» »

Projektor za podjetje

Projektor za podjetje

imagodei ::

Zdravo,

prosil bi, če mi lahko malo pomagate pri izbiri projektorja za firmo. Na projektorje se sploh ne spoznam, sem gledal enega ACER-ja pa so me opozorili, da znajo biti s to firmo problemi. Bom specifikacije pustil čimbolj open-ended, vseeno pa nekaj pomembnih zadev:

- projektor bo prižgan par ur na mesec, ne več. Na njem se ne bo gledalo filmov.
- postavljen bo v prostoru, ki ne bo povsem zatemnjen (sestanki) in zato ni zaželena nizka svetilnost
- pomemben je proizvajalec, ki je zanesljiv, da ne bi bile kakšne težave z garancijo
- ustrezen cost/performance... Projektorji za 2.000 in več gladko odpadejo (glej prvo alinejo)

Upam, da predlaganje modelov/proizvajalcev ni v nasprotju s kakšno točko pravil S-T kot reklamiranje? V nasprotnem bom pač zalostno zavzdihnil in iskal recenzije na netu...

Se pa že v naprej zahvaljujem vsem za pomoč!
- Hoc est qui sumus -

c00kie ::

Hitachi ED-X20 , ED-X10, ED-X12 so modeli, ki so preverjeni, saj jih uporablja veliko šolskih ustanov. Garancija na projektor in žarnico je 3 leta!!

Panasonic je ob identičnih specifikacijah kot Hitachi nekoliko dražji. Tudi za Sanyo projektorje sem zasledil dobre ocene.

Drugače ti pa definitivno predlagam Hitachi!

Yohan del Sud ::

Svoj post kopiraj v info@vse orenk firme tle okol.si
Pa boš dobil dosti boljši odgovor, kot ti ga je dal ta padar nad mano.
www.strancar.com

fosil ::

Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38370783 (3672) matobeli
»

Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )

7210061 (6962) Alfonzo
»

Prenosnik projektor, brez slike

Oddelek: Pomoč in nasveti
71791 (1674) CypherBit
»

Projektor

133027 (2516) filtr
»

projektor