Forum » Zvok in slika » slušalke
slušalke
monek ::
Pozdravljeni.
Rada bi kupila nove slušalke za poslušanje elektronske glasbe, pa se ne vem odločiti. Trenutno se odločam med: PHILIPS SHD8600UG10 in SENNHEISER RS120-8 II. So bolj primerne slučajno katere druge slušalke? Cena naj ne bi bila več kot 120 eur.
Hvala za pomoč
Rada bi kupila nove slušalke za poslušanje elektronske glasbe, pa se ne vem odločiti. Trenutno se odločam med: PHILIPS SHD8600UG10 in SENNHEISER RS120-8 II. So bolj primerne slučajno katere druge slušalke? Cena naj ne bi bila več kot 120 eur.
Hvala za pomoč
simon2704 ::
oboje zgledajo ok, sam da ni vgrajena baterija, najbolj idealno bi bilo, če bi lahko preizkusila, katere so ti bolj udobne. pa poglej kak review, npr na amazonu
http://www.amazon.de/Philips-SHD8600UG-...
pred kratkim sem si nabavil slušalke Sony MDR-RF810RK (40eur), kvaliteta primerna, mogoče ne ravno najbolj udobne, Nimh baterija drži več kot 12 ur, ko se sprazni dam not eneloopke in poslušam naprej
http://www.amazon.de/Philips-SHD8600UG-...
pred kratkim sem si nabavil slušalke Sony MDR-RF810RK (40eur), kvaliteta primerna, mogoče ne ravno najbolj udobne, Nimh baterija drži več kot 12 ur, ko se sprazni dam not eneloopke in poslušam naprej
54j0 ::
Nekako nisem uspel izbrskati koristnih review-jev za ta dva modela. Če kaj pomaga, imajo philipsove dve in pol zvezdice, sennheiser pa štiri zvezdice - na Amazon. Glede na manko podatkov in dejstvo, da so ene phillips, druge sennheiser, bi se odločil za sennheiser (ker so le bolj ozko usmerjeni v audio, kot phillips, ki ima prste v vseh mogočih skledah).
BorutK-73 ::
Zdaj ne vem kako je z modelom SHD8600UG10, ampak moje philips brezžične slušalke kdaj pa kdaj pokajo notri v slušalkah in je kar moteče. Če imaš možnost, jih pojdi prvo sprobat v trgovino.
Moj model je SHC8525 stare so pa cca 2 leti.
IMHO bi se jaz zdaj odločil za SENNHEISER (no brainer proti Philips)
Moj model je SHC8525 stare so pa cca 2 leti.
IMHO bi se jaz zdaj odločil za SENNHEISER (no brainer proti Philips)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 73760 (16725) | Banza |
» | Katere brezžične slušalke kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7628 (6293) | BorutK-73 |
» | Katere slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 3224 (2391) | brdi |
» | Brezžične slušalke 100EUROddelek: Zvok in slika | 3180 (2936) | Miha J |
» | Katere wireless slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2432 (2191) | TheoryX |