» »

Noče se povezat na internetno stran

Noče se povezat na internetno stran

gorjanc ::

Imam en problem. Približno 3 mesece nazaj sem naredil stran, do predkratkim je vse delalo vredu, potem pa so imeli neke hude težeave na strežniku tako da moja stran prejšni vikend ni bila dosegljiva. Sedaj je spet online vendar se z domačega računalnika nikakor ne morem povezati nanjo, vedno isti "Problem loding page", tudi pingat jo ne gre. Kar je res smešno je to da preko proxya stran lepo dela, prav tako iz šihtnega in puncinega računala. Kaj za vraga je narobe. Prosim za pmoč

primzx ::

mogoče mal več povej. Ker strežnik uporabljas kot programsko opremo, Apache, IIS,..?

Če stran lahko gledaš na strezniku in je ne morš pingat, potem mas s konfiguracijo streznika nekei narobe. Port za WEB server mas odprt?Pre proxija ti morda zato dela, ker mas glih tega odprtga...ali pač?.

lp

Mogoče sem nerodno povedal. Moja stran je na hostingu v tujini (www.masgra.com). Katere porte naj bi odpru?

Nima noben kakšne pametne ideje?

ne razumem te. Če je tvoja stran na drugih streznikih, potem imajo oni probleme. Ker ti samo uplovdas "index" datoteke na streznik. Al majo oni probleme, al je pa več možnosti s tvoje strani>Narobe uplovdov v napacno mapo, Napačne datoeke uplovdov(strenziki so tko nastvljeni, da berejo index.htm,*.js,*.asp,...),...ampak to je samo za gostovanje na drugih streznikih.
...d pa sam neki nardis je pa povsem druga zadeva. Probej si po logiki predstavlat kako vse skupej zgleda ko res deluje in na ta način probei najt problem. :\ ..Upam d sm ti kei pomagov, ceprov to je blo opisao ze velikih temah. Če pa še to ne gre, pa zamenjaj hosting. A ta hosting ti placujes?Najbrz ne:D .Predlagam ti kaksn slo. hosting, recmo domovanje.com. Pri njih mam spletno in dela brezhibno. Čeprov ga je treba plačevat ti ne bo žal. za 2GB prostora in 10GBMes. Bang. das okrog 42 E za 6 Mesecev. Resnicno ti ne bo žal, če si resen glede spletne.:\

jJa placujem za svoj hosting in zaenkrat ga ne mislim menjat. Naj se enkrat razlozim problem, stran deluje povsod razen iz mojega racunala, ker se sploh noce povezati kot da je ne bi bilo, tudi pingati je ne gre. Tako da mislim da je problem v mojem racunalu.

..a si dal datoteke za tvojo spletko na streznik kjer mas plačljivo gostovanje?

Seveda sem dal, če ti pravim da internetna stran deluje. Ne deluje samo na mojem računalniku.

Cwetto ::

primzx, mislim, da ne razumeš problema.

gorjanc, poskusi zbrisat kukije, browsing history in vse... Čeprav mi je čudno, da ti niti ne pinga...

Kaj če pišeš na ta hosting support in poveš problem in svoj IP. Mogoče si večkrat dostopal na svojo stran, pa so mislili, da si jo nalašč sesuval in so te zato blokirali.

..zej ga. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376297375 (20667) hariscorale
»

Za vse ki se resno ukvarjate z izdelavo spletnih strani

192384 (1582) tomaz_sres
»

Izbira novega gostovanja

Oddelek: Omrežja in internet
112958 (2686) gensi
»

Zahtevnejše gostovanje, kje? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10610274 (7358) Mati
»

Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )

819164 (6657) Gost

Več podobnih tem