Forum » Zvok in slika » Predvajanje podnapisev divx filmov pri Xoro HSD-2100
Predvajanje podnapisev divx filmov pri Xoro HSD-2100
medopp ::
Pozdravljeni!
Imam problem.Pri Xoro HSD-2100 mi ne predvaja podnapisev pri divx filmih.Prej sem bil lastnik Xoro HSD-415, kjer ni bilo potrebno poimenovati podnapise isto kot film, saj sem jih lahko v meniju videl in izbral oz.zagnal s tipko subtitle.Tukaj pa vidim da te opcije ni.Zanima me: Ali je pri HSD 2100 potrebno podnapise poimenovati isto kot film(se pravi so s to tehnologijo šli korak nazaj od prejšnih modelov) ali pa sem jaz tako tupast in jih v meniju ko vstavim CD ne vidim in ne znam zagnati.
Prosim za pomoč, namreč priložena navodila so glede tega zelo boga.
Hvala!
Primož
Imam problem.Pri Xoro HSD-2100 mi ne predvaja podnapisev pri divx filmih.Prej sem bil lastnik Xoro HSD-415, kjer ni bilo potrebno poimenovati podnapise isto kot film, saj sem jih lahko v meniju videl in izbral oz.zagnal s tipko subtitle.Tukaj pa vidim da te opcije ni.Zanima me: Ali je pri HSD 2100 potrebno podnapise poimenovati isto kot film(se pravi so s to tehnologijo šli korak nazaj od prejšnih modelov) ali pa sem jaz tako tupast in jih v meniju ko vstavim CD ne vidim in ne znam zagnati.
Prosim za pomoč, namreč priložena navodila so glede tega zelo boga.
Hvala!
Primož
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Xoro predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227960 (38466) | fr33sat |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24939 (9553) | bizi72 |
⊘ | kateri dvd divxOddelek: Kaj kupiti | 1294 (1156) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2280 (2020) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2601 (2163) | Yossarian |