Forum » Programska oprema » Win2000 Setup Questions/Problems?!
Win2000 Setup Questions/Problems?!
Zzzzzzz ::
Alora, stvarca je taka.
Zdej sem dal gor Win2k. Ti delajo v redu, sam nekej me moti in nekej se mi je zj****, in sicer:
1. A se da kako spremenit črke pogonov? Meni je dalo prvo in drugo particijo na C in D, potem DVD na E in RW na F ter še dve particiji na G in H. Jaz bi zdaj te particije zamenjal z DVD-jem in RW-jem. A se da? Kako?
2. Preden sem dal gor Win2k sem imel na D-ju WinME (ki sem se jih odloču obdržat). Zdej ko sem pa dal še W2k, pa ne morem it v ME. A obstaja za to kakšna rešitev?
LP
Zvonko
Zdej sem dal gor Win2k. Ti delajo v redu, sam nekej me moti in nekej se mi je zj****, in sicer:
1. A se da kako spremenit črke pogonov? Meni je dalo prvo in drugo particijo na C in D, potem DVD na E in RW na F ter še dve particiji na G in H. Jaz bi zdaj te particije zamenjal z DVD-jem in RW-jem. A se da? Kako?
2. Preden sem dal gor Win2k sem imel na D-ju WinME (ki sem se jih odloču obdržat). Zdej ko sem pa dal še W2k, pa ne morem it v ME. A obstaja za to kakšna rešitev?
LP
Zvonko
ToniT ::
Control Panel->Administrative tools -> Computer Managment->Storage in dvoklik na Disk Management in tam lahko spreminjaš črke pogonov.
Za drugi del pa bi preveril v Control Panel->System->Advanced->Startup and Recovery ->Settings in tam preveri kaj imaš v boot.ini.
Za drugi del pa bi preveril v Control Panel->System->Advanced->Startup and Recovery ->Settings in tam preveri kaj imaš v boot.ini.
Jebiveter ::
Kj je ze potrebno pritisnit v (pred) setupu, da prides do menuja za ACPI? Sm pozabu!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4617 (3332) | denci |
» | izdelava particijOddelek: Operacijski sistemi | 3045 (2743) | agent006 |
» | Kako zamenjati črke pogonov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1356) | borinho |
» | Kako spremeniti dodeljeno crko pogona?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (847) | HudPes |
» | boot loaderOddelek: Operacijski sistemi | 1362 (1214) | tejo |