Forum » Zvok in slika » Premikajoče ozadje v winsih!!
Premikajoče ozadje v winsih!!
lukaf101 ::
Enkat sm na teveju vidu v eni računalniški oddaji, da se jim je v ozadju v winsih muvala matrix koda. Morda kdo ve, kje bi to dobu?
Res je zgledal kul.
Res je zgledal kul.
Shershen ::
to si verjetno videl v oddaji resnična resničnost na SLO2.
Imeli pa so nameščeni linux in je res zgledalo kul .
Kje to stvar dobiti (oz. če se da dobiti za win) pa nevem.
Imeli pa so nameščeni linux in je res zgledalo kul .
Kje to stvar dobiti (oz. če se da dobiti za win) pa nevem.
Opkow ::
Zadeva je cist simpl ...
Na inetu zbrskas animiran gif z matrix kodo ...
Gres v notepad in napises sledeco html kodo.
nato zadevo shranis pod ime nekaj.htm in ne v nekaj.txt
Oboje htm in gif file sprav v en direktorij.
Gres Control panel in kliknes na ikono Display in izberes Web ter kliknes na new in poklikaj do direktorija kjer imas nekaj.htm in stisnes ok...
Mozno je, da se ti je pojavilo neko majhno okno na desktopu z animacijo ... To smo povecas na celoten screen in to je to ...
Na inetu zbrskas animiran gif z matrix kodo ...
Gres v notepad in napises sledeco html kodo.
nato zadevo shranis pod ime nekaj.htm in ne v nekaj.txt
Oboje htm in gif file sprav v en direktorij.
Gres Control panel in kliknes na ikono Display in izberes Web ter kliknes na new in poklikaj do direktorija kjer imas nekaj.htm in stisnes ok...
Mozno je, da se ti je pojavilo neko majhno okno na desktopu z animacijo ... To smo povecas na celoten screen in to je to ...
hm sm opazu ja ..
""
""
""
""
""
""
skratka v notepad napises sledeco kodod brez "
upam, da mi ga ne bo spet pozru .. :)
""
""
""
""
""
""
skratka v notepad napises sledeco kodod brez "
upam, da mi ga ne bo spet pozru .. :)
darh ::
evo ti sledeco HTML kodo killer.....
<html>
<head>
</head>
<body background="slika.gif">
</body>
</html>
<html>
<head>
</head>
<body background="slika.gif">
</body>
</html>
Excuses are useless! Results are priceless!
xbite
tnx ...
Sm nehu se matrat pol .. K sm biu ziher da bo kdo pobrau vn iz baze... :)
<" pol je ta fora ..
tnx ...
Sm nehu se matrat pol .. K sm biu ziher da bo kdo pobrau vn iz baze... :)
<" pol je ta fora ..
TinkaPinka ::
Saj v background si lahko date vse, kar se lahko da v html, saj se v Active Desktop lahko da kot podlaga tudi html stran.
Lahko se da seveda tudi kakšna flash stran, ampak to malo popapa preveč memorije za moj okus, tako da ostajam pri navadnih jpg-jih.
Lahko se da seveda tudi kakšna flash stran, ampak to malo popapa preveč memorije za moj okus, tako da ostajam pri navadnih jpg-jih.
I am easy to please as long as I get my way.
darh ::
najbolj je da das lepo eno lepo barvo npr: 38/72/111 ( RGB ), tko da ni pretemna, pa tud presvetla ne.... to najbol sede, usaj za moje ocke.... mogoce kaka lepa slikica na sredin, ki se ujema z ozadjem ( npr Estella Warren.. hehe )
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346032 (5169) | sunniegoldie |
» | CSS in začetniški problemiOddelek: Izdelava spletišč | 1489 (1305) | t3hn0 |
» | spletna stran v photoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 2236 (1727) | CaqKa |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6221 (5409) | webfreak |
» | Pomoc pri oblikovanju html straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1310) | matic |