Forum » Zvok in slika » Predvajanje slik na DVD pred...
Predvajanje slik na DVD pred...
Konlov ::
L.p.
Imam DVD reciver 200G HD Panasonic DMReh60 in mi slike (iz digitalca 3mega) odpira npr 5 sec.
Brat je kupil noname player za 15K sit in mu iste slike odpira precej hitreje.
Ima kdo kakšno idejo???
Imam DVD reciver 200G HD Panasonic DMReh60 in mi slike (iz digitalca 3mega) odpira npr 5 sec.
Brat je kupil noname player za 15K sit in mu iste slike odpira precej hitreje.
Ima kdo kakšno idejo???
Brainstorm ::
Men tudi sony player za katerga sem dal 120k odpira slike, da ti brada zraven zraste, medtem pa Yamada za 10k v drugi sobi odpira da komaj slediš.
Konlov ::
Kater model Yamade pa je to, ker bom najbrže kar nabavil nekaj za 10 - 15 Ksit za slike in risanke pa to...
Brainstorm ::
6700 mam jst, samo zdej so že itak novejše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
matej_v ::
bom kar tule vprašal, ker je edina tema o gledanju slik na dvd/divx predvajalnikih..
a lahko kdo potrdi, da mu kakšen novejši dvd/divx player HITRO odpira tudi večje jpeg slike, (npr. narejene z digitalcem) z dvdja, usb kljucka... - a je mogoče odvisno celo od medija/firme cdja?
po branju tem o različnih proizvajalcih sem se nakako odloči za philpsa 5960, ki ima dobro podporo in naj bi tudi predvajal vecino stvari, a berem da je za gledanje jpeg prakticno neuporaben, ker gre prepocasi.
Ima kdo dobre izkusnje s gledanjem slik, na katerem modelu?
hvala
lp
a lahko kdo potrdi, da mu kakšen novejši dvd/divx player HITRO odpira tudi večje jpeg slike, (npr. narejene z digitalcem) z dvdja, usb kljucka... - a je mogoče odvisno celo od medija/firme cdja?
po branju tem o različnih proizvajalcih sem se nakako odloči za philpsa 5960, ki ima dobro podporo in naj bi tudi predvajal vecino stvari, a berem da je za gledanje jpeg prakticno neuporaben, ker gre prepocasi.
Ima kdo dobre izkusnje s gledanjem slik, na katerem modelu?
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325030 (50374) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24902 (9516) | bizi72 |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6194 (3071) | ringalori |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3979 (3681) | Han |
» | Kako na DVD playerju gledati slike in poslusati glasbo hkrati?Oddelek: Zvok in slika | 1428 (1375) | CaqKa |