Forum » Kaj kupiti » EMISIJA.SI
EMISIJA.SI
klemen2004 ::
Mal sem gledu na netu stran emisija.si.Glih zdej enkrat si mislm nabaut nov računalnik pa ne vem točn kaj bi kupu.Za računalnik mislm dt do 160K(brez monitorja)Uporablu pa bi ga za igranje igrc....A se sploh splača kupovat na tej stran???Jst mislm da ja!!Prosim pomagajte!!!!!!
OZZY ::
Mene v emisiji ne vidijo več...Vedno so bili povprečni zadnjič pa so se mi fajn zamerli. No ja pač osebno mnenje. Ž nekaj časa najraje nakupujem pri jae in še vedno pri Mlacomu, ki je mogoče čudno na ostale ampak me še niso razočarali in so bili vedno korektni.
Go with the flow.
ronaldo ::
pri e-misiji sem tudi sam mel slabe izkusnje, tipom kot da se ne gre za delo, oziroma za prodajo, kot da jim je vseeno ce bodo prodali kaj al ne. lol. pa ko sem narocil pc sem lepo rekel da mi sestavijo, ja seveda dobim na dom vse po kosih, sem moral vse sam sestavljat (vsaj nekaj sem se naucil )
vglavnem NIKOLI vec pri njih kaj kupit. pa ce majo 50k ceneje (no to mogoce ze )
vglavnem NIKOLI vec pri njih kaj kupit. pa ce majo 50k ceneje (no to mogoce ze )
Dobr sam zravn kritiziranja lohk napišete tut pr kateri se splača pa majo dobro robo,pa še kr pocen?!?!?!
sash ::
slabe izkušnje, ker dokler sam kupuješ je še vse uredu (včasih mal dolgo čakaš na kaj), sam ko se pa kaj pokvari pa je treba garancije uveljavljat pa jaoooooooooooo kak komplicirajo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
OldSkul ::
Isto je bilo pri meni.Kompliciral so pri garanciji ko hudič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
Jochaan ::
jst sem naročal procesor (2500 m barton) pa je blo to en teden nazaj pa sem dobu že pred enmu tednu mail da je pač "opravlen nakup " pa nč še ni pršlo. Pol sem pa hotu klicat v sredo pa sem klical v kranj ker sem pri izbiri nakupa izbral kranj pa se dobedn ni oglasil...
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
tisto na njihoovi strani ki zgleda kao internetna prodaja sploh ni..tam na začetku piše, kao, da je to samo pregled nad ponudbo. Bi bilo pa zanimivo to dat kakemu trženemu inšpektorju saj te kontaktirajo samo ko stvar nimajo a ko jo ni na zalogi ne jebejo žive duše. lahko naročiš 100 komadov a te ne bojo obvestili, da te komponente nimajo, ker se jim ne zdi vredno njihovega časa, da o tem dajo povratno info. pač sem to doživel že 2x pri njih in ne kupim ene stvari več tam. Ko pa je stvar na zalogi te kontaktirajo itd...
Sicer pa naroči nekaj pa naj pošljejo pa zavrni pošiljko...tko sem jaz mislu nardit sam sem se priemislu. Še vedno lahko rečeš, da ti tega nisi naročil in ti ne morejo nič.
Sicer pa naroči nekaj pa naj pošljejo pa zavrni pošiljko...tko sem jaz mislu nardit sam sem se priemislu. Še vedno lahko rečeš, da ti tega nisi naročil in ti ne morejo nič.
Go with the flow.
kinetik ::
nočem biti dlako cepen ampak vsaj nalov napiši prav. e-misijasi
nic pametnega nimam za povedati
Sycroft ::
da se jaz pristavim svoj loncek...
imel cd-rw... crknil... garancijo uveljavlal, trajalo 1 teden da sem dobil drugega, spet crknil ta doticni rw itd itd, tako da sem zamenjal 4 v pol leta, pa vsakic za novega blo treba doplacat, ce pa bi hotel drugo firmo pa jasno tudi doplacat, se jim je pa jebalo ce je biu to ze 4 drive ces da .. joj.. se zgodi, smola. res, mam tudi jaz obcutek da jim je kar malo useeno pa se taki mal neprijazni prodajalci so tam, vsaj do mene so bli.
imel cd-rw... crknil... garancijo uveljavlal, trajalo 1 teden da sem dobil drugega, spet crknil ta doticni rw itd itd, tako da sem zamenjal 4 v pol leta, pa vsakic za novega blo treba doplacat, ce pa bi hotel drugo firmo pa jasno tudi doplacat, se jim je pa jebalo ce je biu to ze 4 drive ces da .. joj.. se zgodi, smola. res, mam tudi jaz obcutek da jim je kar malo useeno pa se taki mal neprijazni prodajalci so tam, vsaj do mene so bli.
kinetik ::
Zakaj si mogel doplačat če si uveljavil garancijo, in po tvojem postu sodeč so ti celo zamenjali pokvarjen RW za enak model?
nic pametnega nimam za povedati
borchi ::
pri e-misiji oz. megahit-u ne kupim več niti kabla! folk ki dela tam je zmešan al pa omejen - verjetno kr oboje. 2x so mi komplicirali pri garanciji, da sem bil po 10 dni brez računalnika - seveda tut po vsem tem času niso NIČ naredili. enkrat sem pa pri njih naročil (preko www (e-misija)) en kontroler, ker jih noben drug ni imel. seveda sem dobil čist en tretji kontroler s katerim si nisem mel kaj pomagat. obrazložitev je bila, da je ta kontroler boljši kot pa on ki sem ga naročil (js sem rabu točno tist kontroler) in da ga lahko zamenjam za kaj drugega, vendar moram JAZ plačat stroške vračila in poštnine in ne vem kaj še vse, če ga vrnem v nepoškodovani originalno zapakirani embalaži (seveda sem škatlo odprl, da sem pogledal če ima vsaj enak čip gor kot sem originalno hotel)! obravnavali so me pa kot da sem največji drek.
l'jga
ronaldo ::
sem mislu da sem edini ki sem mel probleme z njimi. ocitno je vidno da MNOGI imajo probleme z njimi. NIKOLI VEC TAM KUPOVAT.
McClane ::
tudi jaz odsvetujem nakupe tam, čeprav so mi bili do spodnjih dveh primerov kar ok, enkrat ko sem bil v Lj sta me prodajalca najprej tako vneto prepričevala o pravilnosti nakupa, potem, da je MSI edino kar se splača kupit, pa da je kvaliteta najboljša od vseh, vpadajo v besedo...
Ti prodajalci verjetno nimajo pojma o prodaji saj so neverjetno vsiljivi ter še poimensko zaničujejo druga podjetja oziroma konkurenčne blagovne znamke - malo več obzirnosti ter vljudnosti jim verjetno nebi škodilo, osebno še nisem doživel da bi kdo tako direktno zaničeval druge firme.
Nazadnje, kar me je pa prepričalo da ne kupujem več tam, je bilo pa to, da sem spet naletel na istega prodajalca kot prejšnjič in se pogovarjava nakar opazim da za mano stojita še dva, izgleda prodajalca ali serviserja iz te trgovine in nekaj čakata...Nato me prodajalec sredi stavka prekine in reče da me bo do konca postregel njegov kolega - in vsi trije planejo iz trgovine ven v bližnji lokal, ostala sva jaz in še en prodajalec ki pa sem mu seveda moral spet vse na novo razlagati...hvala za tako postrežbo, če ni mogel počakati 5 minut se naslednjič tudi jaz ne bom ustavil tam.
Ti prodajalci verjetno nimajo pojma o prodaji saj so neverjetno vsiljivi ter še poimensko zaničujejo druga podjetja oziroma konkurenčne blagovne znamke - malo več obzirnosti ter vljudnosti jim verjetno nebi škodilo, osebno še nisem doživel da bi kdo tako direktno zaničeval druge firme.
Nazadnje, kar me je pa prepričalo da ne kupujem več tam, je bilo pa to, da sem spet naletel na istega prodajalca kot prejšnjič in se pogovarjava nakar opazim da za mano stojita še dva, izgleda prodajalca ali serviserja iz te trgovine in nekaj čakata...Nato me prodajalec sredi stavka prekine in reče da me bo do konca postregel njegov kolega - in vsi trije planejo iz trgovine ven v bližnji lokal, ostala sva jaz in še en prodajalec ki pa sem mu seveda moral spet vse na novo razlagati...hvala za tako postrežbo, če ni mogel počakati 5 minut se naslednjič tudi jaz ne bom ustavil tam.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
scenic ::
Ja kaj naj potem napišem sam, ki imam samo dobre izkušnje z E-Misijo, sploh pa z MSI proizvodi.
Doma imamo tri mašime in na vseh so MSI plošče seveda različen in ravno tako grafične pa dela vse brez kakršnih problemov in okvar.
Če sem pred leti prisegal na Intel in Abit sem bil kasneje zadovoljen tudi z Epox-ovo plato. katero so mi dali namesto Abitke, ki je crknila. sedaj pa že nekaj let kupujem samo MSI-jeve plate seveda z Intelovim čipsetom in ni prav nobenih problemov, kar se pa osebja tiče je pa verjetno tako, da smo vsaj kar se tiče računalniških zadev kupci največkrat bolj "pametni" od tam zaposlenih in jih v tem smislu povsem razumem sploh pa pri upoštevanju garancije, ko najprej sami mal pogledamo, ko pa ne gre bodo pa oni...
V E-Misiji bom še kupoval.
Lp
Scenic
(ne delam tam)
Doma imamo tri mašime in na vseh so MSI plošče seveda različen in ravno tako grafične pa dela vse brez kakršnih problemov in okvar.
Če sem pred leti prisegal na Intel in Abit sem bil kasneje zadovoljen tudi z Epox-ovo plato. katero so mi dali namesto Abitke, ki je crknila. sedaj pa že nekaj let kupujem samo MSI-jeve plate seveda z Intelovim čipsetom in ni prav nobenih problemov, kar se pa osebja tiče je pa verjetno tako, da smo vsaj kar se tiče računalniških zadev kupci največkrat bolj "pametni" od tam zaposlenih in jih v tem smislu povsem razumem sploh pa pri upoštevanju garancije, ko najprej sami mal pogledamo, ko pa ne gre bodo pa oni...
V E-Misiji bom še kupoval.
Lp
Scenic
(ne delam tam)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scenic ()
kinetik: problem je bil ravno v tem da tistega modela ni bilo vec... ker so dobili vsake 2-3 tedne novo robo in s tem vedno hitrejse pekace... to je blo priblizno 1 leto nazaj.. ko je blo najprej 40x pa pol 42 pol 48 in tko mam zdej 52x pekac
gamer ::
dons sm ke nesu mojga mobilnga bartona... ker mi je kr errorje vn metal u winsih že od začetka... sej sm ga hotu kuj vrnt ampak ni blo cajta, tko da sm ga doma 1 mesc greu, sm šu dans lepo v poslovalnco v kranju reku de ne dela... pol pa reče da bodo "stestiral", če mi ga navjo zamenal jih bom kastriru z žlico
smucar ::
Imam dobre izkusnje z njimi, kupoval v Kamniku in Lj.
Kot student delal pri J.. in M...., pa vam povem, da je drugje se labse kot pisete za njih! S katerimi ste pa vi zadovoljni? Saj vse kritizirate! Kako naj zamenjajo procesor takoj, ne da ga testirajo, ce je npr. ves zapacan s pasto? Dajmo jim malo dihat.
Kot student delal pri J.. in M...., pa vam povem, da je drugje se labse kot pisete za njih! S katerimi ste pa vi zadovoljni? Saj vse kritizirate! Kako naj zamenjajo procesor takoj, ne da ga testirajo, ce je npr. ves zapacan s pasto? Dajmo jim malo dihat.
Krofojed ::
Hm, jaz imam z E-misijo (oziroma Megahitom) kar dobre izkusnje. Dvakrat sem brez tezav uveljavljal garancijo (so uredili v enem dnevu). Moram pa priznati, da imam tam nekaj zvez - sicer precej sibkih, a vendarle. To velja za Kamnik - kako je drugje, ne vem. Sicer pa priporocam Bocom - njihova spletna stran je bolj klavrna in na ceniku nimajo prav dosti, ampak priskrbijo vse - in to hitro (pa ce recejo, da bo takrat in takrat, je do sedaj se vedno bilo).
Jochaan ::
Kam naj pokličem, da se pozanimam za naročen procesor pri njih ?
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Krofojed ::
Na enega od vsaj ducata telefonov, ki jih imajo objavljenih na spletni strani. Ce ne bos izbral pravega, ti bodo ze povedali, kateri je ustrezen.
Po mojih izkušnjah moreš imeti včasih prav srečo, da se ti v kamniku ali Lj sploh kdo oglasi. Parkrat e bilo tako,d a sem klical v LJ pa se ni noben hotel oglasiti. Sem pa takrat klical vsaj 5x v 10-tih minutah pa niso jebal 5 posto. Sem pol enotavno šu k mlakomu.
Go with the flow.
VASkO ::
isto je v mariboru, na telefone se sploh ne oglasajo, te pa prides 5 minut pozneje tja, pa vidis, da so trije pubeci not. ne vem, a so telefon kravi v rit zarinli, da jih ne cujejo, ali pa enostavno nocejo slisat.
boštjan ::
če majo stranko,se ne morejo oglasit na telefon,vsaj tako je bilo,ko sem sam bil v megahitu v MB
DjTonic ::
Vasko ja prav imaš včasih se res naredijo "francoza". Onadva sta bila celo od enega mojega bivšega sošolca, sošolca. Je dve leti malo zabluzil in pristal v mojem klasu
jjohny ::
Jaz imam tudi dobre izkušnje z Megahitom in platami MSI. Jaz imam dve plati in sestra ima eno. Kupujem pa v Novem mestu.
lp, jani
lp, jani
alf__ ::
O e-misiji ne bi zgublu besed..bil zlo razocaran...
se mi je pa zanimiva zadeva zgodla z enaa.com (gambit).
Narocim ruter WLAN Canyon..pocen roba + WLAN PCMCIA. Vse uredim dobim mejl super dobro jutr bo roba (cetrtek). V cetrtek ni robe, v petek tut ne, v soboto tut ne, v pondelk klicem in mi pravjo da jim softwer neki ne dela in da nej povem vse podatke .... ne najdejo zapisa da sem kaj narocu. Poklicem cez nekaj casa, moj zapis najdejo recejo jutr bo...pripeljejo v sredo namesto torek.
Pripelje mozicelj s kombijem mi vrze skatlo, podpisem dam tolk k pise na racunu (ze vnaprej blo prstiman), zmonteram robo (bedna roba, ki deluje sumljivo - ze napisano na slo-techu o temu routerju veliko - na sreco mi ga je ratal usposobt kasneje.).
Cez dva dni me klicejo da nisem placal tok kukr nej bi bil vreden paket!!!!????
Mislm keri bedaki. Seveda sem plačal, če pa ne bi pa tut to zdej ni moja stvar...voznik je mel račun reku je 18480, dal sm mu jih...če kej ne bi štimal bi takoj reku. No in pol oni pravjo da njim dnar v blagajni ne štima in če bi se jzt pogovoru s podjetjem ki razvaža.. (kao če bi bil tok dobr pa pokril razliko).
Skratka sramota za tako velko trgovino.
Glede Bocoma se strinjam...
Priporoču bi pa mogoče edin še AGT k so zagnani pa prjazni...
se mi je pa zanimiva zadeva zgodla z enaa.com (gambit).
Narocim ruter WLAN Canyon..pocen roba + WLAN PCMCIA. Vse uredim dobim mejl super dobro jutr bo roba (cetrtek). V cetrtek ni robe, v petek tut ne, v soboto tut ne, v pondelk klicem in mi pravjo da jim softwer neki ne dela in da nej povem vse podatke .... ne najdejo zapisa da sem kaj narocu. Poklicem cez nekaj casa, moj zapis najdejo recejo jutr bo...pripeljejo v sredo namesto torek.
Pripelje mozicelj s kombijem mi vrze skatlo, podpisem dam tolk k pise na racunu (ze vnaprej blo prstiman), zmonteram robo (bedna roba, ki deluje sumljivo - ze napisano na slo-techu o temu routerju veliko - na sreco mi ga je ratal usposobt kasneje.).
Cez dva dni me klicejo da nisem placal tok kukr nej bi bil vreden paket!!!!????
Mislm keri bedaki. Seveda sem plačal, če pa ne bi pa tut to zdej ni moja stvar...voznik je mel račun reku je 18480, dal sm mu jih...če kej ne bi štimal bi takoj reku. No in pol oni pravjo da njim dnar v blagajni ne štima in če bi se jzt pogovoru s podjetjem ki razvaža.. (kao če bi bil tok dobr pa pokril razliko).
Skratka sramota za tako velko trgovino.
Glede Bocoma se strinjam...
Priporoču bi pa mogoče edin še AGT k so zagnani pa prjazni...
SodVina ::
Pred leti sem kupoval amd athlonXP, kolikor se spomnim, mi sploh nikjer niso hoteli dati garancije nanj. So mi rekli, da ce ne dela, naj ga prinesem nazaj, ce pa dela, pa je to to. No, v bocomu sem dobil enoletno garancijo brez problema. Prav tako nimam slabih izkusenj v AGT-ju. Zelo prijazni in ustrezljivi. Veliko kupujem tudi v Mlacom-u, kjer me tudi se niso razocarali. Tam se mi predvsem dopade, da ti na mail odgovorijo zelo hitro. Nobenih problemov zaenkrat nisem imel tudi z si-shop.net(mislim, da jih ni vec) in kadarkoli.com.
Slabe izkusnje pa imam z Mimovrste. Sem narocil tam izdelke, pa so rok dostave vsak dan premaknili na naslednjega, pa so me tako nategovali nekaj casa, potem, ko pa mi je dopizdilo vsak dan cakat na dostavo (enkrat sem celo zaradi tega vzel dopust), pa jih poklicem, nakar mi po telefonu povejo, da dveh od stirih artiklov sploh nimajo na zalogi in da ne vejo, kdaj jih dobijo. Na spletni strani pod mojim profilom pa je takrat pisalo, da dobim posiljko cez dva dni. Narocilo sem preklical in od takrat naprej nisem(in najbrz tudi ne bom) vec tam kupoval.
Zanimiva zgodbica je tudi iz MRAK computers, kjer imajo na ceniku (no vsaj takrat so imeli) artikla: Osnovna plosca Intel in osnovna plosca amd, pa jih vprasam, katere plate imajo za amd oz. koliko, pa mi rece: "imamo tole, ki je na ceniku (firme ni povedal) in ta je dobra in podpira vse procesorje", no vsaj nekaj v takem stilu. Cvetke, ni kaj.
Torej iz mojih izkusenj Bocom, agt, Mlacom, kadarkoli - JA
Mimovrste
NE
MRAK
Ce imas malo vec casa in se premalo smejes v zivljenju
Slabe izkusnje pa imam z Mimovrste. Sem narocil tam izdelke, pa so rok dostave vsak dan premaknili na naslednjega, pa so me tako nategovali nekaj casa, potem, ko pa mi je dopizdilo vsak dan cakat na dostavo (enkrat sem celo zaradi tega vzel dopust), pa jih poklicem, nakar mi po telefonu povejo, da dveh od stirih artiklov sploh nimajo na zalogi in da ne vejo, kdaj jih dobijo. Na spletni strani pod mojim profilom pa je takrat pisalo, da dobim posiljko cez dva dni. Narocilo sem preklical in od takrat naprej nisem(in najbrz tudi ne bom) vec tam kupoval.
Zanimiva zgodbica je tudi iz MRAK computers, kjer imajo na ceniku (no vsaj takrat so imeli) artikla: Osnovna plosca Intel in osnovna plosca amd, pa jih vprasam, katere plate imajo za amd oz. koliko, pa mi rece: "imamo tole, ki je na ceniku (firme ni povedal) in ta je dobra in podpira vse procesorje", no vsaj nekaj v takem stilu. Cvetke, ni kaj.
Torej iz mojih izkusenj Bocom, agt, Mlacom, kadarkoli - JA
Mimovrste
NE
MRAK
Ce imas malo vec casa in se premalo smejes v zivljenju
ghostkop ::
Ma dobr vsak ma svoje izkušnje, z enimi dobre, z enimi pač slabe. Sam do sedaj nisem imel problemov z mimovrste, naročil pa sem že ene 4x, cool-pc je tut zelo poštena trgovina, nikoli nisem imel težav, mail pa tudi takoj odpišejo. MEl pa sem težave z omenjeno e-misijo. Po enem tednu mi model sporoči da mu je zmanjkal mobilnih bartonov (ja en teden sm čaku po naročilu). No pa saj ni važno. Težave so skoraj povsod.
xabre ::
Upam, da se zavedate, da je naročanje po mailu bolj riziko kot ne. Bogsigavedi, kolk zajebantskih mailov dobijo o naročilih. za kake pomembnejše stvari ali večje vsote, sem rajši svojo rit pritresel v trgovino in osebno uredil. Predstavljajte si enga seronjo, ki nekaj u tri dni naroči po webu, se stvar mal zavleče, pol pa začne na vse strani težit, pa pljuvat, pa garancija...
Vem kako to gre in ne ne delam v nobeni računalniški trgovini.
Najlažje je pizdit za kompjuterjem.
Vem kako to gre in ne ne delam v nobeni računalniški trgovini.
Najlažje je pizdit za kompjuterjem.
gamer ::
No do zdej še poklical... 3 dni ga že majo pa nč od nih... aha... tm se ne kupuje več če ne bo to kmal porihtan
SodVina ::
zdej bi tukaj samo potrebovali enega iz e-misije, da bi en iber pameten provokativen post napisal, pa bi spet imeli debato velikih razseznosti (kot tista o comtronu). Iz tega sklepam, da je za firme bolje, da se ne odzovejo na kritike, tako tema kmalu ponikne v noc.
sej se ne rab noben oglast pa kej napisat, ce mene vprasas je vazno da preberejo in probajo iz tega kej dobrga potegnt. ne? mislim pa predvsem na kritiko in na hvalo. ce ne, pa tut prou.
Mal sm gledu za sestavljene računalnike na www.jae.siIn najdu to: * AMD Athlon™ 2600+ XP Barton procesor
* osnovna plošča ABIT NF-7S rev.2 z NVIDIA nForce™2 C18D veznim naborom
* AGP 8X (AGP 3.0) vmesnik
* 6-kanalni SoundStorm™ / Dolby® Digital Avdio procesor s S/PDIF digitalnim izhodom
* Serial ATA tehnologija za vgradnjo hitrih SATA trdih diskov
* 10/100 LAN mrežni vmesnik
* 6x USB 2.0 razširitvena mesta
* IEEE 1394 FireWire vmesnik
* spomin 512 DDR 400 MHz (2 x 256MB)
* Serial ATA trdi disk 120 GB s 7200 obrati/minuto in 8MB medpomnilnika
* disketni pogon 1.44 MB
* grafična kartica GeForce FX 5700 s 128 MB pomnilnika
* 8x Multi-DVD zapisovalnik s podporo za DVD+R/RW in DVD-R/RW standarda
* program Nero Suite 1.4 za DVD/CD-R/W enote
* ohišje Chembro Gaming Bomb oranžno, 300W (slika je simbolna - stranica z oknom ob doplačilu)
* 2 leti garancije
+
igra Unreal Tournament 2004 cena pa je okol 185K.
A se splača to kupt?
* osnovna plošča ABIT NF-7S rev.2 z NVIDIA nForce™2 C18D veznim naborom
* AGP 8X (AGP 3.0) vmesnik
* 6-kanalni SoundStorm™ / Dolby® Digital Avdio procesor s S/PDIF digitalnim izhodom
* Serial ATA tehnologija za vgradnjo hitrih SATA trdih diskov
* 10/100 LAN mrežni vmesnik
* 6x USB 2.0 razširitvena mesta
* IEEE 1394 FireWire vmesnik
* spomin 512 DDR 400 MHz (2 x 256MB)
* Serial ATA trdi disk 120 GB s 7200 obrati/minuto in 8MB medpomnilnika
* disketni pogon 1.44 MB
* grafična kartica GeForce FX 5700 s 128 MB pomnilnika
* 8x Multi-DVD zapisovalnik s podporo za DVD+R/RW in DVD-R/RW standarda
* program Nero Suite 1.4 za DVD/CD-R/W enote
* ohišje Chembro Gaming Bomb oranžno, 300W (slika je simbolna - stranica z oknom ob doplačilu)
* 2 leti garancije
+
igra Unreal Tournament 2004 cena pa je okol 185K.
A se splača to kupt?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen2004 ()
scarymovie ::
Pozdravljeni.
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s trgovino Monitorji.si (bivša emisija.si če prav razumem), glede nakupa monitorja.
Lp
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s trgovino Monitorji.si (bivša emisija.si če prav razumem), glede nakupa monitorja.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36739 (32770) | Niet1986 |
» | Nasvet glede nakupa MSI prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1481 (1316) | billy |
⊘ | JAE Maribor / SUX! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7437 (5545) | kuglvinkl |
» | Pomoč pri odločitvi nakupa novih komponent (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4576 (3342) | maticm |
» | Najboljsi računalniški servis je: (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7961 (5292) | OldSkul |