» »

slušalke

slušalke

monek ::

Pozdravljeni.
Rada bi kupila nove slušalke za poslušanje elektronske glasbe, pa se ne vem odločiti. Trenutno se odločam med: PHILIPS SHD8600UG10 in SENNHEISER RS120-8 II. So bolj primerne slučajno katere druge slušalke? Cena naj ne bi bila več kot 120 eur.
Hvala za pomoč

bluefish ::

Brezžičnost je torej pogoj?

monek ::

Ja, naj bi bile brezžične, ker mi zadnje čase gredo ti kabli na živce :)

simon2704 ::

oboje zgledajo ok, sam da ni vgrajena baterija, najbolj idealno bi bilo, če bi lahko preizkusila, katere so ti bolj udobne. pa poglej kak review, npr na amazonu

http://www.amazon.de/Philips-SHD8600UG-...

pred kratkim sem si nabavil slušalke Sony MDR-RF810RK (40eur), kvaliteta primerna, mogoče ne ravno najbolj udobne, Nimh baterija drži več kot 12 ur, ko se sprazni dam not eneloopke in poslušam naprej

54j0 ::

Nekako nisem uspel izbrskati koristnih review-jev za ta dva modela. Če kaj pomaga, imajo philipsove dve in pol zvezdice, sennheiser pa štiri zvezdice - na Amazon. Glede na manko podatkov in dejstvo, da so ene phillips, druge sennheiser, bi se odločil za sennheiser (ker so le bolj ozko usmerjeni v audio, kot phillips, ki ima prste v vseh mogočih skledah).

BorutK-73 ::

Zdaj ne vem kako je z modelom SHD8600UG10, ampak moje philips brezžične slušalke kdaj pa kdaj pokajo notri v slušalkah in je kar moteče. Če imaš možnost, jih pojdi prvo sprobat v trgovino.
Moj model je SHC8525 stare so pa cca 2 leti.
IMHO bi se jaz zdaj odločil za SENNHEISER (no brainer proti Philips)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
30173760 (16725) Banza
»

Katere brezžične slušalke kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
327628 (6293) BorutK-73
»

Katere slušalke?

Oddelek: Zvok in slika
283224 (2391) brdi
»

Brezžične slušalke 100EUR