» »

HK Soundstiks II ali JBL Creature white oz. kaj drugega?

HK Soundstiks II ali JBL Creature white oz. kaj drugega?

BMW M ::

Kupujem zvočnike za računalnik, in sicer sem nagledal zvočnike Harman Kardon SOUNDSTICKS II (30.000 SIT) ali JBL Creature white (16.000 SIT).

Katere zvočnike priporočate? Ali svetujete mogoče kaj drugega za max. 35-40.000 SIT?

Hvala in LP!
Miha

Antares88 ::

Hehe tile od Kardona so zlo ušmekani. Sm jih že vidu u BOFu enkrt. Pomoje, da so dragi zato k je res ornk firma zvok je pa dost podobn kakim Logitechovim s tem, da dobiš za ta denar mogoče kake malo bolj močnejše od Logitecha.

Tole bi bila dobra izbira: Logitech Z-2300 THX

Zgodovina sprememb…

BMW M ::

Sem gledal tudi Logitechove zvočnike, ampak če sklepam po kakšnih testih niso ravno vredni svojega denarja. O teh Harman Kardon in tudi teh JBL pa skoraj ni slabe besede.

glinik ::

Na forumu se piše marsikaj ampak resnično upam da si se šalil, kar si prej napisal o zgornjih dveh modelih. Te Harmane sem slišal v Big Bangu, škoda vsake besede ... zvok je totalna beda ... Vsali Logitechi in podobni ponujajo precej boljši zvok.

Za zvočnik, ki ni podoben zvočniku mastno plačaš dizajn. Razumeš poanto?

Da jih ne bom postavil v preveč slabo luč. Če ti je dizajn na prvem mestu, je to dobra izbira.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: glinik ()

Stepni Volk ::

Soundstiks so bili sprva Macovi priležniki. Zato v primeru iskanja estetične rešitve glas za.

A ker so to zvočniki, kar naj bi pomenilo kolikor toliko zvesto reprodukcijo zvoka, jih v tem pogledu lahko imenujem le "skoraj zvočniki". In iz Hi-Fi vidika odločni glas PROTI vsem omenjenim "zvočnikom".
Žal še nisem slišal zadovoljivega računalniškega zvočniškega sistema. Tudi moj fetiš Bose je v računalniški izvedbi čisti crap...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44190163 (42638) staher
»

Nasvet pri nakupu sprejemnika

141773 (1515) aaads
»

hišni kino

92705 (2312) DenIIs
»

Avto Akustika Hyundai Atos