Forum » Omrežja in internet » eBAay
eBAay
MChip ::
Majhno vprašanje!
Je naročevanje preko eBay-a zanesljivo? Ima že kdo kaj izkušenj? Je to sploh za Slovenijo možno? Rad bi se odločil za nakup ampak nimam izkušen pri eBay-u....se splača? Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Prosim pomagajte!
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem!
Lep pozdrav iz Laškega!
Je naročevanje preko eBay-a zanesljivo? Ima že kdo kaj izkušenj? Je to sploh za Slovenijo možno? Rad bi se odločil za nakup ampak nimam izkušen pri eBay-u....se splača? Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Prosim pomagajte!
Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem!
Lep pozdrav iz Laškega!
Laško je zakon
C4rtm4n ::
Ja,...
Jaz osebno imam že kar precej izkušenj kupovanja prek ebaya.
Če se splača?? Kaj tij jaz vem.... odvisno kaj kupuješ. Večina stvari je na ebayu dosti cenejših kot recimo pri nas.
Edino kar moraš vedeti je , kako boš blago plačal in od kod je (Priporočam države znotraj EU).
Jaz vedno uporabljam način plačila ŰBERWEISUNG (nakazilo preko banke)
Priporočam, da si prebereš ostale teme , ki so povezane z ebayom!!
LP
Jaz osebno imam že kar precej izkušenj kupovanja prek ebaya.
Če se splača?? Kaj tij jaz vem.... odvisno kaj kupuješ. Večina stvari je na ebayu dosti cenejših kot recimo pri nas.
Edino kar moraš vedeti je , kako boš blago plačal in od kod je (Priporočam države znotraj EU).
Jaz vedno uporabljam način plačila ŰBERWEISUNG (nakazilo preko banke)
Priporočam, da si prebereš ostale teme , ki so povezane z ebayom!!
LP
Respect my Authority!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34123 (2911) | Nesta |
» | LG Nexus 5 - Počen zaslonOddelek: Mobilne tehnologije | 5594 (3519) | detroit |
» | Prenos podatkov iz odrezanih koncev sveta preko SMS-ov, satelita, ?, ...Oddelek: Omrežja in internet | 2312 (1888) | mojca |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103220 (47767) | Tilen |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18020 (11109) | techfreak :) |