Forum » Loža » Umrl je Gregor Koman
Umrl je Gregor Koman
nurmaln ::
@NiMH
Dej ne govor o stvareh o katerih nimaš pojma.
No ja če se motim in ti lahko dviguješ 180kg benča brez steroidov pol se ti opravičujem. Če ne pa ne bluzi.
Dej ne govor o stvareh o katerih nimaš pojma.
No ja če se motim in ti lahko dviguješ 180kg benča brez steroidov pol se ti opravičujem. Če ne pa ne bluzi.
NiMH ::
ne ne morem ker se ne ukvarjam z tem...Drugač pa kdo je rekel da moreš nevem kakšno težo dvigovat?? Dvigneš pač koliko dvigneš ke ze? Je tu kak problem?
EDIT: Tisto o navidezni moči je bil pa samo hec...Mogoče neslan, zato nišče ni razumel...
EDIT: Tisto o navidezni moči je bil pa samo hec...Mogoče neslan, zato nišče ni razumel...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NiMH ()
pozitron ::
Ne ne morem, ker se ne ukvarjam s tem...
Pa kaj sploh pišeš pol na to temo, pa pametuješ pa bluziš.
Pa kaj sploh pišeš pol na to temo, pa pametuješ pa bluziš.
steev kaj pravim...A očitno so eni tudi preveč pametni...
No davidx pa povej ti kaj več, če si tako PAMETEN...
p.S.:Če ne veš bodi drugič tiho...In prihrani svoje komentarje za sebe...
No davidx pa povej ti kaj več, če si tako PAMETEN...
p.S.:Če ne veš bodi drugič tiho...In prihrani svoje komentarje za sebe...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
steev ::
Upam, da se razumemo. Debata teče o proteinih in ne o sterodih.
To je prav smešno, ker so ljudje premalo izobraženi o tem in ne vejo kaj so proteini. Če komu povem, da zraven jem proteine, on odgovori "uuuu, pa ne proteinov, to se boš čist uniču." Večina jih meša proteine in steroide.
Bolano, ne ...
Edit: Sedaj sem v google napisal 'steroidi' in najde veliko zadetkov (google pač). Prvi je bil www.steroidi.info. Mi gre prav na bruhanje ko pogledam te izdelke, bljak. Nevem kako lahko to mešate s proteini. In ja, ta folk je bolan, ki se ga s tem špika. Blajk. V tem fitnesu, kjer jaz kvihtam, mislim da se samo en prbija s to svinjarijo. Saj nevem kaj prevec o steroidih (tako kot večina ne o proteinih), samo to mislim da ni zdravo. Moje mnenje, verjetno tudi večinsko tukaj na forumu.
P.S.: A se ga kdo prbija kle na s-t?
To je prav smešno, ker so ljudje premalo izobraženi o tem in ne vejo kaj so proteini. Če komu povem, da zraven jem proteine, on odgovori "uuuu, pa ne proteinov, to se boš čist uniču." Večina jih meša proteine in steroide.
Bolano, ne ...
Edit: Sedaj sem v google napisal 'steroidi' in najde veliko zadetkov (google pač). Prvi je bil www.steroidi.info. Mi gre prav na bruhanje ko pogledam te izdelke, bljak. Nevem kako lahko to mešate s proteini. In ja, ta folk je bolan, ki se ga s tem špika. Blajk. V tem fitnesu, kjer jaz kvihtam, mislim da se samo en prbija s to svinjarijo. Saj nevem kaj prevec o steroidih (tako kot večina ne o proteinih), samo to mislim da ni zdravo. Moje mnenje, verjetno tudi večinsko tukaj na forumu.
P.S.: A se ga kdo prbija kle na s-t?
:|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
pozitron ::
NiMH vpraš kaj te zanima pa ti povem, Np. Če bom pač vedel, sigurno pa ne bom govoril neki u tri P**** materne, tko k ti. Ki si sam priznal da se ne spoznaš, malo prej si pa pametoval.
MadMax ::
1. Sožalje svojcem, prijateljem, znancem...
2. Vsak profesionalen šport je prekleto nezdrav in redki so Štuklji, ki doživijo pozno starost zdravi. Bi prej rekel, da so kmalu po koncu kariere kriplji.
3. off-topic, ampak tudi recimo smučanje je ekstremni adrenalinski šport, za katerega bi bilo treba doplačevati zdravstveno zavarovanje (kot za vse adrenalinske in ekstremne športe) (ali pa vsekat po prstih po zdravljenju poškodb, okvar organov in bolezni, zadobljenih v takih primerih-"športih").
4. BB pa zdrava prehrana? Dejte me basat.
No, primer iz prve roke: sem imel sovojaka bilderja.
V classic-mode je bil čisto povprečen, skorajda suhec.
V baloon-mode pa kot Michelinko.
Iz mortadele je izrezoval koščke špeha preden jo je pojedel.
Vsak kos pečenega krompirja je obrisal v servet preden ga je dal v usta.
ribje konzerve ni niti pogledal, saj je vsebovala preveč olja, maščob...
Marsikatere hrane ni jedel iz večinoma samo BBjem znanih razlogov.
Do tu je pogojno zdravo, saj zadeve ki jih je pojedel, so zdrave.
Ampak, a ni problem tudi v zadevah ki jih ni pojedel?
Poleg tega je glavnino prehrane zbasal vase v obliki praškov in podobne sintetične nesnage.
E zdaj, če je to zdravo... naj presodi vsak pri sebi. IMHO prav tako zdravo kot življenje ob samem fast-foodu.
Ne morem pa tudi mimo pripomb o fizičnih naporih in ostalem sranju.
Tip o katerem sem se razpisal, je s težavo naredil 15 sklec. Sam sem totalno brez kondicije in imam zavidljiv varnostni meh okoli pasu (predvsem v predelu popka), pa mi ni problem naredit 20, 30 sklec brez da bi se pretirano zadihal.
Impulzivnosti v njegovih gibih tudi ni bilo zaznati.
Koliko pa je imel res kratkotrajne moči v tistih puhastih "mišicah" pa na srečo ne vem, saj je bil kot oseba zelo miroljubna duš'ca in se nihče od nas z njim nikoli ni zapletel v pretep ali vsaj ruvanje.
Če torej na kratko povzamem:
Tip iz topica se je zavestno potopil v sranje, zato ne morem reči da mi ga je nevemkako žal. Vsekakor niti blizu toliko kot nekoga, ki dejansko zdravo živi in se s športom ukvarja rekreativno.
Žal pa mi je njegovih znancev, ki niso imeli vpliva na njegove odločitve, jih je pa njegova smrt prizadela.
2. Vsak profesionalen šport je prekleto nezdrav in redki so Štuklji, ki doživijo pozno starost zdravi. Bi prej rekel, da so kmalu po koncu kariere kriplji.
3. off-topic, ampak tudi recimo smučanje je ekstremni adrenalinski šport, za katerega bi bilo treba doplačevati zdravstveno zavarovanje (kot za vse adrenalinske in ekstremne športe) (ali pa vsekat po prstih po zdravljenju poškodb, okvar organov in bolezni, zadobljenih v takih primerih-"športih").
4. BB pa zdrava prehrana? Dejte me basat.
No, primer iz prve roke: sem imel sovojaka bilderja.
V classic-mode je bil čisto povprečen, skorajda suhec.
V baloon-mode pa kot Michelinko.
Iz mortadele je izrezoval koščke špeha preden jo je pojedel.
Vsak kos pečenega krompirja je obrisal v servet preden ga je dal v usta.
ribje konzerve ni niti pogledal, saj je vsebovala preveč olja, maščob...
Marsikatere hrane ni jedel iz večinoma samo BBjem znanih razlogov.
Do tu je pogojno zdravo, saj zadeve ki jih je pojedel, so zdrave.
Ampak, a ni problem tudi v zadevah ki jih ni pojedel?
Poleg tega je glavnino prehrane zbasal vase v obliki praškov in podobne sintetične nesnage.
E zdaj, če je to zdravo... naj presodi vsak pri sebi. IMHO prav tako zdravo kot življenje ob samem fast-foodu.
Ne morem pa tudi mimo pripomb o fizičnih naporih in ostalem sranju.
Tip o katerem sem se razpisal, je s težavo naredil 15 sklec. Sam sem totalno brez kondicije in imam zavidljiv varnostni meh okoli pasu (predvsem v predelu popka), pa mi ni problem naredit 20, 30 sklec brez da bi se pretirano zadihal.
Impulzivnosti v njegovih gibih tudi ni bilo zaznati.
Koliko pa je imel res kratkotrajne moči v tistih puhastih "mišicah" pa na srečo ne vem, saj je bil kot oseba zelo miroljubna duš'ca in se nihče od nas z njim nikoli ni zapletel v pretep ali vsaj ruvanje.
Če torej na kratko povzamem:
Tip iz topica se je zavestno potopil v sranje, zato ne morem reči da mi ga je nevemkako žal. Vsekakor niti blizu toliko kot nekoga, ki dejansko zdravo živi in se s športom ukvarja rekreativno.
Žal pa mi je njegovih znancev, ki niso imeli vpliva na njegove odločitve, jih je pa njegova smrt prizadela.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
davidx kaj je tu pametovanje, da napišeš v šali da je navidezna moč, pa da si potem napihnjen?? Meni se ne zdi to pametovanje, če pa se vam zdi, se opravičujem...
Za steroide pa tak vsak ve da so nevarni....
Za steroide pa tak vsak ve da so nevarni....
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Hammer123 ::
Merilo, koliko sklec narediš, je malce levo. Poznam marsikoga(tudi sebe), ki vsakodnevno športa + trening, pa vem da če bi imel trebušček, bi se pri 30 sklecah orenk zadihal.
c3p0 ::
Dodatna skrb pri AS je, da je na trgu veliko ponaredkov. Kaj je tam notri vse zmešano pa ne moreš vedet.
"Poletni bilderčki" po fitnesih pa ponavadi jejo t.i. metan - tablete, najcenejše AS in tudi mnogo bolj škodljive od injektirnih. Je absolutni strup za jetra, efekt je pa predvsem voda v mišicah, zato kratkotrajni efekt napumpanosti, ki pa po poletju hitro izgine.
Glede proteinskih praškov, če ne pretiravaš ti nima kaj škodit, piti je pa potrebno dosti vode (vsaj 3l/dan), da ledvice ne trpijo preveč. Drugo je pa prekomerno uživanje beljakovin, tukaj se lahko pojavi zastrupitev z beljakovinami oz. proteinoza. Zato zmerno.
"Poletni bilderčki" po fitnesih pa ponavadi jejo t.i. metan - tablete, najcenejše AS in tudi mnogo bolj škodljive od injektirnih. Je absolutni strup za jetra, efekt je pa predvsem voda v mišicah, zato kratkotrajni efekt napumpanosti, ki pa po poletju hitro izgine.
Glede proteinskih praškov, če ne pretiravaš ti nima kaj škodit, piti je pa potrebno dosti vode (vsaj 3l/dan), da ledvice ne trpijo preveč. Drugo je pa prekomerno uživanje beljakovin, tukaj se lahko pojavi zastrupitev z beljakovinami oz. proteinoza. Zato zmerno.
frenk ::
no zdej pa tisti k govorite bedarije pejte mal na maxximum-portal pa se izobrazite in boste vidl da zagovarjajo naraven vnos beljakovin, hidratov in vitaminov, poleg tega zagovarjajo tudi uživanje olivnega, lanenega itd olja (omega 3,6 i n 9). Razne dodatke kot so proteini(whey), kompleksni OH(maltomax), kreatin itd naj bi se pa uživalo samo toliko, da zapolniš razliko med zaužitim in potrebnim za dovoljšno rast/regeneracijo mišic. Olje na pačenem krompirčku je zažgano in veliko bolj nevarno kot naj bi bili nevarni proteini. Grem glavo stavit, da je fastfood hrana bolj škodljiva kot jedilnik normalnega bodybuilderja. Kar pejte pogledat na maxximum portal kakšne jedilnike imajo.
p.s.: ko pa začneš jemati rezne vrste steroidov pa tle ne mormo več govort o zdravem bodybuildingu, ampak treba je pa vedt da telo že samo po sebi proizvaja testosteron, ki ga lahko najdemo tudi med androgenimi steroidi, ampak vsak ekstrem je škodljiv
p.p.s.: čeprav če ima človek premalo tostesterona mu vbrizgavanje le tega prej koristi kot škodi, kot sem rekel je problem samo pri zlorabah oz. ekstremih
p.s.: ko pa začneš jemati rezne vrste steroidov pa tle ne mormo več govort o zdravem bodybuildingu, ampak treba je pa vedt da telo že samo po sebi proizvaja testosteron, ki ga lahko najdemo tudi med androgenimi steroidi, ampak vsak ekstrem je škodljiv
p.p.s.: čeprav če ima človek premalo tostesterona mu vbrizgavanje le tega prej koristi kot škodi, kot sem rekel je problem samo pri zlorabah oz. ekstremih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
OChack ::
z bildanjem se ukvarjam že par let in lahko povem da so uteži velk napor za srce, proteini niso nevarni če nisi ledvični bolnik,bol nevarna so barvila in sladila ki so v njih in jogurtih, steroidi v kontroliranih dozah in pravilnih kurah ravno tako ne, konec koncev so steroidi zdravila ki ih mnogi dobijo po težkih poškodbah za hitrejše okrevanje in še proti katerim boleznim, ponaredki so velk problem ravno tako je slab metan ki je toksičen za jetra.
komen je žal preminul zaradi pljučnice, že kako leto nazaj pa je imev probleme z srcem, tako da je biv napor bolezni zanj prevelik. možno je da je imev srčne težave že nekaj časa.
druga zadeva je da šwarci ravno tako imev probleme z srcem, vzroki so ravno tako napori in pa določene vrste steroidov ki so imele upliv na rast srčnih sten in njihovo debelost....večina azdev se te čase niti ne dobi ker ih nobedn ne proizvaja, ravno tako so bli nevarni naravni izvlečki bikovih hormonov, ki pri človeku povzročijo bolezn podobno BSE (nore krave).
še en link za vse neznalce
komen je žal preminul zaradi pljučnice, že kako leto nazaj pa je imev probleme z srcem, tako da je biv napor bolezni zanj prevelik. možno je da je imev srčne težave že nekaj časa.
druga zadeva je da šwarci ravno tako imev probleme z srcem, vzroki so ravno tako napori in pa določene vrste steroidov ki so imele upliv na rast srčnih sten in njihovo debelost....večina azdev se te čase niti ne dobi ker ih nobedn ne proizvaja, ravno tako so bli nevarni naravni izvlečki bikovih hormonov, ki pri človeku povzročijo bolezn podobno BSE (nore krave).
še en link za vse neznalce
Int€l inside, IDIOT Outside
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OChack ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere proteine?? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Šport | 131116 (3281) | buttcrack |
» | proteini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15980 (12053) | killa bee |
» | Proteini za začetnika;)Oddelek: Loža | 6431 (5419) | Zheegec |
» | Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 31209 (21319) | Avenger |
» | fitness in prehrana (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12938 (11602) | jeti |