Forum » Omrežja in internet » Forumi
Forumi
Kowy ::
Mogoče kdo ve, zakaj ne morem na nekaterih forumih spreminjat svojih nastavitev? Recimo da neko stvar odkljukam in potrdim spremembo, ko pa ponovno pogledam če se je spremenilo, je pa vse isto, kot je blo. Ko sem pa pri punci nekaj spremenil, je pa nardilo čist ok. Pol sm pa za foro še pr men pogledu, pa spet ista pesem... kot da ne bi nič spreminjal.
Pa še to se dogaja, da recimo naredim novo temo, mi en odpiše, pa jaz nazaj odpišem pol ko pa drug dan pogledam, jo pa sploh ni več tam (če pa že je tam, je pa v temi samo moj prvi post). Če dam pa iskanje, jo pa najde...
Spyware mam pregledan z Spyware Doctor-jem, za viruse mam pa NOD-a.
Pa še to se dogaja, da recimo naredim novo temo, mi en odpiše, pa jaz nazaj odpišem pol ko pa drug dan pogledam, jo pa sploh ni več tam (če pa že je tam, je pa v temi samo moj prvi post). Če dam pa iskanje, jo pa najde...
Spyware mam pregledan z Spyware Doctor-jem, za viruse mam pa NOD-a.
Sm se zadnjič mal igral z nastavitvami pa sm vidu, da morm po vsaki spremembi neke nastavitve stran refreshat, da se sprememba zapiše (označi). V čem je fora ne vem... Pa če hočem svojo temo ki sem jo odpru videt ko se na novo prijavim, morm tut ponovno refreshat stran. To se ne dogaja pri vseh forumih.
Mogoče kdo ve, v čem je trik?
Mogoče kdo ve, v čem je trik?
Inja ::
Če uporabljaš IE, pejt na orodja/internetne možnosti...
na kartici splošno odpri nastavitve za začasne internetne datoteke... in poglej če maš izbrano, da ti preverja novosti ob vsakem obisku strani.
Mogoče je to...
na kartici splošno odpri nastavitve za začasne internetne datoteke... in poglej če maš izbrano, da ti preverja novosti ob vsakem obisku strani.
Mogoče je to...
Seveda je blo to... nastavljen sem mel na "nikoli". Pa teh nastavitev sploh nisem spreminjal. A imajo to novejši XP-ji že po default-u tak nastavljen?
Jst sm pa že preklel te forume miljonkrat No, bom vsaj za drugič vedel.
Najlepša hvala
Jst sm pa že preklel te forume miljonkrat No, bom vsaj za drugič vedel.
Najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92344 (565) | sfaljk |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523389 (934) | bastadu |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426139 (9423) | Freakylion |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59313 (14461) | BaRtMaN |
» | ADSL diskonektOddelek: Operacijski sistemi | 1771 (1416) | root |