» »

Povezava med dvema WRT54G-v5.1 ne deluje

Povezava med dvema WRT54G-v5.1 ne deluje

sabotin ::

Dober dan,
imam dva routerja WRT54G-v5.1,katera ni možno brezžično povezat.Se mučim že tri dni pa nič.Povezava do sagem pcmcia card bus adapter deluje odlično.Vem da je bilo o tem že veliko napisanega,samo za ta problem nisem nikjer nič zasledil.Domnevam da ta povezava sploh ni možna,ker nima opcije wireless mode:AP.Prosim za pomoč.
Pozdrav
Sabotin

jeggy72 ::

Na žalost se tem routerjem ne bo šlo. Rabiš router WRT54 GL na katerega lahko naložiš neodvisni firmware, ki omogoča WDS povezavo med routerjema ( na primer DD-WRT ).

Dober dan jeggy72,
najlepša hvala za tako hitro pomoč.Sem si kar mislil da to ne gre.Je pa mislim nedopustno od proizvajalca in trgovca da tega ne omenjajo in kupce eksplicitno opozorijo da ta povezava ne gre.Kaj hočemo tako je,pomagaj si kot veš in znaš.Še to bi omenil mogoče komu prav pride.Kot sem že napisal da preko sagem pcmcia card bus adapter deluje,samo ne v sagem routerju, ampak preko pcmcia PCI karte(ricoh čipi) ki jo imam vgrajeno v računalniku.Problem je bil ker nisem imel gonilnikov za sagem pcmcia bus card(winxp pro) tako da sem že obupal in sem končno le našel gonilnike in program na internetu.Če kdo rabi te gonilnike naj se oglasi.Sem naenkrat imel to idejo ker med tema dvema ni šlo in se je sagem pcmcia takoj povezal na linksys.Je res super program zraven ki prikaže jakost signala in šum,pa še vse ostalo.
Pozdrav
sabotin

b ::

Jaz sicer pri roki nobenega linksys-a z default firmware-om, ampak kolikor vem, je dva routerja mozno povezat. Ne gre za WDS (da redistribuira signal preko drugega routerja naprej), ampak da das enega v client mode.

Dober dan b,
hvala za odgovor,samo ta dva routerja definitivno ni možno brezžično povezat ker sta primarna routerja in zamenjat firmware z ne originalnim tudi ni možno.To je možno pri routerju WRT54GL.Pravkar sem prejel e-mail od linksys ki to potrjuje.
P.S.Pri original firmware tudi ni možen preklop v client mode.
Pozdrav
sabotin

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sabotin ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z WIFI - router

Oddelek: Pomoč in nasveti
302629 (2049) Cifix63
»

Router kot repeater - nekaj vprašanj

Oddelek: Omrežja in internet
165261 (2774) mile
»

povezava 2 rutarjev

202396 (1990) cordoba
»

kako povečati WLAN signal v hiši

197561 (6388) Karen
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

15544072 (19612) imallears

Več podobnih tem