Forum » Programska oprema » Notebook Acer Aspire 9800 in manjkajoča programska oprema
Notebook Acer Aspire 9800 in manjkajoča programska oprema
Volk| ::
Imam en majčken problem:
Kolega si je kupil tegale prenosnika.
Ni kaj, prava mašina, čeprav Acer. Toda problem je v tem, da ni imel poleg nobenih drajverjev niti potrebne programske opreme. Sicer sem najdo vse drajverje, toda programska oprema...to pa je druga zgodba.
Prenosnik ima vgrajeno tv kartico. Gonilnike imam, toda rabil bi software za zagon tv kartice, ki pa ga zal ni in ni nikjer.
In verjemite da sem pregledal skoraj vse. Punca ki razume nemško je rekla da na nemških forumih pišejo, da imajo iste probleme.
Mogoče kdo ve kje (ali pa mogoče celo ima) bi lahko dobil Acer Arcade Tv software?
Brez tega tv kartica ne deluje. Neko kombinacijo mi je ponujal Yahoo z njihovim softwarom, samo pol javi US only
Tako da mi pravzaprav tv kartica nič ne koristi če ni programa.
Aja, notesnik (si skoraj ne zasluzi tega imena glede na težo in velikost) je kupljen v Avstriji in v trgovini tudi ne morejo nič pomagat. Groza.
No, če ima kdo kak link ali idejo kje dobit software mu bom neskočno hvaležen.
Kolega si je kupil tegale prenosnika.
Ni kaj, prava mašina, čeprav Acer. Toda problem je v tem, da ni imel poleg nobenih drajverjev niti potrebne programske opreme. Sicer sem najdo vse drajverje, toda programska oprema...to pa je druga zgodba.
Prenosnik ima vgrajeno tv kartico. Gonilnike imam, toda rabil bi software za zagon tv kartice, ki pa ga zal ni in ni nikjer.
In verjemite da sem pregledal skoraj vse. Punca ki razume nemško je rekla da na nemških forumih pišejo, da imajo iste probleme.
Mogoče kdo ve kje (ali pa mogoče celo ima) bi lahko dobil Acer Arcade Tv software?
Brez tega tv kartica ne deluje. Neko kombinacijo mi je ponujal Yahoo z njihovim softwarom, samo pol javi US only
Tako da mi pravzaprav tv kartica nič ne koristi če ni programa.
Aja, notesnik (si skoraj ne zasluzi tega imena glede na težo in velikost) je kupljen v Avstriji in v trgovini tudi ne morejo nič pomagat. Groza.
No, če ima kdo kak link ali idejo kje dobit software mu bom neskočno hvaležen.
5er--> ::
Vpiši "acer arcade" v mulo na DonkeyServer No2. Meni je našlo kar nekaj.
Drugače pa, če so gonilniki nameščeni, ne vidim problema, da bi uporabil kakšen drug program za gledanje tv-ja.
DScaler
Drugače pa, če so gonilniki nameščeni, ne vidim problema, da bi uporabil kakšen drug program za gledanje tv-ja.
DScaler
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65799 (23507) | k4vz0024 |
» | Vista Service Pack 2 kmalu na voljoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6307 (3751) | Master Chief |
» | Acer Aspire 7520G - TV tuner! A dela na navadno anteno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2943 (2789) | Alexius Heristalski |
» | Grafika v prenosniku???Oddelek: Kaj kupiti | 4235 (3655) | M@73Y |
» | kupujem laptopa, pa nimam pojma o tem, kaj je dober laptopOddelek: Kaj kupiti | 3111 (2954) | carpenter |