Forum » Operacijski sistemi » Cudno obnasanje OS-ja
Cudno obnasanje OS-ja
Tilen ::
Pozdrav!
Imam obcutek, da sem nevede pritisnil kaksen Windows shortcut na tipkovnici in mi zdaj marsikaj dela precej cudno.
Npr za znake z uporabo Alt Gr, primer Alt Gr +3 [^^] moram pritisnit samo 1x, moral bi pa trojko dvakrat, da bi se pokazali 2 stresici. Potem mi kdaj pa kdaj kr nek random program na top vrze ko izvede kaksno akcijo. Kot da bi npr Winamp menjal glasbo in bi mi v času ko menja MP3 na top dalo Winamp. To mi sicer dela z nekim drugim programom [ne vem zakaj].
Vsaki dobri predlogi dobrodosli.
--------
+Win update narejen
+AD aware
+antivirus
+Scan disk
+defrag
--------- Razmisljam o:
- reinstallu nforce driverjev
Bi pa preden izvajam kaksne nepotrebne operacije rad slisal, ce je kdo ze imel tak problem in kako ga je resil.
Lp,
Tilen
Imam obcutek, da sem nevede pritisnil kaksen Windows shortcut na tipkovnici in mi zdaj marsikaj dela precej cudno.
Npr za znake z uporabo Alt Gr, primer Alt Gr +3 [^^] moram pritisnit samo 1x, moral bi pa trojko dvakrat, da bi se pokazali 2 stresici. Potem mi kdaj pa kdaj kr nek random program na top vrze ko izvede kaksno akcijo. Kot da bi npr Winamp menjal glasbo in bi mi v času ko menja MP3 na top dalo Winamp. To mi sicer dela z nekim drugim programom [ne vem zakaj].
Vsaki dobri predlogi dobrodosli.
--------
+Win update narejen
+AD aware
+antivirus
+Scan disk
+defrag
--------- Razmisljam o:
- reinstallu nforce driverjev
Bi pa preden izvajam kaksne nepotrebne operacije rad slisal, ce je kdo ze imel tak problem in kako ga je resil.
Lp,
Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
5er--> ::
veteran ::
Občasno pa pokasiraš še samodejne velike črke (ledica na tipkovnici pa ne gori)? Kot bi bil stalno pritisnjen Shift? StickyKeys! ;)
V ControlPanel -> Accessibility -> StickyKeys (izklopi)
V ControlPanel -> Accessibility -> StickyKeys (izklopi)
Ja tut to se mi dogaja. Brez CAPS locka imam vcasih velike crke. Kaj je to ?
Sem sel sem pogledat pa nimam nic obkljukano je pa res da zdaj z velimi oz malimi crkami nimam problemov. Je pa cisto mozno da se to dogaja zarad drzanja caps lock tipke saj je to moj button za push-to-talk na Ventrilu.
Sem sel sem pogledat pa nimam nic obkljukano je pa res da zdaj z velimi oz malimi crkami nimam problemov. Je pa cisto mozno da se to dogaja zarad drzanja caps lock tipke saj je to moj button za push-to-talk na Ventrilu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
A tudi pod Settings tam zraven ni nič vklopljeno? (Use shortcut, Press modifier key twice to lock)
Ja pod settings so povsod kljukice gor :)
In to pri vseh treh se3ttingsih mam isto...
A izkljucim? :P
In to pri vseh treh se3ttingsih mam isto...
A izkljucim? :P
Ampak še vedno lahko z ALT Gr +3 naredim 2 stresici z enim pritiskom na tipko
Hmm. Reboot? Format? Z macolo po računalu?
Samo ugibam: imaš M$ office? Mogoče ctfmon. Stisni ctrl-alt-del in preveri, če laufa program CTFMON.EXE. tlele piše, kako ga ukineš
Samo ugibam: imaš M$ office? Mogoče ctfmon. Stisni ctrl-alt-del in preveri, če laufa program CTFMON.EXE. tlele piše, kako ga ukineš
Rebootal sem ze, formatal nebi, tega procesa pa tudi nimam. Bom se se malo poigral mogoce pa le ustimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Končno jim je prišlo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13990 (8100) | jype |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30304 (18705) | Phantomeye |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 36930 (25177) | Okapi |
» | EURO je tukaj - le ena tipka za znak €Oddelek: Operacijski sistemi | 14778 (13572) | 'FireSTORM' |