Forum » Pomoč in nasveti » Company of heroes problem
Company of heroes problem
kiros ::
vedno ko igram to igro se mi p nekaj minutah igre restarta PC...ne vem pa zakaj
mogoče ker imam dual-core procesor in igra zahteva popravek?? js pa ge ne morem instalirat ker mam service pack1
mogoče ker imam dual-core procesor in igra zahteva popravek?? js pa ge ne morem instalirat ker mam service pack1
kiros
DzorDzi ::
men se opposing fronts podre po nekaj minutah igranja na namizje. napaka je na simengine.dll .
zadeva je ful cudna, ker se je zacel dogajt ka sm 7900 zamenu za 2900 radeona. pa sm formatnu, ka sm komp cist posodobu, pa use na nov nalozu in se mi isto dogaja. sm mislu da so bli drajvrji pa niso ka mam 7.11 pa se vedno podre, ostali spili delajo OK sam ta ga kvacka. sm mislu da bi blo to zart pregrevanja grafe ampak ni, ker mi jo ostali spili se bl skurjo pa je use ok.
tko da res ne vem kva bi blo, edina stvar ka se mi je prenesla od prejsnga sistema, so pa save gami v my documents.
sm ze mau googlu za zadevo pa se folku podobn pojavla (ni vazn od grafe nv al pa ati).
zadeva je ful cudna, ker se je zacel dogajt ka sm 7900 zamenu za 2900 radeona. pa sm formatnu, ka sm komp cist posodobu, pa use na nov nalozu in se mi isto dogaja. sm mislu da so bli drajvrji pa niso ka mam 7.11 pa se vedno podre, ostali spili delajo OK sam ta ga kvacka. sm mislu da bi blo to zart pregrevanja grafe ampak ni, ker mi jo ostali spili se bl skurjo pa je use ok.
tko da res ne vem kva bi blo, edina stvar ka se mi je prenesla od prejsnga sistema, so pa save gami v my documents.
sm ze mau googlu za zadevo pa se folku podobn pojavla (ni vazn od grafe nv al pa ati).
question is do u feel lucky, well do ya punk?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty 2Oddelek: Igre | 989 (675) | conky00 |
» | Računalnik se ob napiru ugasne (Asrock970 Extreme3 + FX 8120 + HD 6870) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9208 (8186) | r3dkv1c4 |
» | C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16363 (8165) | mik3y |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46492 (20415) | X-Hair |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8996 (6077) | frenk |