Forum » Zvok in slika » Preskakovanje slike med predvajanjem DiVXa?!
Preskakovanje slike med predvajanjem DiVXa?!
Bunny ::
Imam enak problem, kot na temle linku... vendar ni nobeden navedel pomoči
Zato me zanima ali kdo pozna rešitev, če film med predvajanjem na PC preskakuje za 0,5 do 1 sekundo naprej??? Problem sigurno ni v preobremenitvi procesorja.
Se komu sanja kaj narediti????
Hvala
Zato me zanima ali kdo pozna rešitev, če film med predvajanjem na PC preskakuje za 0,5 do 1 sekundo naprej??? Problem sigurno ni v preobremenitvi procesorja.
Se komu sanja kaj narediti????
Hvala
jan01 ::
Bunny ::
V bistvu nimam instaliranega nobenega packa s codeci.
Imam samo ffdshow, xvid in ac3filter.
Če bom imel samo ffdshow, mi ja ne bo predvajalo vseh filmov?
Imam samo ffdshow, xvid in ac3filter.
Če bom imel samo ffdshow, mi ja ne bo predvajalo vseh filmov?
jan01 ::
A kaj kodiraš video v xvid? Najbrž ne,torej ne rabiš xvid(ffdshow zna celo najbolje dekodirati).
Tudi ac3 filter v bistvu ne rabiš, saj ffdshow dekodira tudi ac3(pojdi v meniju start najdi ffdshow->audio decoder... in pod codecs poglej, da ac3 ni na disable(daj na lib52)
Pa si sigurn, da nimaš kake zastarele različice ffdshowa? Odinstaliraj in posnemi najnovejšo iz prej podanega linka.
Tudi ac3 filter v bistvu ne rabiš, saj ffdshow dekodira tudi ac3(pojdi v meniju start najdi ffdshow->audio decoder... in pod codecs poglej, da ac3 ni na disable(daj na lib52)
Pa si sigurn, da nimaš kake zastarele različice ffdshowa? Odinstaliraj in posnemi najnovejšo iz prej podanega linka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59289 (14437) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17403 (10288) | GrimReaper |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3213 (3213) | jan01 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12607 (10462) | Jst |
» | Pri pregledu vsebine map se Explorer sesuje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1318 (1248) | jackorsen88 |