Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica-težave
Tipkovnica-težave
igor66 ::
Imam problem s tipkovnico, ki se mi je pojavil že pred kakim letom in pol, ter je po nekaj dneh izginil sam oz po tolčenju "popravil". Sedaj se je to ponovilo in bi rad to reč odpravil. Prosim za pomoč.
Tipkovnica mi noče izpisati naslednji črk: n, m, z, j, h, u.
Tipkovnica mi noče izpisati naslednji črk: n, m, z, j, h, u.
kixs ::
Kaj pa stevilki 6 in 7 ?
Namrec tipke so povezane po vertikali. Verjetno kaksen stik nagaja in ce ti ne bo uspelo z dodatnimi udarci, bos moral kar po novo
lp
Namrec tipke so povezane po vertikali. Verjetno kaksen stik nagaja in ce ti ne bo uspelo z dodatnimi udarci, bos moral kar po novo
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo predstavil nov prenosnik brez tipkovnice in z dvema zaslonomaOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5863 (3856) | MrNighthawk |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30629 (19030) | Phantomeye |
» | Projekt Svinjarija ali Kako sem očistil tipkovnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21116 (18464) | energetik |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 37330 (25577) | Okapi |
» | En dober nasvet za čiščenje zunanjih komponent računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1740 (1103) | Keyser Soze |