» »

Prisotnost THCja v krvi(časovno)??

Prisotnost THCja v krvi(časovno)??

«
1
2

BladE_ ::

Me zgolj informativno zanima kolk dovg THC ostane prisoten v krvi ce si normalen kadilec in kadis obcasno (vikendi pa tut tko mal)?

Zdej me pa se zanima kolk dovg je THC prisoten ce se nikol nisi kadil in si naredu 2 dima drug dan te pa policja pele na oduzem krvi (to se je zgodil frendu dons ponoc)?

A te lahko obtozjo policajo da si pod vplivom droge ce mas THC se odprej v sebi?

Kako je z zakoni? Mogoce ma kdo podobno izkušnjo? Vsaka informacija bo prov pršla sam prosu bi da ne bi blo prevec pridig kako se to ne sme in podobno!

LP hvala!!
Akcija - Reakcija

NavadniNimda ::

Tole je že 25 let stara fora:

- Zadet si par sekund (ostalo je lasten "hokus pokus")
- Po dveh urah THC-ja ni več v krvnem obtoku.
- Po dveh mesecih je še 50% THCja v telesu. Hhitro se absorbira v maščobna tkiva, kjer je največ kapilar, torej možgani, rodila, itd., sprošča se pa zelo počasi. Tu je razlog, da se ne pretirava s tem!

Zgodovina sprememb…

BladE_ ::

Zadet si par sekund (ostalo je lasten "hokus pokus")

No ja ne vem ce je lih tko ampak dobr :D

Po dveh urah THC-ja ni več v krvnem obtoku.

No tele me pa res zanima ce je res ?
Akcija - Reakcija

jRk0 ::

najdlje ostane v laseh. to pa itak skoraj vse droge =)
sicer pa je to itak butasto, ce te drug dan peljejo pa jim pokaze, oni se vedno ne morjo vedet, ce si ti vozil pod vplivom pa nic...butasto je to:S
You fuck up once, you loose two teeth.

BladE_ ::

Sej lih to me zanima a mu lahko potem dokazes da nisi furu pod vplivom?
Akcija - Reakcija

McWolf ::

Tle je čist možn da ga bo nasanku kolega... ker zaenkrat policaj(krvni test) še ne zna ugotovit a je THC psihoaktiven al je sam fizično še prisotn, itak je pa policaju isti k... Kolegici se je tud to lan nardil pa je nasankala :| .

http://www.idmu.co.uk/drugtestcan.htm drugač pa tlele velik piše
Go tell it on the mountains!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: McWolf ()

BladE_ ::

Ja sam pomoje se ne bi mogl vidt ce je naredu prejsni dan samo 2 dima prej pa nikol probu ni!
Akcija - Reakcija

Trololololo1 ::

Če nisi vozu pa nič in te policaj da na odvzem krvi boš plačal sam stroške tiste preiskave. Pride pa ponavad okol 100.000. Drgač pa edino, če si mladoleten ti bojo kak ukor sodnika dal drugače pa dokler ne prodajaš noben ne bo težil.

BladE_ ::

Ne vem ce ms prov razumu ampak ti pravs ce da on mene na test in mi nc ne odkrijejo ga veseno jst placam al kaj (LOL)?
Akcija - Reakcija

grex ::

Kazenskega prava ne zanima vpliv psihoaktivnih substanc (tega je treba dokazovati le pri civilnih zadevah), zanima ga le prisotnost. Tako so vsaj nam razložili - mogoče je kak pravnik tle :)

Torej če imaš v krvi, plačaš, pa si bil pod vplivom ali ne.

steev ::

Prisotnost thcja se da zelo zmanjsat s pitjem vode. Poznam enga, ki je moral iti na test in je do testa spil ogromno vode (več kot 10 l na dan). THC so mu nasli, vendar je rekel, da ni kadil (čeprav je) ampak da je bil samo zraven. Rekli so mu ,da je to možno, tako da nikom ništa.
:|

Trololololo1 ::

Brezveze te ponavadi ne dajo na test.

#000000 ::

10 Litrov vode na dan lahko pomojem spiješ samo enkrat v življenju, nism čist 100% ampak mislim da telo ne more več odvajat tolk hitro vode in rataš edemičen, lahko tud škripeš če se ne motim, tko da ne pretiravat s tem, aja eventuelno bi lahko samo bi moral imet kake tablete za odvajanje vode, kar pa spet ni dobro pretiravat. LP

McWolf ::

Tole z vodo... mogoč je mogu urin dat pa je žru vodo pa je meu pač mal bol razredčen.... :8) Drugač pa velik C vitamina, sam to je samo za zmanjšanje psihoaktivnosti. Če ma kdo bad trip pač mu date limonce pa pomaranče za jest pa se bo mal zbrihtu :D
Go tell it on the mountains!

para! ::

- Zadet si par sekund (ostalo je lasten "hokus pokus")

Tale izjava je tvoj lasten hokus pokus, oziroma idiotizem, da mu ni para.

lp
Death before dishonor!

ShowDown ::

To mene tudi mori. Torej jaz se peljem lepo po cesti totalno trezen in ker sem pred 3mi dnevi skadil enga mi smrkci f**nejo test in sem seveda pozitiven in mi zaradi tega očitajo vožnjo pod vplivom THC? Če je to res kaj sem napisal, je država fajn u pi*di. (no saj to sem že prej vedel)

para! ::

Policaji te ne bojo dali na test, če nimaš vidnih znakov omamljenosti (zenice, rdeče oči, suha usta) in, če nimaš UTEKa.

Gre se namreč za vožnjo pod vplivom droge, nima njih kaj brigat, če sem jaz 3 dni nazaj skadil 5 jointov, to je moja stvar. Je pa mal jebeno, če se kljub vsemu nek pameten, zelen smrkec odloči bit pameten, ker drugje nima avtoritete, in te vrže na test.

So pa nekje zdravniki, ki delajo teste precej omejeni, ker na WCju, kjer daš urin, lahko polulaš par kapljic v posodo ostalo pa napolniš s straniščno vodo in ne boste verjeli, v enem zdravstvenem domu v LJ, dva zaposlena s šajni nazivom dr.med. nista ugotovila natege.

lp
Death before dishonor!

steev ::

Al mas pa sabo urin od ksnga kolega ki ne poha.
:|

DominusSLO ::

namo2 napisal: Če nisi vozu pa nič in te policaj da na odvzem krvi boš plačal sam stroške tiste preiskave. Pride pa ponavad okol 100.000. Drgač pa edino, če si mladoleten ti bojo kak ukor sodnika dal drugače pa dokler ne prodajaš noben ne bo težil.


Se hecaš? Če nisi vozu, te policaj ne bo dal na strokovni pregled, ker nima razloga za to. Stroške pregleda pa plačaš samo v primeru, če si na testu pozitiven.

para!
Kaj ne spada h strokovnemu pregledu tudi odvzem krvi?
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

Trololololo1 ::

Razlogov se lahko vedno polno najde. Na odvzem krvi te lohk tud na šihtu pošljejo, če sumijo da ga puhaš. Ne se zanašat na to, da vam nihče nič ne more če boste travo kadil.

steev ::

Dokler smo mladoletni, nam res nihče nič ne more.
:|

Trololololo1 ::

Takrat ti lahko pa starši kej nardijo. Pa policaji si take smrkuce k sranje delajo radi zapolnejo in jih pol k so 18 stari pa se peljejo kje z avtom ustavijo in pol lepo na pregled. Poznam že več takšnih primerov. Potem pa ti vrnejo za vse nazaj, ko si se jim smejal.

steev ::

Ja, če maš probleme s policijo. Jest sem jih meu samo enkrat. So pa taki naokol, ko so manjši od mene pa delajo take pizdarije in kot praviš, ko bodo 18 bodo najebal.
:|

Trololololo1 ::

Verjem, da se bo od tistih malih nocev ene 90% umirilo. Nekateri rabjo 1 leto drugi pa pač 10. Redki so pa tisti, k delajo celo življenje sranja okol.

BladE_ ::

A pa lahko prizožbo napišeš, da pac nisi ta dan nc kadiu ampak, da se ti od prejsnega dneva pozna ?
Akcija - Reakcija

Trololololo1 ::

Napišep lahko, sam dvomim da bi se te upoštevalo. :D :D :D

hamax ::

ce noces it na test(in placat stroskou), pomoje lahko priznas, da si pred dnevi kadiu in pol verjetno nimajo razloga, da te na test fuknejo, ker itak naujo nc nouga ugotovil.

Trololololo1 ::

Ponavadi moraš dati urin, tega pa lahko z soljo uničiš. :)

Camalotz ::

Nc novga ne bojo ugotovi, placu bos 90k in to je to.
Drugace pa AFAIK lahko THC v urinu najdejo 3-4 tedne po zaužitju.
V krvi pa 2-3 mesece. V laseh pa dokler jih ne ostrižeš...
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

Trololololo1 ::

Lahko pa 2x uničiš urin in s tem pridobiš čas. Če pa 1 mesec ne boš mogel zdržat brez, da bi kadil si pa tk zaslužiš, da te porihtajo. :D :D :D

grex ::

So pa nekje zdravniki, ki delajo teste precej omejeni, ker na WCju, kjer daš urin, lahko polulaš par kapljic v posodo ostalo pa napolniš s straniščno vodo in ne boste verjeli, v enem zdravstvenem domu v LJ, dva zaposlena s šajni nazivom dr.med. nista ugotovila natege.


To je zato, ker je zdravnikom čist vseen. Itak imajo moralne zadržke pred testiranjem proti volji posameznika. Tud če bi ugotovil, se ne bi sekiral (ni to njihov problem).


Edini objektivni test, ki na sodišču lahko obvelja, je (kolikor so nam razložili) krvni. Vse ostalo se kao da izpodbijat (samo ne smeš podpisat al pa kaj takega). Vendar je res, da jim ni treba dokazovati vpliva substance, če je dokazana prisotnost (ampak le v kazenskem pravu v civilnem je treba dokazati tudi vpliv) - kako je v praksi pa ne vem.

grex ::

Pa na netu je veliko stvari kako "nevtralizirati" urin - u bistvu z vitaminom C povzročiš da postane bolj kisel in testi potem pokažejo "indeterminate" al pa kaj takega - odvisno od vrste testa in količine substance, ki naj bi bla prisotna.

Trololololo1 ::

Ko greš na wc dat vodo pač mal soli notr vržeš in si konc. S tem 100% pridobiš par tednov predn nardijo teste in te s5 pokličejo. Če ne kadiš redno se ti splača, drugače pa te bojo prej al slej dobil.

Tic ::

Ja zakoni so spisani po alkoholnem zgledu, kar je neumno. So načini, da pohitriš izločanje THCja iz maščobnih tkiv in urina... telovadba, potenje, pitje tekočine..

Tle je pa en grob kalkulator..

THC Calc

Malo boljši

Edit:

Uporabljajte Visine, hvaležne vam bodo oči in denarnice.
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

T0MA2 ::

@namo2 ti pa ze celo temo dajes take butaste komentarje da se vidi da nimas pojma o pohi

Trololololo1 ::

Verjetno imam o tem pojma več kot ga ma večina tukaj. Neki bedni kalkulatorji ne delajo 100%. Ljudje se med seboj razlikujemo. Pri enem gre THC hitreje iz njega kot pri drugem. Nevem, če je najbolj pametno se zanašat na to, da bo voda in potenje spravlo thc tkoj vn s telesa.
Če te sredi službe pošlje nadrejeni na pregled, ker bi sumil, da se rad zakajaš je edino pametno, da se urin uniči. Če te dajo na pregled, te ne bodo dal na čakalno listo in boš čakal potem 1 mesec, da se lohk vmes sčistiš, ampak greš to ponavad po hitrem postopku.

tukaj boste našli še boljše nasvete

Pod konoplja splošno maste temo: Kako se na hitr znebit THC-ja v telesu?

Zgodovina sprememb…

Tic ::

Kjer je link do calca ;)
persona civitas ;>

Trololololo1 ::

Hočem samo povedat, da niso ti calci tolk dobri, da bi se na njih lahko zanašal. So isto, kot tisti internetni testerči za ugotavljanje kolk bi napihal.

Zgodovina sprememb…

Meamoto ::

na krvnem testu ti ga najdejo do 6 mesecev, tudi če si naredil en sam dim. Urinski testi pa tam nekje 12-36 ur.

ShowDown ::

Kaj pa tisti urinski testi, ki se jih kupi v lekarni. Mislim da tisti testi kar dlje pokažejo kot 12-36 ur.

Tic ::

ja, za naše teste nekje dovolj 1mesečna pavza. no odivsno koliko kadiš :)
persona civitas ;>

ShowDown ::

Jaz srčno upam, da se bo ta zakon spremenil. Na avtomobilizem.com je en policaj povedal, da si (v očeh zakona) 'zadet' tako dolgo kot imaš v krvi prisoten THC. To je totalno sranje. Najbolj zanimivo pa je, da te zakone sprejemajo tisti ki o travi nimajo pojma.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ShowDown ()

Camalotz ::

To o prisotnosti in vplivu je načeloma res.
Tako kot si pijan, dokler imaš alkohol v krvi.
Ampak, kolikor mi je znano, se THC molekula
iz psihoaktivnega stanja precej hitro pretvori
v neaktivno. Ampak tega noben ne upošteva...
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

McWolf ::

Sej dokler ne bojo izuml naprave za preverjanje psihoaktivnosti(le kaka bi bla pa kok bi delovala:\ ) zakonodaja pomojem tko ne bo napredovala. Pr alkotestu je skor zihr, če napihaš si skor 100% pod vplivom. Tam k te pa na krvnga dajo je pa čist vseen al si palu pred pol ure al pa 2 tedna nazaj.

Drugač pa tk ko je en prej reku... Visine are your friend >:D , če že morte high vozt, kar pa sploh ne priporočam, ker itak če neki deluje nate pol se lahk zgodi bilokaj.
Go tell it on the mountains!

K0K0 ::

Kaj je v sloveniji prepovedana vožnja pod vplivom thcja samo uživanje pa je dovoljeno?

McWolf ::

Posedovanje, vzgajanje, prodajanje je prepovedano. uživanje ni zgleda, k drugač ne bi mel teh zakonov :D . Zanimiv to ane :D.
Go tell it on the mountains!

Nejc Pintar ::

Uživanje ni prepovedano.

Bob Rock ::

Kaj je v sloveniji prepovedana vožnja pod vplivom thcja samo uživanje pa je dovoljeno?


jep...sej je isto z alkoholom...uzivanje ni prepovedano, voznja pod vplivom pa je...
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Camalotz ::

JP, res je. Če te policaj dobi nekje zuanj, ko ravno pališ, potem še poseduješ in boš dobil kazen.
Če te dobi 5 sekund po tem, ko frcneš ogorek stran, se mu lahko samo še na široko nasmehneš :)
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

ShowDown ::

Torej potrebujemo samo tester, ki bo 'izmeril' količino aktivnega THC-ja v telesu. :D
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voznja in THC - Info (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6114498 (9508) solatko
»

Krvni test pri prometni nesreči

Oddelek: Na cesti
419848 (6886) ShowDown
»

THC in vožnja (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8529624 (16753) CoolBits
»

Zaradi jointa po petih dneh ob vozniško...? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36954033 (34937) Matija82

Kontrolni zdravniški pregled zaradi vožnje pod vplivom substanc (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7423801 (22392) leonmojca

Več podobnih tem