» »

Univerzalni daljinski upravljalnik

Univerzalni daljinski upravljalnik

lolek84 ::

Lep pozdrav!

Mene pa zanima če kdo ve, kje bi lahko našel navodila za sledeči daljinski upravljalnik.
http://frogi-center-mz.si/katalog2/buy....

Namreč stvar je taka, da ga je oče uporabljal kak mesec pol je pa kupil nov tv. In po slabem letu "počitka" v predalu tega daljinca, bi ga sedaj jaz rabil vendar oče kot oče "zgubil sem navodila". Zdaj pa nevem kako bi ga usposobil za moj Samsung TV. Če kdo ima doma tak daljinec ali kje najti te "kode" ki se morajo vtipkat bi bil zelo vesel če bi mi pomagal.

;-) ::

Omg 3 take daljince imam doma pa jih nemorm nastavt ker nimam navodil;(( Res bom hvaležen tistmu ki jih skenira ali pa da link do tistih kod brezveznih.

Jaz bi bil hvaležen če bi vsaj kdo napisal kako vnest kode in pripisat kode od Samsungovih televizorjev.

cojss ::

No jaz sem sprobal to kar piše na drugih forumih da pritisneš hkrati av+m stvar utripa, držal sem vse tipke od 0 do 9 vendar nobena ne aktivira daljinca. Nevem kakor kaže za mojega samsunga ne dala oz. jaz delam kaj narobe

mislim da morš več cifer kot eno trofit:|

Ja saj jaz tudi tako mislim, tad da pozivam lastnike teh daljincev da pobrskajo po predalih in "prilepijo" te kode če je le moč. Če ne pa po nov daljinec. Sam mi ga je malce škoda, ker je res kot nov.
Presneto sem jezen na očeta, da vse izgubi.

No pa sem dobil ta prekleta navodila. :))
Prilagam vam link da lahko downloadate navodila.
http://www.rogepost.com/n/2261571427

PS. če kdo rabi ta univerzačni pilot mi lahko piše na ZS. Namreč ugotovil sem, da ga ne gre usposobit za Samsunge nastale po letu 2005. Tako, da ga žal ne morem usposobiti za svoj TV :(

Hvala za navodilo!

Kero naklučje, men tud na samsungu ne dela k sm ga letos kupil...tisti original daljinec pa ima take čudne gumbe kot da bi čigumi stiskal;((

Ja žal za nove samsunge ne deluje. Prekleto, pa v trgovini ga tud nočejo nazaj vzet. Mogoče pa kdaj babici "crkne" daljinec pa pol ga njej prodam :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kompatibilni daljinec za garazna vrata

Oddelek: Loža
3713338 (1204) c3p0
»

Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
392105693 (46137) kitka77
»

Mede8er MED500X Full HD Network Media Player (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6512570 (10168) upgrade
»

Daljinski upravljalnik za PC

Oddelek: Pomoč in nasveti
375640 (4301) Bramac ^^
»

dalinc za televizijo navodila

Oddelek: Pomoč in nasveti
207154 (5896) sebek1

Več podobnih tem