Forum » Pomoč in nasveti » TV-out nx 6325-črnobela slika
TV-out nx 6325-črnobela slika
nx6325 ::
zanima me zakaj imam črno belo sliko na tv-ju, pa sm že vse nastavitve probaval pa kr ne rata, skart pa un kabel deluje, ker sem s kolegovim prenosnikom probau pa je normalno.
lepo prosim za kake informacije
lepo prosim za kake informacije
Self-Defence ::
Zdej nevem, ampak preveri(najvrjetneje v BIOSu) če je output nastavljen na PAL standard. Če ni in če TV sprejemnik nima podpore za različne standarde(PAL, NTSC, SECAM) lahko pride do popačenja slike.
Hope it helps
LP
Hope it helps
LP
AndrejS ::
Probal nx6325 povezat s staro gorenje TV. Prenosnik ima izhod svideo in tega sem preko svideo-scart pretvornika povezal na TV scart. Slika je bila ČB. Nato sem ugotovil da ima TV tudi svideo vhod. Slika na svideo vhodu je bila naenkrat barvna. Mislim da je problem v svideo-scart pretvorniku
nx6325 ::
ja sej vse lepo in prav, sam zakaj pa pol kolegu k ma podoben hp prenosnik z istim kablom in scart pretvornikom na istem tv-ju dela normalno? je možno d bi mogu program zamenjat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590078 (29407) | Dominator |
» | Povezava HDMI => SCARTOddelek: Zvok in slika | 10150 (4027) | Yossarian |
» | Povezava računalnik-starejši televizor.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2670 (2433) | cegu |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10346 (9407) | LordTado |
» | S-video priklop ... laptop to TV ... brez barv?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1248) | OrlyTM |