Forum » Zvok in slika » nakup reciverja
nakup reciverja
bambi ::
Odločam se za nakup reciverja,pa se ne morem odločiti med yamaho rx-v459 in pioneer vsx-516.Zanima me če ima kdo izkušnje z pioneer recivrji ali pa v tem razredu ni bistvenih razlik.
Trancedeejay ::
Pozabi na Pioneer, potem raje vzames Onkyo, ker spila bolje. Dobis pa ga preko dilerja ze za 200 eur
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
violamb ::
LP
Mi lahko kdo pomaga. Kupujem novi reciver in me zanima če je pomembno da ima reciver okoli sebe kaj prostora, ker glede na mere bi mi glih pasal v polico ampak nad sabo bi imel samo kaki cm prostora. Skrbi me da ne bi prišlo do pregrevanja. Hvala za odgovor
Mi lahko kdo pomaga. Kupujem novi reciver in me zanima če je pomembno da ima reciver okoli sebe kaj prostora, ker glede na mere bi mi glih pasal v polico ampak nad sabo bi imel samo kaki cm prostora. Skrbi me da ne bi prišlo do pregrevanja. Hvala za odgovor
matobeli ::
Po skoraj desetletju mirovanja bi si lahko privoščil tudi svežo temo.
je pomembno, če bo čisto zadelan se lahko kar segreje. Takoj sicer ne bo crknil, ampak s povišano temperaturo se material bolj stara kar se izrazi v krajši življenski dobi.
je pomembno, če bo čisto zadelan se lahko kar segreje. Takoj sicer ne bo crknil, ampak s povišano temperaturo se material bolj stara kar se izrazi v krajši življenski dobi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
Engineer_ ::
odvisno od gretja aparata in glasnosti pri kateri boš poslušal glasbo. Prav tako je odvisno od temperatur v sobi itd itd itd.
je pa bolje, če je za ventilacijo dobro poskrbljeno.
je pa bolje, če je za ventilacijo dobro poskrbljeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Zvok in slika | 75603 (1308) | dvihtelic |
» | Priklop hišnega kinaOddelek: Zvok in slika | 5780 (3620) | ninjaxx |
» | Nastavitev zvočnikov z Pioneer AV receiverjemOddelek: Zvok in slika | 1631 (1238) | 68bullitt |
» | AV sprejemnik do 300 EUROddelek: Zvok in slika | 6978 (6084) | misek |