Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev pogleda v Windows Live Messenger
Nastavitev pogleda v Windows Live Messenger
BMW M ::
Se opravičujem, če je to vprašanje že bilo postavljeno, ampak ga nisem nikjer našel:
Kako spremeniti nastavitve pogleda kontaktov v Windows Live Messengerju tako, da bi poleg vsakega imena lahko na enak način kot npr. v MSN Messenger 7.5 lahko videl še prikazno sliko od posameznega kontakta?
Sem že rovaril po raznoraznih nastavitvah pa tega nisem našel.
Imam tako
Rad pa bi imel tako
Kako spremeniti nastavitve pogleda kontaktov v Windows Live Messengerju tako, da bi poleg vsakega imena lahko na enak način kot npr. v MSN Messenger 7.5 lahko videl še prikazno sliko od posameznega kontakta?
Sem že rovaril po raznoraznih nastavitvah pa tega nisem našel.
Imam tako
Rad pa bi imel tako
NiMH ::
tudi jaz bi rad imel v 8.1 Live msn-ju takšne velike slikce...Kje se da to spremeniti??
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76228 (16869) | tilinho20 |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4593 (2158) | amigo_no1 |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3739 (3116) | jakal |
» | Kako narediti msn account z lastnim mailom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3870 (3610) | EagerWolf |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122201 (112786) | OmegaBlue |