Forum » Zvok in slika » XORO 2100 težave z USBjem
XORO 2100 težave z USBjem
mrvip ::
daes sem kupil XORO 2100 divx player...
V trgovino sem nesel USB 2.0 2,5" HDD 40Gb Toshiba...
Najprej probama SCOTT player...ne zazna diska...pol probama tega 2100 ISTOOO...no found USB...
prodajalec je rekel naj naložima gor mp3 datoteko...probama ne dela... formatiram disk na FAT32 naložima ponovno ne dela...
v čem je težava da mi ne dela???
rabim kakšni ROOT file na disku?? Prosim za odgovore...
:S.: kateri je boljši xoro ali scoot??
V trgovino sem nesel USB 2.0 2,5" HDD 40Gb Toshiba...
Najprej probama SCOTT player...ne zazna diska...pol probama tega 2100 ISTOOO...no found USB...
prodajalec je rekel naj naložima gor mp3 datoteko...probama ne dela... formatiram disk na FAT32 naložima ponovno ne dela...
v čem je težava da mi ne dela???
rabim kakšni ROOT file na disku?? Prosim za odgovore...
:S.: kateri je boljši xoro ali scoot??
- zaklenil: podtalje ()
mrvip ::
P.S.: disk je brez dodatnega napajanja...kučka se vklopi, disk se vrti...ampak takoj napiše no found usb...
ombre ::
Zunanji disk mora imeti svoje napajanje da ga lahko priklopiš na DVD predvajalnik. Tako da so tele ta mali 2.5" primerni predvsem za prenosnike.
OmbreMan - Galaxy of knowledge
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ombre ()
ELEKTROLJUB ::
@mrvip
Disk moraš obvezno sformatirati na FAT32.
Mislim, da NTFS formata ne spoznajo.
Disk moraš obvezno sformatirati na FAT32.
Mislim, da NTFS formata ne spoznajo.
LED svetloba je prihodnost...
podtalje ::
Xoro divx predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227814 (38320) | fr33sat |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39584 (11633) | JanezC |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5576 (3152) | Bevcan |
» | Formatiranje diska v FAT32Oddelek: Strojna oprema | 3680 (3504) | Redorange |
» | dvd predvajalniki + USBOddelek: Zvok in slika | 1486 (1335) | hous3r |