Forum » Zvok in slika » LCD brez DVI priključka, widescreen da ali ne
LCD brez DVI priključka, widescreen da ali ne
Cuba man ::
Mene zanima ali je zelo narobe, če monitor nima DVI-D priključka, grafična mi pa podpira ?
Talemonitor mi je res všeč, samo nevem zakaj nima DVI-D :S
Ali se mi splača kupit Wide Screen LCD ? A bi me mogoče motilo, glede na to, da je širši in nižji ?
Za kaj se mi splača dat malo več denarja ? Za boljšo svetilnost ali boljši kontrast ?
Hvala že za v naprej.
[popravljen naslov, podtalje]
Talemonitor mi je res všeč, samo nevem zakaj nima DVI-D :S
Ali se mi splača kupit Wide Screen LCD ? A bi me mogoče motilo, glede na to, da je širši in nižji ?
Za kaj se mi splača dat malo več denarja ? Za boljšo svetilnost ali boljši kontrast ?
Hvala že za v naprej.
[popravljen naslov, podtalje]
- spremenil: podtalje ()
bluefish ::
če monitor nima DVI priključka, ni nič narobe (pač hiba nizkocenovnih LCD-jev). Widescreen monitorji so v zadnjem času zelo popularni, vendar je ponovno odvisno za kaj ga najbolj rabiš. Nekatere igre namreč ne podpirajo širokozaslonskih resolucij, po drugi strani pa je na le-teh udobno delati z raznimi 3D in 2D programi.
Osebno bi ti svetoval, da se odločiš za tistega, ki ima boljši kontrast.
Osebno bi ti svetoval, da se odločiš za tistega, ki ima boljši kontrast.
cendof ::
Pa pazi tudi na resolucijo pri teh wide zaslonih - nekatere grafične kartice sploh ne podpirajo takih resolucij-malce starejše. To izveš tako: Display Properties-Settings-Advanced-Adapter-List All Modes.
Vsaj jaz mam tako.
Vsaj jaz mam tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1029655 (25053) | KTr1sk |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7055 (6307) | Janac |
» | kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 50777 (22422) | silo |
» | DVI vs VGAOddelek: Zvok in slika | 4732 (4227) | KoMar- |
» | Lg 1915sOddelek: Kaj kupiti | 3782 (2422) | Oldi |