopet prevzameš lastništvo nad mapo.

Prevzem lastništva nad mapo

Jaz sploh ne morem vec v stare WIDNOWSE, saj se mi repear nacin ni zakljucil.

bluefish ::

kot sem rekel, če so ti podatki res pomembni uporabi linux (ubuntu je enostaven za namestitev in prepozna vse datoteke).

dela... prevzem lastnistva.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavrnjen dostop - Administrator

Oddelek: Pomoč in nasveti
171767 (1445) XrobertoX
»

DISK zaščiten pred vsem mogočim .PA take fore

Oddelek: Pomoč in nasveti