Forum » Kaj kupiti » Mp3 player do 20k
Mp3 player do 20k
;-) ::
Kupujem mp3 player do 20k, raje vidim da je ok 15 - potem bi kupil še kake drage baterije za polnit zravn...
Torej svetujte vse povpreko, tako da bi kupovali zase!
ps.: če je fjst glasn, je lahk manj spomina, v glavnem men je vseeno vse skupaj, sam da na morju nebo dolgčas.
ayde
Torej svetujte vse povpreko, tako da bi kupovali zase!
ps.: če je fjst glasn, je lahk manj spomina, v glavnem men je vseeno vse skupaj, sam da na morju nebo dolgčas.
ayde
igor0203 ::
Na eBayu maš ogromno mp3jev. Jaz sem včeraj kupil tovarniško obnovljenega iRiverja 1Gb za 9k SIT. Zraven pa dobim škatlo in garancijo.
raje kupujem po slo-trgovinah...
kaj pa tile? kaj predlagate?
Kl!k1
Kl!k -tale mi je nalbolj pri srcu, je na kartice, cena je ugodna-zelo!!! pa še 1 GB kartico dobiš zravn, tak da bi še za kakih 8k kupil eno kartico ali celo več (nevem kake so cene).
kaj pa tile? kaj predlagate?
Kl!k1
Kl!k -tale mi je nalbolj pri srcu, je na kartice, cena je ugodna-zelo!!! pa še 1 GB kartico dobiš zravn, tak da bi še za kakih 8k kupil eno kartico ali celo več (nevem kake so cene).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
igor0203 ::
Ah sej veš kako je. Malo denarja, malo muzke. Za 15k SIT boš težko dobil kvaliteten mp3 predvajalnik, vsaj sama izdelava ne bo ravno kvalitetna. Zvok bo pa pomoje bolj tko tko...
Poglej mal po Bolhi, zihr boš najdu kej dobrga pa ugodnega.
Poglej mal po Bolhi, zihr boš najdu kej dobrga pa ugodnega.
ja en 14 ga bom rabo sam, pol pa spet eno leto nič, tak da mi je brezveze nek dnar vn metat za stvar, ki jo bom uporabljal pol mesca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77042 (32740) | M.B. |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4069 (3110) | zuzek |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6249 (4429) | Vikking |
» | Izbiram med Mp3 playerji--->prosim svetujte mi (do 20.000 SIT)Oddelek: Kaj kupiti | 2072 (1886) | d3k0 |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12767 (8655) | OwcA |