Forum » Pomoč in nasveti » Usb particije - kako odstranit?
Usb particije - kako odstranit?
motorc ::
Kupil sem nov usb kljuc in ima po defaultu tako narejeno, da se mi ob vklopi pojavita dva nova diska - en 2 MB in en 998 MB. Zraven je tut nek programcek za varnost, kao.
Mene zdej zanima kako ti dve particiji zbrisem in ustvarim eno samo normalno particijo?
Sem mislil, da bo šlo z Acronis disk directorjem, ampak ne gre, ker kjlucka program sploh ne zazna.
Hvala.
Mene zdej zanima kako ti dve particiji zbrisem in ustvarim eno samo normalno particijo?
Sem mislil, da bo šlo z Acronis disk directorjem, ampak ne gre, ker kjlucka program sploh ne zazna.
Hvala.
StratOS ::
Program s katerim si naredil particijo (zraven ključka je bil software) uporabi in zbriši osebno particijo.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
zee ::
Partition/Disk manager od XPjev bi ti to moral znat.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
motorc ::
@StratOS: Particij nisem naredil js, ampak so ze bile narejene ob nakupu. Program je bil pa samo za to, da sem lahko eno particijo zavaroval z geslom (drugih funkcij ni imel).
@zee: Če mi windowsi zaznajo kljuc kot dva različna diska ne morem združit particij.
@zee: Če mi windowsi zaznajo kljuc kot dva različna diska ne morem združit particij.
schurda ::
A disk management ne deluje?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
aljazh ::
Enkrat sem se ukvarjal s podobnim ključkom, pa mi nikakor ni uspelo iz njega napraviti kaj uporabnega.
Čeprav moj je bil še bolj zaščiten - ko si ga vstavil, ga je računalnik najprej prepoznal kot CD-ROM, velik par MB. Šele ko si s tega virtualnega CD-ROMa zagnal nek security program in vpisal geslo, se je mountala particija za zapisovanje/branje podatkov. Problem je bil, da si za to potreboval administratorske pravice.
Čeprav moj je bil še bolj zaščiten - ko si ga vstavil, ga je računalnik najprej prepoznal kot CD-ROM, velik par MB. Šele ko si s tega virtualnega CD-ROMa zagnal nek security program in vpisal geslo, se je mountala particija za zapisovanje/branje podatkov. Problem je bil, da si za to potreboval administratorske pravice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaslon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3329 (2818) | neon21 |
» | Kako formatirati SD 4Gb, jaz sm obupuOddelek: Strojna oprema | 1679 (1508) | kixs |
» | USB ključ Kingston: upravitelj naprav da, vse drugo neOddelek: Pomoč in nasveti | 1972 (1812) | iNDigo_Child |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2857 (2571) | energetik |
» | linux na usb ključuOddelek: Operacijski sistemi | 2103 (1709) | ajagodnik |