Forum » Loža » Vladino letalo
Vladino letalo
Thomas ::
Heh ... peljejo te do Frankfurta in te posadijo na cezatlantski let Air Frane, Lufthansa - karkoli.
BA je drag - Virgin je pol cenejsi.
Ma ...
BA je drag - Virgin je pol cenejsi.
Ma ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
[BISI] ::
Aha. Kaj pa menis o moji ceni charterja?
Ze, ze, ampak mislis, da je vladi mar za denar davkoplacevalcev. Mislim, da bi izbrali ali Lufthanso ali Britisha.
Ze, ze, ampak mislis, da je vladi mar za denar davkoplacevalcev. Mislim, da bi izbrali ali Lufthanso ali Britisha.
Adria ti pobere 5000- $ in te posadi na letalo svojih partnerskih (kooperantskih) druzb, ki te peljejo v zeljenem razredu.
Mislim ... ni kej pimplat no. 7000 "delegacij" nam sfura Adria v Ameriko za denar novega aviona.
Mislim ... ni kej pimplat no. 7000 "delegacij" nam sfura Adria v Ameriko za denar novega aviona.
Ja, kaj pa cena charterja?
Me zanima, kako bo ljudstvo odreagiralo na nakup novega "colna" za policijo...
Me zanima, kako bo ljudstvo odreagiralo na nakup novega "colna" za policijo...
Čarter? Jezus Kristus - a res ne znaš zračunat niti tega!
Na Santorin (in nazaj) je peljal čarter 100 ljudi na tedenske počitnice vredne 1000 DEM.
Manj kot 50 tisoč DEM - bi reku, je stal avion.
Takih izrednih prevozov - naša vlada skoraj ne rabi. Včasih.
Na Santorin (in nazaj) je peljal čarter 100 ljudi na tedenske počitnice vredne 1000 DEM.
Manj kot 50 tisoč DEM - bi reku, je stal avion.
Takih izrednih prevozov - naša vlada skoraj ne rabi. Včasih.
No, letos poleti je stal charter 3 mio. Cena je res bila astronomska (prejsnja)...
Vlada si zasluzi letalo!
Vlada si zasluzi letalo!
Prejšnja??? A se bodo za nazaj vozili in varcevali???
Pri tej ceni, pa lahko najamejo med 1000 in 2000 čarterjev za ceno aviona, ki so ga kupili!
Samo ljudstvo v dokajšnjem številu - sendvich je svetal primer - poštevanke ne zna.
Torej ... gre skozi.
Pri tej ceni, pa lahko najamejo med 1000 in 2000 čarterjev za ceno aviona, ki so ga kupili!
Samo ljudstvo v dokajšnjem številu - sendvich je svetal primer - poštevanke ne zna.
Torej ... gre skozi.
Ok, ce hoces okoli 30.000 DEM.
Mimogrede: Santorini je dosti blizja destinacija kot New York.
Mimogrede: Santorini je dosti blizja destinacija kot New York.
Ja kulkrat pa gre naša vlada v New York? Luba duša!
Sem ti hotu že dat mir - in te ne več drozat - ampak ti ne odjenaš!
Povprečna razdalja, do kamor potuje naša vlada, je še kvečjemu manj, kot do Santorina.
Sem ti hotu že dat mir - in te ne več drozat - ampak ti ne odjenaš!
Povprečna razdalja, do kamor potuje naša vlada, je še kvečjemu manj, kot do Santorina.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Megalomija ali polomija Univerziada leta 2013 v Mariboru? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 31666 (21546) | Mati |
⊘ | Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Loža | 221603 (189666) | Pšenični |
» | Zakaj se sploh še igra nogomet v SLO ?Oddelek: Loža | 3098 (2374) | glinik |
» | SLOVENIJA : HRVAŠKA -> vaša pričakovanja?Oddelek: Loža | 1217 (896) | Xgeneration |
⊘ | Hočemo nov stadion!Oddelek: Loža | 1645 (1357) | Thomas |