» »

esvet.com

esvet.com

Skull_ ::

www.esvet.com

ker so na esvetu precej poceni prenosniki me zanima kako je s tem:

Prenosni računalnik je po naročilu iz tujine, dobavni rok 3-5 delovnih dni. Tipkovnica in operacijski sistem sta prilagojena za nemški trg (priložene nalepke za tipkovnico). Možnost naročila angleške tipkovnice in operacijskega sistema po dogovoru, dobavni rok 10-20 delovnih dni.

če je prenosnik za nemški trg pride gor nemški operacijski sistem? a se da to enostavno zbrisat pa svoje winse naložit? no pa recimo da potem nalepiš gor slovenske nalepke za tipkovnico, kako potem usposobiš comp da ti piše č-je in š-je ipd? a to v windowsih?

tuki piše da je tud možnost angleške tipkovnice in op. sistema ampak verjetno je potem čist ista štorija če hočeš pisat š,č,ž..?

upam da je tu gor kdo ki je že kupil prenosnik preko esveta in mi lahk kej svetuje..

hvala za odgovore, lp.

KandazaR ::

Seveda lahko nasložiš svoje slo. winse. Že med inštalacijo izbereš slo tipkovnico. Tako kot pri namiznih compih.

mirage ::

Jaz sem kupil toshibo pred parimi dnevi pri esvetu. Naloženi so angleški xp home windowsi, zraven dobiš tudi orginalni cd. Tipkovnica je nemška, ampak vbistvu so drugačne samo 4 tipke (njihovi preglasi). Zraven dobiš nalepke lahko pa tudi plačaš za graviranje SLO črk (šumnikov) mislim, da je cena okoli 1600sit, jaz sem sicer čisto zadovoljen z nalepkami. Zaenkrat jih lahko samo pohvalim prenosnik sem dobil celo hitreje (v 2 dnevih), kot so sprva napovedali.

Skull_ ::

aha kul.. pa da si dobil angleške winse si jim povedu da jih hočeš?

zanima me pa še ali si plaču preko predračuna al kako drugače? (k je 2% popust)

pa tist 'nakup brez tveganja' te tud reši kakega mrtvega piksla in podobnih stvari ane? čeprov mi je mal čudno ko piše da jih je treba pisno obvestit o vračilu blaga.. sej ne prov s pismom ampak preko e-maila?=)

mirage ::

Sem s Ptuja in sem šel kar tja in se dogovoril. Plačal sem 30% avansa, ampak sem kljub temu dobil 2% popusta, ker je bilo najprej dogovorjeno, da plačam še le, ko dvignem prenosnik.
Glede windowsa pa sem vprašal kateri so zraven in so rekli da angleški.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirage ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

X60 vs T60 14"

Oddelek: Kaj kupiti
231728 (1251) dolegar
»

MacBook Pro - Kje kupiti?

233485 (3021) aks_!
»

zakaj so v tujini neprimerno cenejši prenosniki kot c sloveniji??

212007 (1366) wishmaster
»

nakup prenosnika (strani: 1 2 )

656280 (5010) sw0rdfish
»

Trgovina Esvet.com

173082 (2021) okfec

Več podobnih tem