Forum » Kaj kupiti » Črnobel s-video -> normalna slika
Črnobel s-video -> normalna slika
B-D_ ::
Imam s-video izhod na prenosniku + scart vtikač ki omogoča priključitev s-video kabla + klasičen s-video kabel. Vse lepo in prav, zadeva deluje brez problemov na novejši televiziji ki s-video signal dojame pravilno in prikaže barvno sliko, zalomi pa se ko poizkušam zadevo uporabiti s starejšo televizijo, ki s-video signala za barvo ne prebere pravilno in prikaže samo signal za svetlost (kar nam logično prinese črno-belo sliko).
Vprašanje je seveda na dlani: kaj je najcenejša zadeva, ki jo lahko montiram med s-video izhod prenosnika in scart vhod (lahko tudi antenski) televizije, da bom lahko gledal barvno sliko?
Sodeč po wiki strani http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video
Vprašanje je seveda na dlani: kaj je najcenejša zadeva, ki jo lahko montiram med s-video izhod prenosnika in scart vhod (lahko tudi antenski) televizije, da bom lahko gledal barvno sliko?
Sodeč po wiki strani http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video
Because it is very simple to convert S-Video to composite signal (just the logical merging of the two through a filter capacitor is required), many electronics retailers offer converter adaptors for signal conversion. No conversion will improve image quality, but will allow connecting to otherwise-incompatible devices.obstajajo enostavni konverterji, ki združijo oba signala v enega. Se to da kupiti v sloveniji?
B-D_ ::
Sej prebral sem varianto da enostavno vmes vtakneš žičko pa je problem rešen, sam upam da s tem ne bom kaj pokuril?
Nazadnje ko sem z žicami šaril okoli komodorja sem skuru celo mašino.
Nazadnje ko sem z žicami šaril okoli komodorja sem skuru celo mašino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585688 (25017) | Dominator |
» | VGA-RGB kabelOddelek: Strojna oprema | 6436 (4224) | hodu63 |
» | Povezava Računalnik- TvOddelek: Pomoč in nasveti | 2873 (2705) | janlamp |
» | Gateway izdal 30 palčni LCD s šestimi različnimi vmesnikiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4572 (3346) | nejcek74 |
» | Na TV ni signala pri prenosu iz računalnika preko S-vido na SCART kablaOddelek: Zvok in slika | 1480 (1357) | MRB0rYS |