» »

Spore

Spore

1 2
3
4

laught ::

Kaj je LBP??

laught ::

Aja spomno sn se little big planet misliš,nevem ker še nisn igral, bo pa po mojem boljši ker boš meu dost več stvari..kot pa neko razvijanje celic,drugač pa bomo vidli kaj bo bolše in kaj slabše.

iLichu ::

seveda da bo boljsi spore,k je dejansko nekaj novega...

Berserker ::

litle big planet se bo baje norčeval z likov iz drugih iger sam to vem, kaj se splaca "kupit" spore je vredi al ni?

laught ::

Ja ja bomo vidli,a little big planet pa ni nič novega al kaj?in marsikatera igra naj bi bla nekaj novega, pa je bla apno navadno.

destroyer2k ::

laught

Daj ne pretiravi več tako ea se je sedaj pobolšal, odpovedal je razvoj par iger samo zaradi tega, ker ni bila vredi kvaliteta. Tudi ID hoče da je od EA založnik in to pove zelo veliko, ker Carmack je imel največ proti EA. Pa še nekaj grafika je stvar okusa, recimo team fortres ima tudi tako otročjo grafiko, pa ni namenjena samo 4 letnim otrokim. Isto je z to igro. Pač pa da povem tole še ne kritiziraj igro, če je nisi igral, ali zaradi drugačnega art style.

laught ::

ja se so se poboljšali ja,sedaj iz apna naredijo solidno,tak da tud to šteje..in kaj zaj češ s tem razložit, da je mel carmack kaj proti ea??id pa če da je ea založnik??

Berserker ::

EA njim se gre sam za dnar dober primer mate fife pa še druge športne igre se res ta nova fifa ma kr dobro grafiko na ps3 sam občutek mam da vsako leto sam spremenijo meni pa mal spremenijo barvo pa dodajo nekaj malega. najboljša firme so itak rockstar, SCEA pa Epic games.

destroyer2k ::

laught

Carcmack je javno govoril da EA je slab, ampak je rekel da sedaj se je spremenil. Drugače ja za igro RAGE bo ea založnik, ker activision ni sposoben narediti dost dober PR za to igro.

tr33k

Ammm take2 nba 2k pride tudi vsako leto, pes vsako leto. To ni zaradi zaslužka tako več, ker pri take2 dobijo zgubo na tej igri in pri EA so tudi na zgubi z določenim igram. Drugače se pa strinjam da rockstar je izmed najbolših firm, ker so skoraj men redkimi ko vsaj igro kasneje izdajo za pc tudi.

laught ::

Ja se se pobolšavajo zaj sam kljub temu pa ne naredijo nevem kaj,in EA pač ma denar,tak da lahk delajo kar hočejo pri igrah..aja pa rockstar je res med najboljšimi, saj so njihove igre res samosvoje..(Bully,table tenis,gta..)za spore pa bomo vidli kak bo..

Pesimist ::

kaj me briga kaj neki carmak rece. Mislim ki pa pise da je DOOm, quake dobra igra? Meni so to totalno katastrofalne igre. Imele so le dober pogon kar je omogocilo modanje in zanimive ter dobre mode. Modi so jo za mene gor drzali nic druga. Qauke, doom kot standalone so katastrofalno slabe. te mi je ze halflife bolsi al pa kaki Alien vs predator.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

laught ::

Carmack je med najboljšimi programerji 3D pogonov in sam mislim, da se lahk drugi progamerji sam zgledujejo po njem..pa quake in doom tud niso tak slabe igre. pač vsak ma svoj okus

destroyer2k ::

|Sawyer|

Ok če te tako moti Carmack te pa sigurne valve ne bo tako motil, da je tudi to rekel.

Pesimist ::

kdo je reko da me moti carmack?

Izi ::

Igra je v bistvu čista strategija.
Je čisto nekaj novega, še najbolj me spominja na Black and White.
Po moje ni ravno primerna za majhne otroke.

Sem, igral na srednji težavnostni stopnji (normal) in je morda malo prelahka. Sem pa seveda še precej na začetku.
Igra je zanimiva in vleče igrati naprej. Je tudi precej smešna. Toliko kot sem se tukaj nasmejal, se še nisem v nobeni igri.
Možnosti kako igrati pa je tako rekoč neskončno.
Lahko igraš vegetarijanca in prijazneža, ki se poskuša z vsemi spoprijateljiti do druge skrajnosti mesojedca, ki pobije vse kar leze in gre.

Refleksov ne potrebuješ nič, v boju zmaga tisti, ki ima boljši napad in obrambo in več življenskih točk. Vse temelji na pravilni nadgradnji takrat ko se pariš in potem ustvariš novo jajce iz katerega se potem izležeš.
Na začetku si sam, potem pa vodiš vedno večje skupine.
Če umreš ni nič hudega, saj se spet izležeš iz novega jajca.

Začneš kot majhno morsko bitje, ki morje hitro preraste, nato si namontiraš noge in se spraviš na kopno. Morje je samo za ogrevanje. Zanimivo postane šele ko prilezeš na kopno. Najprej se boriš sam, ko se ti možgani dovolj razvijejo pa vodiš naokoli celo pleme. Prišel sem do plemenske skupnosti.

Oblikuješ se lahko kakor ti srce poželi. Števio rok in nog si lahko omisliš po želji, tako, da si orjaški pajek, kuščar, ogromen insekt, ...
Jaz sem se razvil v povsem človeku podobno bitje, razen glavo imam kot morski pes, da lažje grizem sovražnike >:D
Noge nujno rabiš ko prideš na kopno, pa na roke tudi ne pozabite, ker kasneje pride na vrsto uporaba orodji in orožji, ki jih ne boš mogel držati, če boš pozabil na roke :D
Ko se enkrat telesno popolnoma razviješ se ne boš mogel več spreminjati. Zato nujno rabiš najmanj telo, noge, roke, glavo in oči, da sploh kaj vidiš.
Ušesa vsaj zaenkrat nisem opazil, da bi bila nujno potrebna :)

Kolikor vidim, je cilj, da najprej osvojiš tisto lužo, prilezeš na kopno, osvojiš celotno kopno, nato cel planet in na koncu zavzameš celo vesolje.

Ko se nadgrajuješ vedno najprej na montiraj tiste komponente z največjo stopnjo, ker se upošteva samo najvišja stopnja, pritikline z manjšo stopnjo se tako popolnoma nepotrebne.
Nprimer, če imaš eno komponento, ki ti da ugriz druge stopnje in zraven dodaš še eno komponento, z ugrizom tretje stopnje, boš imel ugriz samo tretje stopnje in ne pete stopnje, zato je bolje imeti za vsako znanje samo eno komponento in tisto najvišje stopnje. Ker ti DNK-ja hitro zmanjka je treba pametno premisliti katera kombinacija je najprimernejša.

Verjetno je najlažje če se razviješ v mesojedega predatorja in uporabljaš tiste 4 najpomembnejše napade, ostala znanja kot so skrivanje, prepevanje, šarmiranje nasprotnikov in podobno nepotrebno šaro za predatorja pa zanemariš.

Toliko o začetku igre, kako bo šlo naprej pa si še ne predstavljam. Menda bo treba začeti graditi tudi objekte...

Bramac ^^ ::

EA njim se gre sam za dnar dober primer mate fife pa še druge športne igre se res ta nova fifa ma kr dobro grafiko na ps3 sam občutek mam da vsako leto sam spremenijo meni pa mal spremenijo barvo pa dodajo nekaj malega. najboljša firme so itak rockstar, SCEA pa Epic games.


Haha ti sploh veš kaj govoriš? FIFA je dejansko igra pri kateri zadnje čase vidiš razvoj, saj je pometla s konkurenco. Da ne omenjam letošnje, ki bo glede na obljube še dosti boljša. Pa ne primerjaj med PC ter Xbox360 verzije, ker je razlika ogromna. Pač na konzoli se stalno izpopolnjuje in glede na to da praviš da imaš PS3 si upam trdit, da je ne igraš ali pa nimaš pojma.

Tr0n ::

Spore = fun. :)

Zanimivo, da se vsi stagi igrajo kar precej razlicno.

Berserker ::

bramac verzija za ps3 je vreji sam tista za pc je v kurci
Poleg tega carmac je naredu wolfenstaina ki nikakor ni apn, upajmo da bo tanov tudi vredi sam furerja se not dajo pa tisto tapravo nacisticno vzdusje bo igra popolna. to je bil offtopic
kaj spore ko igras zgleda to kot navadna strategija

jeanmike ::

Danes sem malo preigral spore. No v resnici sem ze skor na koncu. in situaija je takšna. Vse do civilizacij se mi je zdela igra otročje lahka vse dokler nisem odkril Space technology in se podal do drugih planetov. Tukaj pa ne vem več kaj delat in kako naprej. Dobivaš neke misije ki te pošiljajo v neznano. En alien iz drugega planeta hoče da dobim za njega neke alien živali iz nekega xy planeta ki ga nikakor ne najdem ( aja pa tudi njegov planet sem izgubil.) Upam da bom jutri kej več zašteku kej moreš delat.:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jeanmike ()

bozjak ::

Včeraj sem igral spore, in morem priznati, da sem nekoliko razočaran. Najbolj sta mi všeč creature in tribal age, medtem ko, ko sem prisel v civilization age, pa mi se mi je igra nekoliko zamerila. Igra preprosto neha vlečt, in pot predatorja je občutno prelahka. Veliko več je dela če se hočeš z nekom spoprijatelit, kot če ga hočeš iztrebit oziroma kasneje zavzeti.

Civilization age je kar razočaranje, tudi grajanje stavb se mi zdi odveč, ker ne prinaša funkcionalnosti (grajenje plovil je kar uredu). Komot sm zavzel par mest s tem, da sm sam nardil par tankov in jih poslal k sosednem mestu ... Zeh

Ne rečem, da je igra čisto razočaranje a kar se mene tiče je zahtevnost prelahka. Že v creature age nisem imel problemov iztrebiti katerekoli vrste, če so že slučajno močnejši od tebe, pa v svojo skupino daš še par predstavnikov lastne vrste (ki jih vedno lahko charmaš) in potem pregrizeš vse kar leze in gre.

Nadzor je bolj žalosten kot ne, žival je z miško kar težko nadzorovati, tipkovnica je malo bolše ampak še vedno zajeba*a kamera. V strateškem delu se enote slabo znajdejo v gužvi, zatikajo se v drug drugu itd...

Za napisat je še velik, ampak nimam časa zdejle. Bom probal kasneje še enkrat na hard, ampak mislim, da je zadeva razočarala.

Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

g. Oden ::

Pa to ni igra, to je igrica za petletne froce, jaz tako igrico sprogramiram v pol ure. Šestletniku bi se že zdela otročja. Jezus, česa vsega ti dandanes ne bi prodali po polni ceni!

AapocalypseE ::

jaz tako igrico sprogramiram v pol ure.

To bi pa rad vido ja. Nakladanje ti gre dobro od rok.

traktor ::

Pa to ni igra, to je igrica za petletne froce, jaz tako igrico sprogramiram v pol ure. Šestletniku bi se že zdela otročja. Jezus, česa vsega ti dandanes ne bi prodali po polni ceni!


Verjetno sploh programirat ne zna.

MATiCEK ::

Pa to ni igra, to je igrica za petletne froce, jaz tako igrico sprogramiram v pol ure.

LOL
Po vsebini tvojega posta sklepam, da si zgleda res nadnaravni talent. Pri tem se sam vprašam, če takšno igro ti sprogramiraš v pol ure, kakšen bi bil tvoj izdelek če bi ga programiral celo leto ?

Icematxyz ::

Igra res izgleda kot da je namenjena otrokom pod 10 let. Se strinjam s tem.

laught ::

Ja men tud deluje tak pod 10, isto ka facebreaker preveč "otroško" mi deluje vse skupaj,kao nekaj novega, ampak nič posebenega..

blackbfm ::

Glasba na začetku igranja je malo bucibuc:D Ne sam ta špil je res mal pretirano frocast.

Berserker ::

jaz bom pogledal ce je res tak vredi ko eni pravijo da je, mi pa res zgleda nekam otroško.

iLichu ::

opisi pravijo da je tezavnost prenizka :/

Pesimist ::

mah glede na hip ki je bil je spil totalno razocaranje. In zaj mi nej nekdo razlozi zakaj jaz nebi sprobal spila predno ga kupim? Za moje pojme ni vredni denarja in je tudi kar hitro leto z diska.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

mmmato ::

špilal sem 2 uri, tam do plemen je še zanimivo. Ko pa prideš v civilization age je pa isto kot vsaka strategija.
Pa vidm da so "inspired by Odisey 2001", mislm na tisto sceno ko začneš uporablat orodja :)
http://www.turnofftheinternet.com/

laught ::

Inštalirau, igral 20 minut, zbrisal,v glavnem totalno brezveze..vsaj za mene.pa še preveč otročje je,strategija za 5 letnike..

OmegaBlue ::

špilal sem 2 uri, tam do plemen je še zanimivo. Ko pa prideš v civilization age je pa isto kot vsaka strategija.
Pa vidm da so "inspired by Odisey 2001", mislm na tisto sceno ko začneš uporablat orodja :)


V space age dobiš še obelisk :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

PARTyZAN ::

Je v space age kakšen način za lažje odkrivanje planetov na katere moraš it za quest? Če sistema še nisi odkril moraš enostavno v tistem časovnem obdobju (5-10 minut) najti sistem in opravit quest. o_O

laught: v 20minutah nisi videl nic. Ta igra se zelo spreminja z napredovanjem.

OmegaBlue ::

Mnja to tudi mene malo zajebava, do zdej še nisem našel drugega načinakot pa letanje od zvezde do zvezde.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

bluefish ::

sem preigral do Civilization Age, potem pa me je rahlo minilo. Sicer je osnovna ideja super, vendar pa izvedba žal šepa. Pogrešal sem tudi več razvojnih opcij, raziskovanje in izumljanje določenih stvari,... Poleg vsega bi se res lahko malo bolj potrudili z grafiko.

blackbfm ::

Ja tale grafika je res bolj taka..zastarela. Pa še nič ni optimiziran, maš igre z boljšo grafiko pa laufajo velik hitrej.

Berserker ::

ko prideš iz vode pol se mal fajtam, pridem do druge stopnje zaj pa nevem kaj morm delat?

bluefish ::

Tribal Age? Za hrano loviš okoliške živali, za napredovanje pa moraš uničiti okoliške vasi.

T-h-o-r ::

A s penis thing je že probal kdo igrat
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bluefish ::

??

T-h-o-r ::


Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

bluefish ::

glede na to, da je brez oči in obrambnih spretnosti, bi znalo biti kar težko :).

Pesimist ::

in si predstavlam tudi da izredno nezanimivo.

T-h-o-r ::

dude, sukc


v zadnih dneh si na forumu igre vsaj 1000x napisal: nezanimivo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

T-h-o-r ::

glede na to, da je brez oči in obrambnih spretnosti, bi znalo biti kar težko :).



itak da ma obrambo: če se preveč fukaš z njim, te pobruha
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

$%&/() ::

Ali kdo ve, kako odstraniti FPS cap na 30?
Ker mi požira živce ...

destroyer2k ::

Sedaj da bom pa jaz razpisal izkušnje o tej igri pri meni. Glede grafike, za moje pojme grafika je odlična, ker to je bila edino logično rešitev za to igro če bi šli na fotorealističnost cilati, potem igra nebi bila toliko zanimiva. Glede težavnosti na začetku je prelahka, ampak potem ko prideš do vesolja je pa težavnost vredu narejena in dejansko moreš mal študirati itd. da boš rešil misije. Če bi ocenjeval to igro bi ji dal 8,5, večjo oceno ne dam zaradi tega, ker edina rešitev da se razviješ je ta da prideš na kopno. Pa glede tistega ko je napisal, da ne dela vredi igra lahko rečem da je idiot, se opravičujem na izrazu, ampak če pa tole ni vredi da dela na vsakem pc-ju že pa še kr ne dela vredi potem pa tak brezveze.

P.S. Vsi kateri se pritožujete glede grafike, mi povejte nekaj, kaj hudiča ste sploh potem gledali, ker v trailer, gameplay skoz je bila enak stil grafike, tako da ne vem kaj je tukaj takšen problem, že 3 lete al več se je vedlo da bo taka grafika.

Berserker ::

aja kak pa razbiješ okoliške vasi, mislis tiste kupe sena ko se jajca gor valijo.

PaX_MaN ::

že 3 lete al več se je vedlo da bo taka grafika.

Verjetno ravno zaradi tega.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1422433626 (1510) WalkerR
»

No Man's Sky (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22538634 (1850) oo7
»

Igre za 12letnega smrkovca? :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
587843 (6202) Glugy
»

Prihaja Darkspore

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
215058 (3930) Jst
»

The Sims 3 dva tedna pred izidom že na spletu

Oddelek: Novice / Igre
304741 (3353) bluefish

Več podobnih tem