Forum » Pomoč in nasveti » slikice avatarjev v seznamu stikov pri Live Messengerju
slikice avatarjev v seznamu stikov pri Live Messengerju

aleksej2 ::
A se da narest, da so spet slikce avatarjev zraven nickov na listi kontaktov? Kolikor sem sam gledal, se to ne da vec narest. No ja, da se, samo nimas funkcije za manjse slikice. Tiste tavelike so res prevelike.

TOm4 ::
mash kliknesh zgoraj maš iskanje stika ali številke in zraven sta dve puščici gor in dol in klikneš gor in potem mash klukce in izbrišeš pokaži podrobnosti oziroma odznačish

Pa si ziher? Ker zdele mam spet tastar msn in ne morem pogledat. No, v kolikor se to da, ga bom spet dal nazaj gor :D.

StajercSSS ::
Kolikor sem sam gledal, se to ne da vec narest. No ja, da se, samo nimas funkcije za manjse slikice. Tiste tavelike so res prevelike. < Navodila za to ti je napisal..Malih slik pa se res ne da narest..

Skoda. Ne vem zakaj so to sploh odstranili? Ne vidim smisla... Jast ostajam kar pri 7.5.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24794 (11870) | Alessio983 |
» | Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5865 (4460) | A. Smith |
» | SLO ircNET serverji?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6515 (5894) | volkec |
» | še moj vodni blok (spike) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8743 (7196) | WinsuckeR |
» | Loadanje sajta?Oddelek: Omrežja in internet | 919 (714) | milosm |