Forum » Programska oprema » WINXP in snemanje CD ?????
WINXP in snemanje CD ?????
Borci ::
Edini problem, ki se pri meni pojavi je ta, da včasih ne prepozna pekača, zato napiše na seznamu samo tistega virtualnega. Imam pa administratorsko geslo.
Potem poskusim znova in včasih dela. V skrajnem primeru pa odstranim CD-rom in ga ponovno naložim, potem pa spet nekaj časa dela. Zanimivo.
Potem poskusim znova in včasih dela. V skrajnem primeru pa odstranim CD-rom in ga ponovno naložim, potem pa spet nekaj časa dela. Zanimivo.
zile ::
Borci: Hehe same problem here. Nč jasn. Zapečem 5 -10 CDjev, pol pa tilt, plextor-ja ni več. Resetiram, evo plextorja
Heisenberg ::
kadar ne prepozna cdroma, kliknite na zacetku samo CANCEL in normalno delajte naprej....bo se vseeno snemal tako kot mora....vsaj pri meni je tako
g0Run7 ::
Borci: imel sem isti problem. potem sem pa šel v device manager in v IDE/ATA/ATAPI-CONTROLLERS poiskal ide od pekača in vklopil PIO ONLY MODE in naredil restart, od takrat nimam več problemov, pekač pa preverjeno dela(vsaj pri meni) z isto hitrostjo...
mogoče bo še komu pomagalo.
moja plošča je ECS K7S5A.
mogoče bo še komu pomagalo.
moja plošča je ECS K7S5A.
Borci ::
Peče že z isto hitrostjo, vendar poglej tole.
Obremenjenost procesorja pri PIO, ko sem kopiral CD, je bila 80-90%, medtem ko pri DMA 2-4%.
Obremenjenost procesorja pri PIO, ko sem kopiral CD, je bila 80-90%, medtem ko pri DMA 2-4%.
bastadu ::
Imam LiteOn-a 16/10/40x in še nisem imel nobenih problemov pod XPji. Imam pa nastavljeno na DMA...
dejc2 ::
Sem že zrihtal, kup sem novga nerota, prej sem imel samo demo, zdj mi dela dobr, vam igre v xp-ju dobr laufajo.
g0Run7 ::
borci: tega pa res nisem opazil, ker imam tudi pri kopiranju in peki zalaufanih ene par setijev, tako da imam obremenjenost itak 100%...
cekr ::
Cd-je se da snemati tudi z vgrajenim programom v WIN XP-ju. Sam sem že posnel kar nekaj CD-jev na ta način.
Hypno ::
Hoj!
Jes uporablam za zapisovanje CD-R-ov en proggy k dela zlo fajn na XP-jih pa se velik razlicnih tipov lahk nardis, tko da ga toplo priporocam. Aja, program je pa NTI - CD Maker 2000 Professional
be good, Weed|man
Jes uporablam za zapisovanje CD-R-ov en proggy k dela zlo fajn na XP-jih pa se velik razlicnih tipov lahk nardis, tko da ga toplo priporocam. Aja, program je pa NTI - CD Maker 2000 Professional
be good, Weed|man
Great are mysteries of the mind ...
Mr.B ::
Ste probali s popravki iz microsoftove strani , kjer je omenjen tudi nero , čeprav pri meni z nerotom dela BP tudi brez popravka . Pekač pa je sony.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5466 (2448) | hudychk |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102869 (27378) | nuclear |
» | glasba šteka med pečenjem CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (917) | Han |
» | XP - kako onesposobiti program za peko cd-jev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1272) | JLP |
» | Čudna težava pri peki ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (982) | Han |