Forum » Zvok in slika » Gigabyte GeForce 6600 GT - črnobela slika na tv
Gigabyte GeForce 6600 GT - črnobela slika na tv
CyberAD ::
imam grafično kartico GF 6600 GT (Gigabyte GeForce 6600 GT 128MB, PCI-e, TV+DVI) in bi pač rad filme gledal na tv, vendar karkoli probam, imam samo črnobelo sliko na tv
probal sem z originalnimi driverji s priloženega CDja kot tudi z najnovejšimi nVidiinimi (84.21 forceware). poskusil sem nastaviti vse možne tv formate (pal, ntsc). TV sama tudi ne bi smela biti kriva, ker drug PC lepo vse v barvah prikazuje.
Da je zadeva še bolj butasta, je ob zagonu na tv barvna slika vse do login screena, torej Win XP loading screen je še lepo v barvah, potem pa je vse samo še črnobelo
prosim za pomoč, ker sem čisto brez idej, kaj naj še naredim
probal sem z originalnimi driverji s priloženega CDja kot tudi z najnovejšimi nVidiinimi (84.21 forceware). poskusil sem nastaviti vse možne tv formate (pal, ntsc). TV sama tudi ne bi smela biti kriva, ker drug PC lepo vse v barvah prikazuje.
Da je zadeva še bolj butasta, je ob zagonu na tv barvna slika vse do login screena, torej Win XP loading screen je še lepo v barvah, potem pa je vse samo še črnobelo
prosim za pomoč, ker sem čisto brez idej, kaj naj še naredim
- zaklenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588125 (27454) | Dominator |
» | 6600 GT Tv-outOddelek: Strojna oprema | 1115 (955) | AngelOfDeath |
» | Radeon 9500@9700 tv outOddelek: Strojna oprema | 1267 (895) | planetparty |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1393 (1143) | mitjaxp |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2140 (1803) | Hevidi |