» »

World of warcraft strežnik

World of warcraft strežnik

the_game ::

Prijatelj mi je posodil original cd-je za wow in sem jih namestil in poleg tega še namestil vse posodobitve, tako da sem se v igro vpisal s kakeršnimkoli imenu in geslu in je nameščal posodobitve. Ko pa hočem igrati sem si izmislil ime in geslo pa me ne poveže v igro. Nekatiri pravijo da moraš plačati da lahko igraš, nekatiri pa da lahko na nekah serverjah igraš brezplačno prosim če mi kdo razloži kako lahko igram brezplačno in mogoče kakšen link al pa kaj?
  • zaklenil: Tilen ()

steev ::

Uradno ne moreš igrat brezplačno.
:|

rdecaluc ::

Če hočeš igrat na originalnih strežnikih moraš it na stran od wow-a in si tam ustvart account za katerega plačuješ da lahko igraš. Če hočeš igrat zastonj je pa zelo veliko neoriginalnih strežnikov okoli ( samo napiši v google " wow private servers" ) tako da je zastonjska igra tudi mogoča.
Est modus in rebus. ,typos

Mavrik ::

Za igranje World of Warcrafta moraš seveda plačat naročnino. Tukaj si lahko narediš 10 dnevni zastonj preizkusni račun.

Strežniki, ki niso od Blizzarda, pa niso legalni, zato se o njih tu ne bo razpravljalo.
The truth is rarely pure and never simple.

kaj je spet narobe? lahko vam ko znate te finte lahko si nastavite jas pa pojma nimam.
ok nebom več tečnaro
HVALA ZA VSE NASVETE

Mavrik ::

Strežniki, ki niso od Blizzarda, pa niso legalni, zato se o njih tu ne bo razpravljalo.

Kateri del tega stavka ti ni bil jasen?
The truth is rarely pure and never simple.

Rotaidal ::

lahko vam ko znate te finte lahko si nastavite jas pa pojma nimam.

Free Wow ne moreš igrat, ker to ni legalno. Tam idi samo na oni link ko ti je dal Mavrik in si naredi 10 dnevni free account. Ko boš to naredil boš lahko igral 10 dni zastojn.

ok razumem če ni tema da je kaj ilegalnega not ne smem razpravljat.

ahac ::

the_game:
Moja finta je, da grem v trgovino in kupim gamecard (podobno mobi kartici) z katerim plačam naročnino.
Nekateri imajo drugo finto.. plačujejo s kreditno kartico. :P

Piratski serverji so pa brezveze. Tisto pač ni pravi WoW, ker manjkajo skilli, itemi,.. ekonomija je čisto drugačna, itd... bistvo igre tam manjka.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

problem je v tem da men to starši nebi pustli(čeprav je ok.19€na mesec) ker sem pač mal mlanjši tko da bom poskusil z ilegalnimi strežniki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: the_game ()

Tilen ::

Nadaljevanje pogovora v tem stilu ne bo prineslo nič dobrega.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

bozjak ::

Ok moj prejšen post je bil (upravičeno) izbrisan, v slučaju da ga nisi uspel prebrati bom probal še enkrat: Če zaradi kakršnegakoli razloga ne moreš plačevati za wow lahko s čistjo vestjo posežeš po kakšnem zastonjskem MMORPGju. Imaš topicn a to temo.

Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

ArYeS ::

Torej to je nekako tako, če si v merkatorju ne moreš privoščiti Twixa, ga pač ukradeš?

Daj odrasti, če ne moreš ene stvari si privoščiti ni treba še piratizirati, krasti, itd., pač poseži po eni stvari, ki ti je finančno dostopna.

Tilen ::

Dost je blo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535226801 (7491) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67261395 (14425) kr?en
»

Odškodnina za nezakonit strežnik za WoW 90 milijonov dolarjev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
7917435 (15357) ahac
»

poglabljanja v igre (strani: 1 2 )

616449 (4010) Phoebus
»

Free 10 day Wow račun?

271966 (1136) PARTyZAN

Več podobnih tem