Forum » Kaj kupiti » Projektor za podjetje
Projektor za podjetje
imagodei ::
Zdravo,
prosil bi, če mi lahko malo pomagate pri izbiri projektorja za firmo. Na projektorje se sploh ne spoznam, sem gledal enega ACER-ja pa so me opozorili, da znajo biti s to firmo problemi. Bom specifikacije pustil čimbolj open-ended, vseeno pa nekaj pomembnih zadev:
- projektor bo prižgan par ur na mesec, ne več. Na njem se ne bo gledalo filmov.
- postavljen bo v prostoru, ki ne bo povsem zatemnjen (sestanki) in zato ni zaželena nizka svetilnost
- pomemben je proizvajalec, ki je zanesljiv, da ne bi bile kakšne težave z garancijo
- ustrezen cost/performance... Projektorji za 2.000 in več gladko odpadejo (glej prvo alinejo)
Upam, da predlaganje modelov/proizvajalcev ni v nasprotju s kakšno točko pravil S-T kot reklamiranje? V nasprotnem bom pač zalostno zavzdihnil in iskal recenzije na netu...
Se pa že v naprej zahvaljujem vsem za pomoč!
prosil bi, če mi lahko malo pomagate pri izbiri projektorja za firmo. Na projektorje se sploh ne spoznam, sem gledal enega ACER-ja pa so me opozorili, da znajo biti s to firmo problemi. Bom specifikacije pustil čimbolj open-ended, vseeno pa nekaj pomembnih zadev:
- projektor bo prižgan par ur na mesec, ne več. Na njem se ne bo gledalo filmov.
- postavljen bo v prostoru, ki ne bo povsem zatemnjen (sestanki) in zato ni zaželena nizka svetilnost
- pomemben je proizvajalec, ki je zanesljiv, da ne bi bile kakšne težave z garancijo
- ustrezen cost/performance... Projektorji za 2.000 in več gladko odpadejo (glej prvo alinejo)
Upam, da predlaganje modelov/proizvajalcev ni v nasprotju s kakšno točko pravil S-T kot reklamiranje? V nasprotnem bom pač zalostno zavzdihnil in iskal recenzije na netu...
Se pa že v naprej zahvaljujem vsem za pomoč!
- Hoc est qui sumus -
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
c00kie ::
Hitachi ED-X20 , ED-X10, ED-X12 so modeli, ki so preverjeni, saj jih uporablja veliko šolskih ustanov. Garancija na projektor in žarnico je 3 leta!!
Panasonic je ob identičnih specifikacijah kot Hitachi nekoliko dražji. Tudi za Sanyo projektorje sem zasledil dobre ocene.
Drugače ti pa definitivno predlagam Hitachi!
Panasonic je ob identičnih specifikacijah kot Hitachi nekoliko dražji. Tudi za Sanyo projektorje sem zasledil dobre ocene.
Drugače ti pa definitivno predlagam Hitachi!
Yohan del Sud ::
Svoj post kopiraj v info@vse orenk firme tle okol.si
Pa boš dobil dosti boljši odgovor, kot ti ga je dal ta padar nad mano.
Pa boš dobil dosti boljši odgovor, kot ti ga je dal ta padar nad mano.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70783 (3672) | matobeli |
» | Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10061 (6962) | Alfonzo |
» | Prenosnik projektor, brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1674) | CypherBit |
» | ProjektorOddelek: Zvok in slika | 3027 (2516) | filtr |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 2594 (2136) | ~Panter~ |