Forum » Programska oprema » Apache - ASP support
Apache - ASP support
bk2 ::
Pozdravljeni,
skorajda sem obupal, saj mi ne gre in ne gre namestiti podpore za ASP na web serverju ki ga poganja Apache. Ker zelim uporabljati Apache in ne MS web server me zanima, ce je kdo ze namestil podporo za ASP in kako je to naredil.
Za odgovor se zahvaljujem.
skorajda sem obupal, saj mi ne gre in ne gre namestiti podpore za ASP na web serverju ki ga poganja Apache. Ker zelim uporabljati Apache in ne MS web server me zanima, ce je kdo ze namestil podporo za ASP in kako je to naredil.
Za odgovor se zahvaljujem.
Loki ::
Mogoce ti bo tole kaj pomagalo:
ASP support for Apache
sam ta od chill!softa stane $995, tko da priporocam alternativo IIS (kot development seveda predvidevam).
ASP support for Apache
sam ta od chill!softa stane $995, tko da priporocam alternativo IIS (kot development seveda predvidevam).
I left my wallet in El Segundo
Tr0n ::
Apache pa ASP, to je tako kot da bi zelel banane pa pomarance skupaj zdruzit. Njet to dobro.
Apache + PHP = muchos boljse od ASP ;).
Apache + PHP = muchos boljse od ASP ;).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PostgreSQLOddelek: Programiranje | 1631 (1235) | AaBoy |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1974 (1703) | boych |
» | IIS in Apache na enem računalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1254 (1178) | webfreak |
» | Postavitev serverja ta Telebane - pomoč prosimOddelek: Programska oprema | 1773 (1535) | Loki |
» | Nikjer nobenga M$ programerja?Oddelek: Programiranje | 2484 (2174) | andrej |