» »

Mlacom trgovina

Mlacom trgovina

simnov ::

Pač že prejšni teden sem nekaj naročil kar naj bi bilo na zalogi.in zdaj je že drugi teden vprašam po mailu , če bo dobil ta teden in nobenega odgovora (kakšne imate izkušnje z to rgovino) ;(

zbogi ::

kratko in jedrnato, STAY AWAY!

Klemzz ::

nevem, pr men je use štimal, vedno pokličem uprašam če majo pa če loh pošlejo :D podravjo me kr po imenu, jemlem pa na fotrovo fermo...jst nism meu nobenih problemou 0:)

Invention ::

Jst mam super izkušnje :8)
Zmanjkalo črnila za podpis ...

BoLhCa ::

Men niso nič napačni, sm pred kratkim tudi kupil X1900XT pri njih, je pa res da mi na maile niso odgovoril^^ ampak ko jih pokličeš se vse zmens.. pač prek mailu zgleda, da se jim ne da:D

antonija ::

Pri meni niso imeli na zalogi, niso vedli kdaj dobijo, in niso hotli narocit ce jim placam polovico vnaprej. Pokvarjen CDpekac so menjali 21 dni (po prerekanju kaj je to garancija).

Jaz se pridno drzim zbogi-jevega nasveta;)

EDIT: V prvem primeru je slo za mobilnega bartona 2500, ki so ga cez kaksen teden ze imeli na zalogi (ampak tega niso vedeli).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: antonija ()

KandazaR ::

Če bi zrihtali servis bi bila še kar vredu trgovina. Sploh uveljavljanje garancije je problem. Mene so hoteli zaj***ti in so mi rakli da so mi crknili rami ker sem jih narobe obrnil (ko sem mu povedu da to ni možno je pa prec začel "aja, sej bomo poslal naprej"). Ali pa da je nemogoče da mi je crknil disk seagate. Pa še bi se našlo.

zbogi ::

sej mislim da je kr ene par tem o "mlacom" problemih, sej zdej, ko se jim je promet občutno zmanjšal, so se verjetno spremenili, samo mene tam vidijo več ne, pa če tud so zadnja štacuna na tem svetu.

KandazaR ::

Se še spomnim časov ko je bil mlacom na opekarski (trnovo). To je bila majhna trgovina, samo prometa so imel pa ogromno (vedno ko sem prišel je bila vsaj 10m dolga vrsta). To so bili zlati časi za mlacom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

Mr.Ecko ::

Če se ne motim sem na forumu prebral da jim gre precej slabo.:D Mene moti tudi to da kar sem iskal niso imeli na zalogi, poleg nesposobnega serviserja.

para! ::

Ja ma to z maili opazim v vsaki štacuni. Pišem na info@..., prodaja@..., pa nobenga odgovora od nikoder. Najbolša rešitev je IMO, da pokličeš na firmo in vprašaš za mejl prodajalca. Sicer čist nenapreden način, sam tak se jaz vse zmenim.
lp
Death before dishonor!

simnov ::

zakaj nisem dobil takoj naročenega ker so poslali drugemu z istim imenom in priimkom to se mi je zgodilo tudi pri conradu

para! ::

Da nisi Janez Novak :)
Death before dishonor!

BladE_ ::

kratko in jedrnato, STAY AWAY!


Jst se drzim tega ce se le lahko! Meu sm tezavo z servisom, da sm mogu 4x furat komp nazaj, ker ni delu. Pa usakic mi je reku, da ga je testeru pa da dela k sm pa dam prsu pa... Uglavnem ne smes pustit, da te nategnejo!

LP
Akcija - Reakcija

simnov ::

ne nisem smo pa trije v sloveniji

SepoX ::

Jst do zdej nisem imel problemov z njimi, je pa res da nisem še nikol rabu uveljavljat kake garancije :D - btw rok za izpolnitev garancije je 45 dni, tako da 21 dni niti ni tako dolgo.

Men so všeč predvsem zato, ker imajo ponavadi eni izmed prvih kako eksotično robo za super ceno.

simnov ::

no ja moram povedat , da so mi telefonirali in se lepo opravičili pa še 3000 sit mi je ceneje dal :)

AngelOfDeath ::

21 dni je svetlobna hitrost pri JAE stalno čakam 45dni...
edit: Slovnica

antonija ::

Funny, jaz sem pri JAE cakal 3 dni....:\
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

BendeR ::

Zgleda, da ma e-misija še najboljše tole urejeno. V ponedeljek poslal plato po pošti v kamnik, v sredo dobil ob 8h zjutraj po pošti novo. :D
:=)

para! ::

Ja, Bender, seveda, ker je šlo za MSI plato.

lp
Death before dishonor!

BendeR ::

:D
:=)

OChack ::

e-misija ma super zrihtan, jst sm pr mlacomu nabavui DVD pekač in ke rmi je glupo pisov in nč brav sm nazaj nesu, po 45 dneh ga še vedno ni blo so kao poslal na kitajsko al nevem kam, no po ene 50 dneh dobim drucga nec 2110 (prej mev 2100) da kao ta bolši in podpira DL čeprov se ej onga starega ravno tko dal flešat, uglavnm od takrat so se mi zamnerl, ker sm hotu doplačat da bi bolši pekač uzev, ap tud niso hotl, smotani so vsi......
Int€l inside, IDIOT Outside

Zheegec ::

Če zadeve nisi dobil nazaj več kot 45 dni so ti po zakonu dolžni vrniti denar če tako želiš, pa greš lahko drugam >:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Veron ::

stay away! >:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMISIJA.SI

Oddelek: Kaj kupiti
415112 (1211) Han
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116641 (47982) r3dkv1c4
»

kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
754605 (3381) cpu

Več podobnih tem