» »

Težave s scrollanjem in koleškom

Težave s scrollanjem in koleškom

SebaR ::

Lastim si MX3100:

Problem je pa sledeč:
Pred nekaj dnevi se je začel pojavljati problem. Dogajalo se je sledeče: v brskalniku in kjerkoli drugje je včasih stran sama skočila enkrat ali dvakrat dol (za dva scrolla), potem mi včasih ni prijel kolešček ampak je približno 2 sekundi kasneje začelo kar nekaj po svoje dokument skakati gor in dol. Danes pa je scrollanje popolnoma odpovedalo kolešček se skora nič ne odziva oz. bolje rečeno se ne odziva, včasih ampak res VČASIH pa kar nekaj po svoje skače, se pravi sam nimam nobenega nadzora več.

Problem ne bi bil tako velik, saj bi lahko zlahka določil da je crknil kolešček na miški...tako pa tudi na tipkovnici kjer imam kolešček, le-ta ne dela...delajo gumbi zgoraj in spodaj za hitro scrollanje, koleščka se odzivata tudi na levo in desno nočeta pa mi premikati stvari gor in dol!

Frekvence niso ker sem že poizkušal,gonilnik sem isti naložil še na prenosnik in poskusil tam, pa se gor/dol scrollanje tudi ni odzivalo...

Ima kdo kakšen predlog kako problem rešiti? Je lahko kakšna zlobna koda? :8)

Prosim pomagajte! HVALA :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

___ ::

ali si dobil zraven kakšne gonilnike..za tipkovnico in miško? mogoče je treba tam kaj določit? ali pa si napačne instaliral?
poskusiš lahko tudi takole....zbriši tiste gonilnike k si jih dobil zravn. to sem naredil jaz k se je včasih pojavljal problem s koleščkom in gumbi za media player...zdaj pa deluje normalno.

___ ::

aja pa nimam take tipkovnice kot ti..sam vseen.poskusi.mogoče bi tud tebi pomagal..

SebaR ::

Naložene imam najnovejše gonilnike (vedno) iz logitechove strani.

Za informacijo, danes mi je ene parkrat kar samo od sebe ko sem držal tipko SHIFT vrivalo oz. samo od sebe pisalo "A"...

krneki...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32069323 (8023) yayo
»

Žična ali brezžična miš

Oddelek: Kaj kupiti
91550 (1392) SmeskoSnezak
»

Test Logitech MX Revolution

Oddelek: Novice / Ostale najave
455819 (3210) djordjevic
»

Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12313938 (9835) kriko1
»

Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9710079 (7388) Nejc Pintar

Več podobnih tem