» »

zakaj se mi računalnik znova in znova resetira...

zakaj se mi računalnik znova in znova resetira...

Melanholija ::

Nevem v čem bi bil sploh problem, trenutno pišem iz prenosnika. Uporabljam xp sp2, in ko se prijavim v sistem mi po manj kot 30s resetira sistem. Računalnik mi je deloval čisto normalno se ni nič pregreval. Čez bios gre čist lepo, ali je zato lahko kriv windows ali kakšna komponenta v rčunalniku? Hvala

marsovcek ::

Hmmm... Vsekakor ti priporočam, da preveriš ventilatorje in po potrebi očistiš hladilnike. Če to ne pomaga, poskusi zagnati v varnem zagonu. Če ti uspe, spusti skozi en dober protivirusni program. Si nameščal kake nove programe ali gonilnike? V tem primeru uporabi system restore...

Poročaj o uspehu!

teeehaaaceee ::

Lahko da je sistem, pri rebootanju kište pa je ponavadi kriv Ram, Disk... itd. torej 1. pri zagonu win F8 safe boot, start - programs - accesories - system tools - system restore in daj restore na datum preden se je to začelo dogajat. Če se to ne resi problema pa stestiraj disk in ram.... sicer je vzrokov lahko vec vendar ti so najpogostejši.
We live in a moment, a moment in time...

zk_eu ::

heh, jst sem meu virus, čeprav sem naprei pomislo na hardwere, apmak ko sem biu že tak r*******n, da nism več meu ideje ka bi blo narobe, sem v varnem zagonu odpru reg edit, in zbrisal še danes ne vem kere, krneke registre, začuda se mi je sistem postavo nazai bp, in laufa še danes :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zk_eu ()

Melanholija ::

Kriv naj bi bil sesut windows, sicer točnega vzroka nebi vedel ampak zdaj dela!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Surfanje NO GO, torrent hitrost pa full speed

Oddelek: Pomoč in nasveti
392760 (2098) usurp3r
»

Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajo

Oddelek: Programska oprema
141034 (864) k4vz0024
»