» »

LCD 970P stojalo

LCD 970P stojalo

lalan ::

Se je začelo posedati.Ali lahko sam kaj popravim, ali bo treba na servis?Je še v garanciji.
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR

Kato ::

Pogost problem pri tem modelu(baje je bilo stojalo narejeno za 17˝monitor,serijska napaka), raje nesi nazaj ,kot pa ,da zgubiš garancijo.

LeQuack ::

Sej ta probel majo itak vsi te monitorji tko da nau pomagal ce bos nazaj nesu. Dej neki spodej pod monitor pa je, jst sm dal ene ducat skatlc za cdje in je problem resen.
Quack !

lalan ::

Sej imam že podloženo :8) , ampak 100Ksit za nekaj, kar čez 4 mesece podlagaš je pa kar malo huda.Bom nesel na servis pa kar bo pa bo.Čeprav tudi jaz dvomim, da bodo odpravili napako.
ATHLON 64 3200, 939DUAL,Ram DDR 2X 512 MB,gf 7600 gt,(120 GB, 7200 RPM),fiaGTR

McNato ::

Vsekakor bodo zamnjali stojalo - meni so ga.

tropinovec ::

Meni so podstavek zamenjali že drugič in glede na to, da ima monitor tri leta garancije mi bodo verjetno zamenjali še ene deset podstavkov. :D Po izteku garancije pa bom tudi jaz podstavil škatlice za cedeje >:D
Dejansko pa bom, če se mi to zgodi še enkrat zahteval drugi monitor oz. njegovega naslednika, čeprav menim, da je Samsung sedaj le odpravil napako, (podstavek še kar drži, čeprav imam na njem nameščen center zvočnik od Logitecha x-540) saj si ne morejo v nedogled privoščiti takšne blamaže in to pri tako dragih monitorjih.

:\

Zgodovina sprememb…

BendeR ::

Ma kdo podobne težave s 770P? Jaz ga mam zdaj 7 mescov pa se še ni posedo. A tisti, ki se vam poseda dost dvigate pa obračat monitor, al kr iz lepega omaga? :)
:=)

tropinovec ::

Jaz se monitorja dobesedno nisem dotaknil od nakupa, pa se je vseeno sesedel. :'(

BendeR ::

Očitno je stojalo za 17" res dovolj stabilno. Zadevo se pri meni obrača bolj pogosto kot želode po litru žganja.:D
:=)

monchhichi ::

Ali je sedaj, če na servisu zamenjajo stojalo, stanje bistveno boljše?
Se namreč zanimam za nakup, pa me zanima, če so stojala pri zadnjih modelih (torej poznejši datum izdelave, morda celo že 2007) kaj boljši oz. ali so stojala, ki jih zamenjajo na servisu, potem bolj stabilni?
Be Smart, Start Thinking. Have a Vision & Make it Work. It`s your Choice, It`s your Life

tropinovec ::

Odkar so mi drugič zamenjali stojalo je poteklo že tri mesece in stojalo drži kot pribito, četudi imam na njem sredinski zvočnik od Logitech x-540, tako, da so težavo očitno odpravili. :D

EvilDare ::

Če kupuješ monchhichi na novo monitor zakaj potem ne pogledaš za 971p verzijo. Ima drugačno stojalo, ki se naj nebi posedalo, monitor je pa isti. Tukaj je en hiter test Klik Na enaa je cena ista za stari in novi model.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: EvilDare ()

Deflector ::

No, tudi meni je dovolj tega sesedanja, a so sedaj stojala boljša kot so bila prej? Kam se lahko v mariboru obrnem za servis, na Avtento? Ali raje direkt na Avtero v Lj?

tropinovec ::

Monitor sem odnesel na pooblaščeni servis Birotehna v Mariboru, cesta 14.divizije 59, tel 480 16 17. Kontaktna oseba na Avteri Ljubljana pa je Sašo Borko tel. 01 585 3764.

8-)

Zgodovina sprememb…

Deflector ::

Pa se ti sedaj kaj poseda?kako dolgo pa si cakal da menjajo stojalo? So ta nova stojala kaj višja,na neki strani sem zasledil slike na katerih je bilo novejše stojalo precej višje?
Hvala za odgovore

Neaktiven ::

Pozdravljen!

Samsung 970P sem kupil 29.11.2005. Po osmih mesecih sem ga peljal na servis, ker ga stojalo ni več držalo. Pravzaprav ga ni več držalo po 4 mesecih, toda ni bilo časa za servis. Na servisu so mi takrat stojalo zamenjali in po 4 mesecih je spet začelo lesti dol, tako da ga naslednji teden, ko bom imal čas, spet peljem na servis.

To pa ni edini problem pri tem monitorju. Nakup so priporočali mojemu bratu, ker naj bi bil ta monitor primeren za delo z grafiko, s čimer se ukvarja brat. Toda po letu dni in pol, kolikor dolgo imamo ta monitor, je slika, ki je bila na začetku kvalitetna, postala prava katastrofa, kar se vidi na odtenkih temnejše sive.
Kot vidite na sliki ( http://shrani.si/?samsung970x71a.jpg) je ekran lisast in ima temne črte, kot da bi nekaj teklo dol. Takšen monitor ni več primeren za delo z grafiko.

Od monitorja, ki je stal takratnih 115.000 SIT (480€), kar ni malo, in ob 3 letni garanciji, sem pričakoval več.

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

To pa bi se dalo 100% uveljaviti v garanciji!

tribalxtr ::

Js ga imam že pol leta in še nisem opazil da se bi kej sesedel. Mogoče imam pa srečo da sem kupil dobro stojalo.

tropinovec ::

Stojalo sedaj drži kot pribito, (je enake oblike kot prej) pa tudi slika je po več kot enem letu odlična! :D

bremzzi ::

Tudi moj monitor se poseda, zdaj je star 10 mesecev in to se dogaja že kar nekaj časa. Upam, da bo novo stojalo držalo kot mora, kolikor sem bral je zadeva porihtana. Kdo ve koliko časa traja, da na servisu zamenjajo to zadevo?

m_a_t ::

Meni so pred kratkim zamenjali, trajalo pa ni vec kot 3 dni.

B-Stard ::

Zanima me kam ste poslali monitor, da so vam zadevo hitro popravili? Vprašal bi še če v garanciji lahko monitor pošljem na uradni servis na njihove stroške? Lahko garancijo uveljavljam samo z računom, namreč garancijski list imam še neizpolnjen.

TechBeats ::

No jst mam 770p, pa se mi nč ne seseda, mogoče minimalno če jo hočm iztegnt kokr gre, mal za kšn 3-4 centi zdrsne to je pa to, pa ga bom mel kmalu 1 leto.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero znamko monitorja?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151438 (1090) Zheegec
»

Kateri 26'' LCD kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22126087 (10418) nejko8
»

Mimovrste, garancija, praske

Oddelek: Pomoč in nasveti
463282 (2364) Kron
»

Tezava z Samsung 970p

Oddelek: Zvok in slika
262546 (1328) rikta33
»

Comtron ne da reklamacije na en mrtvi piksel

Oddelek: Loža
474285 (2759) kuglvinkl

Več podobnih tem