Forum » Zvok in slika » LCD TV Philips 32PF5320
LCD TV Philips 32PF5320
UBR ::
Familja se je odlocla da nabavimo nou TV.
V mislih sem meu Philips 32PF5320. Glede na komentarje ka jih berem po raznih straneh so vsi zadovoljni. Zdej pa sprasujem tle ce ga kdo ima in mi lahko par stvari razlozi:
-nekateri omenjajo par milisekunden crn zaslon ob vecjih eksplozijah in hitrih akcijah(je 16ms ok?)...baje da se to odpravi z drugacnim kablom....je to res?
-kaj pomeni tisto slika v grafiki pod PiP
-kaksna je kvaliteta zvoka in zvocnikov
-kaksni drugi problemi?
Zanima me tudi koliko ima veze dolzina antenskega kabla pri lepoti slike, ka me usi neki opozarjajo na to.....zdej na mojem CRTju ni tega problema in je slika lepa.
Ce ma kdo za priporocit kaksno drugo LCD TV mora bit 32", u rangu nekje okoli 300k...imeu bi jo pa predvsem za konzole in kdaj kaksn DVD pogledat, ne (se) za gledanje HDTV.
Hvala
V mislih sem meu Philips 32PF5320. Glede na komentarje ka jih berem po raznih straneh so vsi zadovoljni. Zdej pa sprasujem tle ce ga kdo ima in mi lahko par stvari razlozi:
-nekateri omenjajo par milisekunden crn zaslon ob vecjih eksplozijah in hitrih akcijah(je 16ms ok?)...baje da se to odpravi z drugacnim kablom....je to res?
-kaj pomeni tisto slika v grafiki pod PiP
-kaksna je kvaliteta zvoka in zvocnikov
-kaksni drugi problemi?
Zanima me tudi koliko ima veze dolzina antenskega kabla pri lepoti slike, ka me usi neki opozarjajo na to.....zdej na mojem CRTju ni tega problema in je slika lepa.
Ce ma kdo za priporocit kaksno drugo LCD TV mora bit 32", u rangu nekje okoli 300k...imeu bi jo pa predvsem za konzole in kdaj kaksn DVD pogledat, ne (se) za gledanje HDTV.
Hvala
77/82
Stepni Volk ::
Reakcijski čas (v tvojem primeru 16ms) pikslov v LCD TVju ali monitorjev se ne da odpraviti z nobenim kablom ali "superkablom". To je tehninčna lastnost samega zaslona/pikslov.
PIP - Picture in Picture - slika v sliki. V primeru, da ima model 2 TV tunerja, lahko na ta način gledaš dve sliki hkrati. Ponavadi ena čez cel ekran, druga majhna v enem izmed kotov zaslona (odvisno od modela in nastavitev).
Glede ostalega si poglej temo Plazma ali LCD televizor?, kjer so bile stvari že večkrat povedane (tudi o priporočenem reakcijskem času za LCD TVje..
PIP - Picture in Picture - slika v sliki. V primeru, da ima model 2 TV tunerja, lahko na ta način gledaš dve sliki hkrati. Ponavadi ena čez cel ekran, druga majhna v enem izmed kotov zaslona (odvisno od modela in nastavitev).
Glede ostalega si poglej temo Plazma ali LCD televizor?, kjer so bile stvari že večkrat povedane (tudi o priporočenem reakcijskem času za LCD TVje..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1030284 (25682) | KTr1sk |
» | FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8105 (6698) | dolenc |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38094 (20537) | mrheker |
» | 22" LCD - kupujemOddelek: Strojna oprema | 1705 (1450) | mish |
» | Katero plazmo kupiti do 900.000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3090 (2385) | Jago |